Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pomaga pa tudi, da jo slečemo in ji božamo trebuščka v smeri urinih kazalcev...najbolj pa pomaga, da sta ati in mamica umirjena, da jo vzameta v roke jo kar se da močno stisneta k sebi ji pojeta, govorita, božata...pri nas so krčeki ponavadi med 19 in 21 uro....sicer pa kot veste je moja vseveda dr tašča rekla, da sem jaz kriva, da ima mala krče, ker sem nervozna

. Seveda, mora biti malo bolj oblečen, a če smo mi v kratkih rokavih, se ogrok kot je napisala L&L dobesedno prekuha.
za tek
Ubitacna kombinacija, ampak ni bilo neke razlike. Tko da tudi pocasi startam s svezimi zadevami
.
pa je mali zakuhal,... je takoj dal signal, da nekaj ni ok .....
zate in drži se.
a najprej dobiš en A4 list za davčno št.pa še potem un kao kartico tko kot imamo mi ali ne več.Hvala
. Hodim pa v Mercator Pod topoli, vsaj mislim da je to ta - je preko Kolezijske šole in vrtca. Kje pa je ta Savica? Pri pošti? Če greš od tega Mercatorja proti obvoznici, so pa moji bloki na levi tisti zadnji nizki pred nekimi novimi belimi bloki. Tvoji bloki so pa ti ta novi stekleni, ko so spodaj kafiči? Madona, svet je res majhen.