|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
8.5.2009 8:28:37   
muki1
A so se že začele odpovedi ZOO-ja?
Torej lahko napišem, da je Neža danes bila vroča. Pri nas je tako, da je imela neža v nosu nešto kao herpes že pred počitnicami. In ker sem jaz dobra znanka s herpesom nisem šla k zdravniku, sem čakal, da zaceli. Pa ni in ni celil, pa sva se šle v torek pokazat k naši p. Je rekla, da ni herpes, ampak neka druga bakterijska zadeva, ki sem ji pozabila ime. Je dobila antibiotik Ospen, ker baje drugače ne bo šlo dol. Razširil se ji je namreč na notranjost in to s kremo ne gre mazat. Pa dva dni bolniške je dobila.
Danes zjutraj je šla v vrtec, ker se slikajo in tudi zdravnica je rekla, da lahko gre, ker ni več kužna. Ampak je imela pa res vročo glavo, tak da je nekje na meji.
Mislim, da bo okej in bomo jutri prišli, ampak tole pišem, da se zasiguram, če nas slučajno ne bi bilo, za kar je sicer zelo malo možnosti.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
8.5.2009 8:31:42   
muki1
O Ivi in trmi in vztrajnosti pa raje sploh ne pišem, ker mi gredo lasje pokonci.
Včeraj je nekak prišvercala barvico v spalnico. Medtem ko se rihtamo za spanje se je ona pokrila z deko čez celo glavo. Sem mislila, da se spet skriva, ker to skrivanje ji je ena huda fora.
Ko sem pogledala malo bolje, sem pa videla, da izza dekce kuka roka, ki drži rdečo barvico in čačka po steni. Ma, bič mala, res. To je hudičevo seme.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
8.5.2009 8:53:18   
frrrr
zoo - mi bomo šli v vsakem primeru... pa verjetno kr okrog 10ih že.

trma pri oblačenju - berem, da bi lahko bilo huje. naš ima sicer izpade kaj bo oblekel, ker se nikoli ne more odločit v prvo... vedno 3x spremeni vmes svoje želje... a se ga da nasrat. danes je hotel za v vrtec oblečt kratke rokave, pa sem mu jih kr za sabo dala in sva se zmenila, da bo metki povedal, če mu bo vroče, ona bo pa ocenila ali mu je res vroče. sicer ima v vrtcu 1 kratke rokave zihr v svojem nahrbtniku, ne kompliciram, pa gre. včeraj naprimer ga je pa tolk v roke zeblo, da je želel imet rokavice s sabo, pa jih je pač imel, sicer v žepu, pa tam jih je v omarico pospravil, da nas niso na socialno prijavili user posted image  
no, tako ga večkrat pretentamo tut pri drugih stvareh. danes se mu je tolk mudilo oblečt za v vrtec, da ni hotel lulat na kahlico. pa sem rekla, da veliki fantje lulajo na kahlico in samo veliki fantje izbirajo kaj bodo oblekli za v vrtec in je bilo rešeno user posted image  se je usedel nazal in v minutki polulal veliiko lužico.

zdej morm pa še mau delat, da men ne spremenijo pogodbe za nedoločen čas user posted image

Remy, uglajena poslovna ženska, držim pesti!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
8.5.2009 9:06:25   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

meni pa jutri pogodba poteče, držite pesti da mi jo podaljšajo za ND čas....

user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
8.5.2009 9:09:32   
Maxica
Trma - mislim, da niso samo tehtnice take, tudi naš škorpijonček je. Očitno je bolj to septembrsko-oktobrska 2006 trma.user posted image  
Naš Lan ima tudi en svoj prav, in ga ne premakne niti buldožer, če se on nekaj odloči. Na primer, mu pripraviš zajtrk, in kar nekaj muti, preden kaj poje, in potem si ga še sit in mu zatežiš, naj že vendar poje, saj je zmožen tudi eno uro jesti en kos kruhauser posted image , ampak čeprav bi bil ful lačen, se ne bo pritaknil kruha, samo zato, da ne boš ti imel prav. Kr neki.
Da ne govorim o nagajanju Maxu. Max nekaj lepo nariše, pride mimo Lan in z barvico takole na hitro počečka, da mu pokvari risbico.
En kup enega prigovarjanja in motiviranja je potrebno, da se karkoli pri njem zgodi, česar pri Maxu nismo bili vajeni.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
8.5.2009 9:24:22   
frrrr
skoraj sem vam pozabla povedat, da včeraj tut mož čutil naše dete user posted image  je takšne prevale delalo v meni, da me je kr mau premetavalo. divje blo pa med 23. in 24. uro. še enga čukca dobimo user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
8.5.2009 9:25:58   
moci
čveke, zdaj pa ne vem kje začet user posted image

psaša, čestitke. bravo. in srečno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

