Ejla
|
Pozdravljene punce! Vem , da sem mal izginla...ma se tooook učim...pa se oznam in vem , da če bi računalnik vžgala pol bi za njim čepela in ne bi blo fajn ...tko da danes imam izpit! Aaaaaaaaaaaaaa! Me je strah ku pes...pol pa še ustni čez par dni, če naredim pisni , seveda....in sem čisto adijo! Mora uspet, ker če ne naredim gre služba papa! Tko da prosim mal stiskajte pesti še zame! Drgač pa sem vas brala, pa nič pisala. Kako gre našim novim nosečkam, neela, emsika bo kmal pregled in srček slišat...iiiiiiiiiiiiiiiiii ku bo fajn! Dysan žal mi je da je ta prišla! Ampak ne se dat...mislim nate in navijam! Glede pavze jst tud pavziram, ker sem bla že prav mal zblojena. Bom mal po naravnem spet akcija! Gapii sem gledala v albumčk, bo pa res velika hiška...super...pa dosti rožic posadi!! Mi tudi nekaj obnavljamo, sam tko bl majhno, pa mogoče bo tudi do jeseni, če se ne kaj zaplete( beri smotan sosed gnjavi, ker nima kaj delat)...in komaj čakam a rožce, pa grmičke posdim. Fargesia jaz bom pa kar držala pesti, da sta vidva sama kej naštimala, pa da tale tvoja sploh ne pride...pa boste z Neelo in drugimi vozičkale! A kakšen testek boš delala? Pa saj vem, da raje še mal počakaš, ker vem kako je bit razočaran...No, torej ti dam z vprašanji mir...ampak vseeno mislim nate. Lep dan
|