|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Porodnišnica Brežice
23.7.2009 14:13:00   
soncnica 3
Nič se bat, vse bo šlo, kot je treba, bomo stiskali pesti zate in vse poletne sotrpinke.

Če pa bo potreben le kakšen dobronameren nasvet, pa piši!!!

Lp, Sončnicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Porodnišnica Brežice
31.8.2009 14:36:19   
TjasaJ
Moja izkušnja iz porodnišnice Brežice je user posted image user posted image user posted image !

20.8. je s pomočjo CR prišel na svet naš Maj. CR je bil potreben, ker sem bila zaprta in brez popadkov, voda pa je odtekla. Počakali smo 12 ur, vmes so me večkrat vprašali, kako je, me dali na ctg, pregledali. Operacija je hitro minila, v sobo so me pripeljali zvečer, prinesli mojega sončka in še dragi se nama je pridružil - izven obiskov, pa nisem bila sama v sobi. Zdravniki so svoje delo strokovno opravili, hitro sem okrevala. Babice in sestre pa ne morem prehvaliti. Vedno prijazne, pripravljene pomagati in reči kako toplo besedo, nikoli ni bilo težav se odzvati mojim klicem, tudi sredi noči. In čeprav so obiski uradno skopo odmerjeni, je bil moj mož lahko vedno ob meni (seveda ne v času obrokov in vizite). Sicer sem bila že drugi dan sama v sobi, mogoče tudi zato niso komplicirali, mi je pa ogromno pomagal, saj nisem mogla še vstati iz postelje, dvigovati malega... Kar se tiče raznih maerialov (brisače, halje, vložki), smo jih imele na voljo, kolikor smo jih potrebovale - na vozičku na hodniku, tako da ti ni treba vsakič spraševati.

Mojo izkušnjo v porodnišnici so osvetlile vse sestre in babice na porodniškem oddelku in ni besed, s katerim bi se jim lahko dovolj zahvalila! Naslednjič grem brez pomišljanja spet v našo porodnišnico!

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Porodnišnica Brežice
8.9.2009 19:59:21   
Sursi
Naj še jaz pristavim svoj piskerček;)

Rodila februarja v Brežicah s CR (medenična vstava, zastoj rasti) in sicer s spinalno anastezijo. Anastezistke ne morem prehvalit, videla je da sem zelo prestrašena in me je skoz spraševala kako sem, me božala po glavi user posted image  in me tolažila, super ženska, ostalo osebje pri operaciji prav tako.

Na porodniške oddelku pa so babice in sestre zakon. Kot je bilo že velikokrat povedano: prijazne, pripravljene pomagat in vedno imajo zate tudi kakšno vzpodbudno besedo, ki ti še kako prav pride. Se mi zdi, da same nič ne silijo v tebe, če pa jih kaj prosiš, ti rade pomagajo. Sploh pri dojenju: tehtajo dojenčka, da vidijo koliko poje, so zraven tebe ko dojiš in ti svetujejo, pokažejo,...ni da ni. Ker sem bila noter en teden zaradi CR in sem proti koncu imela že veliko mleka, so tudi predlagale, da mi tudi ponoči prinesejo dojenčka, da ga podojim.user posted image

Zdravniki so tudi v redu, strokovni, edino eno pripombo bi imela. Rodila sem punčko z zastojem v rasti, pol po operaciji so me šopal z antibiotiki in seveda sem mela kup vprašanj, zakaj zastoj v rasti, zakaj antibiotiki, pa so tako skopi z informacijami, da groza. Kot da sprašujem za nekoga drugega, ne za sebe. To je edina stvar, ki me je malo zmotila, drugače pa same pohvale.

Če bom še kdaj noseča, grem spet v Brežce!

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Porodnišnica Brežice
10.9.2009 21:16:39   
mišk
Tudi jaz sem prvo hčerko pred skoraj dvemi leti rodila v Brežicah z EA in sem bila zelo zadovoljna.
Ta drugo sem rodila sicer v Novem mestu, ampak to zato, ker mi je bližje, na zato, da bi bilo v Brežicah karkoli narobe.

