Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
....zgleda kot da imam ful preveč časa...pa še res je dons tko! 
Prej vse polno. Bova šli pa prej samoplačniško na pregled, k eni gospe ki sta jo priporočili tako P kot fizioterapevtka. Ta je btw rekla ja kje hudiča sva hodili do sedaj
Aja še naše mere 8650 g, 73,3 cm. Smo na spodnji meji tako po teži kot po velikosti, ampak še ni kritično.
. Uspavanje od 19.30. Pa do sedaj, ko mi je prekipelo in sem MM poslala v akcijo. Očitno ga je danes zadelo, da bo sedaj v varstvu... Je popoldne na vsak ne sme, al mal bolj resen glas jokcal in cmeril. Prvič v življenju... Sedaj pa se je hotel samo stiskat in nosit. Spat pa ne da kam ne pobegnem
za Liamov rojstni dan je bila cela kolobocija, na zadnje sva jo naročila v Zvezdi - enega velikega ježka (sada mešana torta) + 6 majhnih ježkov (čokoladni) - ker MM-ju v Galeriji Grad ni bilo nič všeč in je mislil, da bo drugje bog ve kaj, potem so imeli pa npr. v Zvezdi veliko manjšo izbiro, ampak se meni ni dalo več letat sem in tja in sva jo naročila tam (najbrž bo pa dobra, vsaj meni so njihove torte na splošno njami). No, se je pa babica spravila delat še svojo in ker je MM ni znal prepričat, da bo vsega preveč, se bomo sladkali kot nori
,če ste slučajno slabo spale
.