BAMBINA_
|
Petrazg naj ti še tu čestitam za vašega Lukca! Naša družinica vam želi predvsem obilo zdravja! Pa enega lupčka še Anžetu, ker je postal "starejši" bratec petraa in dodi zdaj pa še za vaju držimo pesti kjava me veseli, da je z Andrejem vse ok! Pa tak korajžen fantek je Mi smo imeli ta teden malo bolezenski. Griša je dobil eno virozo, je imel visoko vročino, pa bruhal je in apetita ni mel, bošček. Potem sem še jaz zbolela in hodila z 38° C vročine na šiht, ker je trenutno pač pestro. Ampak sem stisnila zobe, se filala z lekadoli, pa sem preživela. K sreči sem bolj pozitivc, da mi ni vse odveč in In ker sem pač sama premalo zjamrana in rinem z glavo skozi zid, me je za danes moj naročil pri dohtarju brez moje vednosti in mi "zagrozil" da ne smem na šiht. Pa sem ostala doma in... pucala Pa se igrala z Grišem. To me itaq vedno najbolj napolni z energijo, ne glede na to, da zna biti zadnje čase precej naporen s svojo trmo (čisto pravi bikec ). Ampak tisti njegov "mamica, radi" in njegov objemček, pa nasmeh, pa tisto njegovo posrečeno, že čisto pravo čvekanje... Uf, ni večjega užitka, kot biti z njim. Putka fotko si še dolžna od nove frizurce. Dorian vse najboljše! Eca sem se ravno spraševala, kako, da se ponavadi večkrat oglasiš, za naše majčke/aprilčke ti pa ni uspelo še nobene čestitke na hitrco napisat Pa še ena sončna fotka: