Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

, druge so raje še ves rojstnodnevni mesec tu. Meni je vseeno, samo da vem.
 , druge so raje še ves rojstnodnevni mesec tu. Meni je vseeno, samo da vem. 

Igrač ima ogromno, poganjalcev tudi ene tri, kolesa ima...mah res ne vem...kaj boste oz. ste podarile?
    Igrač ima ogromno, poganjalcev tudi ene tri, kolesa ima...mah res ne vem...kaj boste oz. ste podarile?  Zaenkrat se ne spomnim, da bi mali kaj posebnega rabil
  Zaenkrat se ne spomnim, da bi mali kaj posebnega rabil  

, ker ne zna na uro gledat
 , ker ne zna na uro gledat  
  Pa
  Pa  Vesel je vsake lepe besede in vsakega dotika, ne moreš verjeti, koliko mu te malenkosti pomenijo. Je pa hec, ker je velika pika ugotovila, da ima velik pes eno veliko oteževalno okoliščino - ko gre kakat, gre konkretno
  Vesel je vsake lepe besede in vsakega dotika, ne moreš verjeti, koliko mu te malenkosti pomenijo. Je pa hec, ker je velika pika ugotovila, da ima velik pes eno veliko oteževalno okoliščino - ko gre kakat, gre konkretno  Za moje pojme predrago in čisto brez okusa
  Za moje pojme predrago in čisto brez okusa  .
 .  
   Tudi jaz sem čisto brez energije, smo bili zopet cel dan na parceli, zunaj. Je pa danes padla pri nas že prva toča in mislim, da bo letos zelo hudo, ker ne vem kdaj je 1. maja že toča padla.
   Tudi jaz sem čisto brez energije, smo bili zopet cel dan na parceli, zunaj. Je pa danes padla pri nas že prva toča in mislim, da bo letos zelo hudo, ker ne vem kdaj je 1. maja že toča padla.