živalski vrt - midve prideva. če muki ne bo bom pač čepela v grmovju in cmerila user posted image
sicer pa zna bit po ljubljani pestro, ker je pohod ob žici. bomo že, ane?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
8.5.2009 9:29:06   
moci
aja, glede trme - danes zjutraj sem bila tik na tem, da se prostovoljno odpeljem v gorenjske toplice. zoja je tulila kot nora. pa nisem sigurna če je kdo vedel zakaj se dere. niti ona. še najmanj ona user posted image je rekla, da bo pila, potem pa ni pila, samo tulila je in držala kozarec v roki, na koncu še polila po posteljiuser posted image .
drugače nam zdaj mačka razbije jutranjo rutino. zoja jo išče, jaz se pa lepo v miru oblečem. pa ful rada se češe (mačka) in lepo leži, zoja jo pa češe user posted image
kuki, boš videla kok je spedenana user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
8.5.2009 10:16:44   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

živalski vrt - midve prideva. če muki ne bo bom pač čepela v grmovju in cmerila user posted image
sicer pa zna bit po ljubljani pestro, ker je pohod ob žici. bomo že, ane?

Tam bo že Lukra.user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
8.5.2009 10:43:25   
moci
psssst.
ona bo z daljnogledom. mogoče mi ga bo posodila user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
   [Brisano sporočilo]
8.5.2009 11:58:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3161
8.5.2009 12:38:38   
moci
lukrecija bi šla rada z nami v živalski vrt user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
8.5.2009 13:07:44   
piskot
a lohk no... kvaj s temi desci. zdej je klical da je jutri frej.

ampak danes ima pa ob 2h sestanek. mi smo pa za ob 3h zmenjeni, da gremo (ni variante da on pride v tem casu domov). in pol vprasam, a pol gremo mi sami ... kam pa? vprasa on.

okol se obrne pa vse pozab. aaaaaaaaaaaaa

glede na trenutno stanje mi zdej jutri pridemo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
8.5.2009 13:29:44   
moci
user posted image
kuki, kok vas pol pride? danes.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
8.5.2009 13:36:57   
pikapolona2
Piškot to mi je pa tako znano...če moj gleda v računalnik in reče...aha...pol je sigurno preslišal....ha ha

prejšnji teden je pa kao poročni prstan založil...se je kr mal sekiral....sam v resnici sm ga pa jst skrila...skoz ga mal gor pa mal dol daje....pol ga pa pušča po stanovanju...itak da ga bo zgubil v roku 1 leta.....sem ga mal zeznula pa sm ga za 3 dni tko skrila da je na koncu že taščo spraševal če ga je mogoče kje zunaj pustil....in preden je ona celo iskalno akcijo naredila sem mu ga vrnilauser posted image

kdo pol jutri pride

muki....moci...frrr......sivkamivka...lina...maxi.......pikapolona...piškot pol ja al ne?
še kdo?

Midve tudi prideva že malo prej ker okoli pol ene greva pa že dalje.......na kosilo .....moci in frrr...sem se spomnila na vegedrom...gremo kar tja je tak fajn vrt zadaj. Bom kakšno igračo s sabo vzela pa bo.

< Sporočilo je popravil pikapolona2 -- 8.5.2009 13:37:32 >

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
8.5.2009 13:38:30   
pikapolona2
aja kam greste pa danes...moci in piškot?

Sivkamivka...lukra...je ena iz drugega foruma...kjer tudi oktobrke čvekajo.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
8.5.2009 13:59:07   
moci
piškot pride čekirat skrbnike svoje mačke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3167
8.5.2009 14:01:34   
moci
u pikapolona, pozabila sem te še enkrat poklicatuser posted image
najprej je bilo zasedeno, pol sem pa pozabila. jejej. no glavno, da si našla restavracijo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
8.5.2009 14:09:12   
Anonimen
no eto - o trmi - to sem hotla vedeti.....sej jo mi tudi že lep čas poznamo, ampak tako kot je napisala Moci - včasih bi se kar sama poslala v ene gorenjske toplice....user posted image ...pa tisto zmišljevanje - piti - ne piti - jesti - gledati Mikija - piti - ne piti....user posted image

ZOO - mi zaenkrat jutri pridemo...razen če me mož kaj ne preseneti !user posted image

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3169
8.5.2009 14:12:45   
frrrr
vava pride z obema svojima sončkoma, Evik ni v lj.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
8.5.2009 14:29:32   
moci
lihkar so klicali iz vrtca, da ima zoja vročino user posted image user posted image user posted image

potiho upam, da ji je blo samo vroče, ker je meni tudi, ko sedim ob oknu, oni pa spijo ob šipi. user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
8.5.2009 18:52:09   
frrrr
Arabela tut pride user posted image pa mogoče še luciko pobere user posted image
lucika, upam da nimaš še drugih načrtov in si ravnokar Arabeli protrdila user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
8.5.2009 18:54:09   
frrrr
moci zihr ji je vroče. če obe tk čarava, bo že moglo držat user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
8.5.2009 18:55:51   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

kdo pol jutri pride

muki....moci...frrr......sivkamivka...lina...maxi.......pikapolona...piškot... vava....Arabela...lucika
to je pa že skupina user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3174
8.5.2009 19:02:59   
frrrr
ima katera novo cifro od lucike?  

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?