(odgovor članu Sursi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Porodnišnica Brežice
14.9.2009 14:18:37   
bujz
Pozdravljene,
berem te vaše pohvale o PORODNIŠNICI BREŽICE, pa bi še jaz nekaj dodala:
vse otroke sem rodila v naši mali kliniki, in vse pohvale za celotno osebje, od strežnic, sester, babic, zdravnikov ..... Vedno, ko sem prišla rodit, sem imela v sebi strah, kaj bo z mano, če mi bodo pomagali, če ne bodo sestre in babice nervozne itd., če jih bom kaj vprašala, ampak je bil strah vedno odveč. Resnično se v porodnišnici počutiš dobrodošel in prav vsi po vrsti so pripravljeni pomagat (seveda, če ne zahtevaš preveč oz.če nisi preveč tečna, ker misliš, da morajo pa zdaj vsi okrog tebe skakat, če ti kaj ne paše!!!!!). Vse tiste, ki dvomite, ali bi ali ne bi šle rodit v Brežice, vam povem: ne bo vam žal!! Porod je ena taka čudovita izkušnja in če se že v nosečnosti dovolj psihično  sama pripraviš, da bo tudi bolelo, potem ti ob takem osebju ne bo hudo. Vedno pomagajo!!! Verjemite, imam kar nekaj izkušenj in nikoli ne bi šla rodit nikamor drugam (če me seveda ne bi kje drugje presenetilo!!!). Jaz osebno sem imela vedno občutek, da kot da se vsi med sabo poznamo, a veste, tako kot da smo doma na vasi, kjer še vedno vsak vsakega pozdravi, in spregovori kako besedo, kjer so si ljudje še vedno pripravljeni pomagati,... Ne vem, če ste razumele, kaj sem hotela povedat. Upam.... Ne vem, če bi bilo tako tudi v Ljubljani, Mariboru, Celju, če bi hotela samo zaradi tega, ker so "V Ljubljani boljši dohtarji", rodit. Verjetno bi bila, kakor je ena napisala, samo številka... Zato kar pogumno v Brežice. Mimogrede,imajo odlične mlade doktorje (DR. Nataša KOČNARuser posted image user posted image user posted image , DR. Bojan GRULOVIĆ,..). Pa lep pozdrav vsem!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Porodnišnica Brežice
3.10.2009 17:31:30   
soncnica 3
Pozdravljene, slišala sem da od letos pregledujejo NUHALNO SVETLINO tudi brežiki G. Ima katera kakšne informacije? Odločam se za 2. otroka, pa bi glede na to, da zelo zaupam svojemu G, dr. Šehoviću, šla najraje k njemu.

(odgovor članu bujz)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Porodnišnica Brežice
7.12.2009 22:41:41   
anika87
Živjo!
Ja, dr. Šehovič dela nuhalno, se mi zdi da je okoli 60 €, če pa hočeš, se pa še enkrat točno pozanimam, ker je kolegica bila pred 2 tedni, samo sem pozabla točno...
Je bila prezadovoljna, v primerjavi z njeno prejšnjo nuhalno pri Pušenjaku, je rekla da je bilo tukaj 100x boljše, vzame si čas, če se dobro ne vidi, te pošlje ven na sprehod ali na pijačo in te kliče kasneje ponovno... V glavnem, zelo je bila zadovoljna...
Sicer pa je dr. Šehovič tudi moj ginekolog in sem nasplošno tudi jaz zelo zadovoljna...


_____________________________

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Porodnišnica Brežice
8.12.2009 8:43:08   
divans1
Tudi dr.Kočnarjeva opravlja nuhalno, sem bila zelo zadovoljna!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Porodnišnica Brežice
9.12.2009 16:15:42   
soncnica 3
anika 87, dobila sem tvoje ZS, hvala, sem pa v tem času že tudi govorila z dr. Šehovičem in sem tako dogovorjena za NS v torek, 15. 12. Zanj vem, da ima licenco /sem ga našla na mednarodnem seznamu/, Kočnarjeve pa ne, tako da, jaz 100% zaupam svojem ginekologu.

No, ko ste ve odprle to temo sem jaz samo razmišljala o user posted image , zdaj pa sem že 3 mesece user posted image in tako bom čez pol leta spet obiskala štorklje v brežiški porodnišnici.

Me prav veseli, da imate (imamo) dobre izkušnje, pa upam, da se še kakšna /bodoča/ mamica, ki bo rodila v Brežicah kaj oglasi.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Porodnišnica Brežice
18.12.2009 15:31:41   
julka8


živjo!

sem v 5. mesecu user posted image iz okolice krškega in tudi čedalje bolj razmišljam o brežiški porodnišnici... sicer imam ginekologinjo v nm, ampak so mi brežice nekak bolj domače.. drugače pa bo to najin prvi user posted image

vsem želim veliko energije in dobre volje user posted image

lp

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Porodnišnica Brežice
18.12.2009 16:02:15   
soncnica 3
Jaz sem bila na NS pri dr. Šehoviču in sem bila zelo zadovoljna. PDP imam 27. 6. 2010. In seveda, vsekakor brežiška porodnišnica. Prenovili so ginekološke ambulante, kmalu bodo še porodno sobo...



(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Porodnišnica Brežice
18.12.2009 19:34:35   
divans1
Jaz pa sem bila novembra na NS pri dr.Kočnarjevi in sem tudi bila zelo zadovoljna!!!!user posted image user posted image user posted image Baje da v začetku leta 2010 nameravajo obnavljat porodno sobo, tako da bo vse novo za nas in naše user posted image !!!!user posted image

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Porodnišnica Brežice
20.12.2009 22:01:38   
RENY19
Ojla mamice in bodoce mamice. jaz sem lani novembra rodila  pa  sem se dobro pocutila v tej  prodnisnici edino ena  sestra mi je sla tuk na zivce. takrat so obnavljali  cel odelek in  smo  bili brez vode  dva dni. mene  je najbolj motila  ena  setsra, ki je cuvala tamale dojencke. upam  da se mal umirila :) drugac pa vse naj za brezice in kocnerjeva je zakon 

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?