Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 29.4.2009 13:04:16
|
|
|
|
thaiss
|
pridna asso IZVIRNO SPOROČILO: asso Lahko se te bi tako usmilil, da te bi spustil že sedaj. slabo kaže dokumetacija za DHL bi mogla bit že pripravljena, pa še nič.....
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 29.4.2009 13:58:13
|
|
|
|
n€na
|
evo mene, midve z zalo sva bili v spodnjem štuku pri tašči na kavi enkrat tolko moram it a ne ko sva prišle nazaj je Zala pojedla juhico in sedaj je šla počivat Pri nas po tanovem počivamo in ne spimo...ko ji rečem gremo spat se z vsemi štirimi upira....ko pa ji rečem da gremo za pol urce počivat je pa vsa vesela in nič se ne buni pa še sama hoče v posteljo...kaj čmo vsak ima svoje muhe thaiss upam da je dokumentacija že pripravljena in da boš šla čimprej domov...za jutri se pa ne prepričat da greš delat asso daj pridi še k meni malo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 29.4.2009 14:10:22
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 thaiss upam da je dokumentacija že pripravljena in da boš šla čimprej domov...za jutri se pa ne prepričat da greš delat ura je 14:09...jaz sem še tuki a Zala potem zaspi al res samo počiva??
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 29.4.2009 15:24:33
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: nena26 thaiss upam da je dokumentacija že pripravljena in da boš šla čimprej domov...za jutri se pa ne prepričat da greš delat ura je 14:09...jaz sem še tuki Upam da si že šla domov sem kasna za pisat...sem morala kaj nardit predno zala vstane in moj pride iz šihta a Zala potem zaspi al res samo počiva?? zaspi trdno kot polhek...je sigurno dve urci mir
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 30.4.2009 7:55:59
|
|
|
|
asso
|
Dobro jutro še en dan potem pa smo vsi doma Kje ste pa danes vse Ponavadi na vse zgodaj vsaj zrak zaželi dobro jutro...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 30.4.2009 8:06:39
|
|
|
|
n€na
|
Dobro jutro, jaz danes gledam risanke ne spimo že nekje od 4 ure, ko sem ji dala zdravilo...je včeraj preveč spala in danes posledično je že bila zgodaj pokonci pijem že drugo kavo in okice mi kar skupi vleče.....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 30.4.2009 8:07:40
|
|
|
|
n€na
|
škrat
< Sporočilo je popravil nena26 -- 30.4.2009 8:08:25 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 30.4.2009 8:08:04
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: asso Še en dan potem pa smo vsi doma a nisi na bolniški
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 30.4.2009 8:15:33
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 Dobro jutro, jaz danes gledam risanke ne spimo že nekje od 4 ure, ko sem ji dala zdravilo...je včeraj preveč spala in danes posledično je že bila zgodaj pokonci pijem že drugo kavo in okice mi kar skupi vleče..... Oj, jaz sem glih zato regulirala antibiotik tam okrog polnoči, da ne bi zjutraj si spomnila, da ne bo več spala. Je bila pa smešna včeraj Tarin. Smo pozabli dat antibiotik in si spomnem ob 22. uri, ko ona že eno uro spi. Ni druge, kot jo zbudit in dat. Jo dvignem sede in se vrže dol, jo dvignem še 1x in ji rečem, da mora spit antibiotik. Požre dol in se dobesedno vrže dol in spi naprej... Meni je bila tako smešna
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 30.4.2009 8:21:16
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: asso Še en dan potem pa smo vsi doma a nisi na bolniški Sem, sem, ampak jutri in naslednje dni pa bomo VSI skupaj doma. To pomeni, meni malo lažje, ker se bo še tati ukvarjal z otroki
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 30.4.2009 8:24:14
