Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prehranjevalne navade malčka 14.5.2005 14:40:48
|
|
|
|
mamsi
|
Kaj pa če bi se igral z žlico in vilico za otroke, pa kak plastičen krožnik in par koščkov gor. Mogoče mu napiči na vilico hrano, pa naj si jo sam nese v usta. Sej to je sam ideja, sama še nimam teh izkušenj.:zmeden:. Je pa naša pri 10m tut tolk živa, da mora sama tut zraven sodelovat, drugač zapre žnable in ni šans, da jih odpre, dokler ni njenih koščkov na miz, da jih pobira.;)
|
|
|
|
|
Prehranjevalne navade malčka 14.5.2005 14:44:49
|
|
|
|
martin
|
Saj tole z vilicami in žlicami vse laufa. Vprašanje se mi postavlja kako bo pri tujih ljudeh. Otrok bo namreč šel v varstvo.
|
|
|
|
|
Prehranjevalne navade malčka 14.5.2005 16:44:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz mislim, da če se z igračo sam zamoti in ga ni treba animirat s tvoje strani, sploh ni problema - saj mu tud varuška lohk da kako igračo v roke medtem, ko ga hrani. Če pa je potrebno preveč animacije, pa verjetno ne bi škodilo, če se tega mal odvadi :zmeden: . Drugače bi pa mogoče njegovo pozornost tudi poskusili preobrniti v samostojno hranjenje :zmeden2: - ne vem, samo jaz to vsekakor poizkušam pri mojem 14 mesecev starem sinu - itak pa sam je le ko je pri volji :)- , drugače pa tudi rabi kak avtomobilček ali kuli in papir, da uspe pri miru sedet. LP
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Katero ime?petruskaiščem med daljšimi imeniKatarina (
17%)

Valentina (
11%)

Izabela (
35%)

Veronika (
17%)

Karolina (
13%)

Kristina (
7%)
Število vseh glasov: 54Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!