Soncnica Sandra ***
|
Dober večer Da se še jaz malce javim po nekaj dneh..... sem kako stran sem in tja prebrala, več pa mi ni uspelo... tako da brez zamere ker ne vem, kaj se dogaja na RR. Špelin: hvala za lepo voščilo ob mojem RD, zlata si. Hvala tudi ostalim Estrella sem videla, da se je ulaufala v šiht, da jo je "potegnila" ena španjola, Alja je pridna v vrtcu.... Barbaw: je pridna okrog hiše... Jana: joj joj, a Nejko pa spet bolan.... Evo tole sem si zapomnila, več pa ne, tako da brez zamre Mi smo po cele dneve zunaj. Manca tako uživa da je groza, ko se plazi po trravi, potrga vse marjetice, ki ji pridejo pod roke (pa verjamite, da jih je veliko okrog hiše). Sedaj urejano vrt, sadimo paradižnik, papriko, .... V nedeljo pa smo šli peš na Blegoš. Manca je bila v nahrbtniku, ki pa smo ga danes nesli nazaj oziroma zamenjat, saj se mu ni dala "zataknit" una nogica, da nahrbtnik lahko postaviš na tla. Se pa morem pohvalit, da sem si danes v Daichmanu kupila čevlje za poroko. Sicer niso klasični salonarji, ampak so balerinke, ampak tako ali tako se ne bodo videli, ker bo imela obleko do tal. Pa važno mi je da jih bom lahko še potem nosila, da jih ne bom imela samo za okras
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|