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: nena26 Dobro jutro, jaz danes gledam risanke ne spimo že nekje od 4 ure, ko sem ji dala zdravilo...je včeraj preveč spala in danes posledično je že bila zgodaj pokonci pijem že drugo kavo in okice mi kar skupi vleče..... Oj, jaz sem glih zato regulirala antibiotik tam okrog polnoči, da ne bi zjutraj si spomnila, da ne bo več spala. Je bila pa smešna včeraj Tarin. Smo pozabli dat antibiotik in si spomnem ob 22. uri, ko ona že eno uro spi. Ni druge, kot jo zbudit in dat. Jo dvignem sede in se vrže dol, jo dvignem še 1x in ji rečem, da mora spit antibiotik. Požre dol in se dobesedno vrže dol in spi naprej... Meni je bila tako smešna pri nas je do sedaj vedno spala naprej, ker smo ji vedno dajali tako da je spala naprej...meni je edina razlaga to da je včeraj toliko spala...je spala od torka od 20, do sredoe do 9:30 in popoldne 13:45 do 16:10 danes ob 11:20 pa imava kontrolo pri P...vročine nima več, samo pa še kašlja. bomo vidli kaj bo rekla
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 30.4.2009 8:27:31
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: asso Še en dan potem pa smo vsi doma a nisi na bolniški Sem, sem, ampak jutri in naslednje dni pa bomo VSI skupaj doma. To pomeni, meni malo lažje, ker se bo še tati ukvarjal z otroki ja maš prav...res bo lažje...meni bo tudi lepo...je svakinja rekla, da bodo vseeno prišli ...že komaj čakam da mojega nečaka stisnem k sebi...do sedaj sem ga vidla v živo samo 2x, drugače mi ga pokažejo prek kamere in mali škrat tako raste..je tako velik, da je že sedaj pravi maneken
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 30.4.2009 8:39:38
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: asso Še en dan potem pa smo vsi doma a nisi na bolniški Sem, sem, ampak jutri in naslednje dni pa bomo VSI skupaj doma. To pomeni, meni malo lažje, ker se bo še tati ukvarjal z otroki ja maš prav...res bo lažje...meni bo tudi lepo...je svakinja rekla, da bodo vseeno prišli ...že komaj čakam da mojega nečaka stisnem k sebi...do sedaj sem ga vidla v živo samo 2x, drugače mi ga pokažejo prek kamere in mali škrat tako raste..je tako velik, da je že sedaj pravi maneken Lepo, da bodo prišli, pa sej Zala je že zdrava...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 30.4.2009 8:44:06
|
|
|
|
zrak
|
a ja ekomi.. tudi jaz sem med delovnimi .. sem mogla neki nujno naredit.. zdaj pa si skočim po kofe.. Nena, popoldan pa se tudi ti vrži v spanec
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 30.4.2009 8:48:45
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Nena, popoldan pa se tudi ti vrži v spanec o to pa ja, mi bo sigurno pasal
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 30.4.2009 13:33:09
|
|
|
|
thaiss
|
Čau!! Matia že pol urce spi, se je zmatral dopoldan na igralih paeno tono kamnov je zmetal v morje , laufal gor in dol. Pojem kosilo in grem še jaz eno urco
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.5.2009 18:58:37
|
|
|
|
n€na
|
dannnnn, tako lepega vikenda pa že dolgo ne, kljub temu, da je včeraj ko smo šli v Lucijo na sprehod začelo deževati :(, Najprej je začelo štrcati in z svakinjo sva zavile v prvi prazni lokal in ko smo plačali račun nas je skoraj kap. smo plačali 11€ za tri kave in dve vodi z okusom zdej vem zakaj je bil prazen slikice dam kasneje v moj album...boste vidle tudi mojega mihca
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.5.2009 20:46:37
|
|
|
|
n€na
|
jih bom kar sem dala
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.5.2009 7:30:58
|
|
|
|
zrak
|
