Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

oz. mi 3je
- pri nas super funkcionira, res pa je, da nisem bial šivana...
blizu - v kerga merkatorja hodis - barjanska al savica pod topoli pri kolezijski soli? jaz hodim v savico. bloki pa uni na izvozu na obvoznico
. Hodim pa v Mercator Pod topoli, vsaj mislim da je to ta - je preko Kolezijske šole in vrtca. Kje pa je ta Savica? Pri pošti? Če greš od tega Mercatorja proti obvoznici, so pa moji bloki na levi tisti zadnji nizki pred nekimi novimi belimi bloki. Tvoji bloki so pa ti ta novi stekleni, ko so spodaj kafiči? Madona, svet je res majhen.
, ko bom jaz boljša pa jo lahko skupaj mahneva na Rožnik. Jaz sem imela v nosečnosti hude načrte, kako bova z Elo vsak dan vozičkale od doma do Rožnika - peš.
šel domov pomagat belit,pa nama je dolgčas... mali je itak tak priden,da včasih kar pozabim,da ga imama
- mi smo povabljeni v nedeljo na obhajilo,pa se ne moreva odločit,ali bi šli ali ne - meni se zdi še malo prezgodaj za ven,res pa je,da je vreme zadne dni zelo lepo... HVALA za pomoč
Ampak bom se velikox tko da komot greva skupaj