Nena zelo lepe slikice .. ste pa res uživali... Mi od vseh možnih planov, smo bili doma.... prvič v skoraj dveh letih , ki je bil Enei bolan.... , ampak še zdaj ne vem kaj je bilo... v četrtek se je začelo z vročino 38,8, to se je nadaljevalo tudi v petek, v soboto malo manj, zvečer enako... v nedeljo pa samo okoli 37... ni mu teklo iz nosa, ni kašljal, nič nimam pojma.. Jedu pa ni dobesedno nič, samo ogromno pil.. in videt Eneia, ki nič ne je - nemogoče.. celo čokolado sem ponudila, da dobil vsaj malo kalorij v sebe, niti to... včeraj zvečer je pa dal v sebe malo greza, ker sem rekla, da če ne bo nič pojedu, da ptička ne bo dude prinesla, tako da je jedu glih malo in gledal skozi proti oknu, če naju gleda ptička.. no sej pol je prinesla dudo.. danes bom pa kar P klicala in vprašala, če kaj takega razsaja, ker zaradi zob se mi to zdi preveč.. , čeprav mu spodaj hodijo dve trojke.. Upam, da drugi ste se imeli ok.. po pisanju bi rekla , da ja...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.5.2009 9:05:08
|
|
|
|
nektarina
|
Jutro. Zrak: mogoče so pa res krivi zobki. Pri nas so trojkice prinesle tudi visoko vročino in nismo nič jedli, samo veliko, veliko pili. Zala: lepe slikice Portorož pa zadnje čase ni več za naše žepe. Sploh tisti novi lokalčki kjer te ogulijo da je joj
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.5.2009 9:23:25
|
|
|
|
asso
|
Jutro še z moje strani, kot vedno po praznikih gužva. Ne vem kje se bi najprej lotla, al vso pošto prečekirala ali kaj. Kar se ne morem zbrat... Mi za praznike ta prve smo tudi bili večina doma, namreč je tudi Nastia zakuhala in imela tri dni kar visoko vročino 39,2°C. V torek sem jo peljala k pediatrinji in je bila na meji, naslednji dan pa brez vročine tako, da niso bili niti antibiotiki potrebni. In ker je potem naprej bila v redu, sem jo v četrtek peljala v bolnico pogledat še bratranca. Joj, tako je bila vesela, ni mogla verjet (ker je bilo tudi presenečenje, ker je mislila, da ne bo šla). V soboto pa smo se odpravli v ZOO Lj. Najprej smo mislili it v Linjano, ampak zaradi bolezni drugih smo se odločli, da jih počakamo in smo šli v Lj. Smo najprej mislili v arboretum, ampak potem sem se zjutraj odločla, da gremo kar v ZOO, ker bo otrokom sigurno bolj zanimivo. In evo, že je tu ponedeljek... Aja, včeraj pa smo poskusli tudi prve češnje. Upam, da jih bo jutri kaj več in da nam jih ne bodo prej pobrali mimoidoči Pa tudi jagode bodo kmalu. Joj, kako mi je všeč ko začne vse to sadje
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.5.2009 10:06:05
|
|
|
|
nektarina
|
Asso: kako je bilo v ZOO LJ. Mi smo se odpravljali in na koncu , ker so kolegi odpovedali šli kar na piknik. Je bila gužva?? Češnje smo tudi mi včeraj papali. V glavnem NIk je pojedel kar celo s koščico. Jagode pa pridno papamo že cel teden. Predčerajšnjim je NIk zmazal sam celo skledo. Alex jih niti ne pogleda, sploh ne vem zakaj noče sadja toliko sadja imamo doma in na koncu mu moram kupit banane
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.5.2009 10:08:44
|
|
|
|
thaiss
|
Dober dan Mi smo se imeli krasno za praznike ENEI pikepoke nena lepe fotke, tudi une v albumi so lepe!! jaz sem v gužvi en kup papirjev za rešit, še dobro da je šef na SU in imam mir
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.5.2009 10:11:21
|
|
|
|
thaiss
|
jagode si tudi jaz privoščim vsak dan za večerjo, tako so mi dobre, da bi jih pojedla na tone češnje pa sem si zadnjič na tržnici vzela samo ono pest, lih za pokusit, ker cena ubija 25€/kg Matia pa itak ne proba nič, jabolka in banana še gre dol, drugo pa ne. Zadnjič me je videl ko sem jedla jagode in mi ni dovolil da mu dam ljubčka, ker se jih jedla
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?