|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Poznavalke testa Check it? 17.5.2009 8:39:39
|
|
|
|
Rocio
|
Pozdravljene, drage dame, po tem, ko sem vas nekaj časa brala, sem zdaj vaša, in se na vas obračam z vprašanjem... Zadnja je bila 20. 4., upam, da se jutri ne pojavi :). Ker sem neučakana, sem pravkar naredila test check it (testni papirček), ki naj bi pokazal že pred izostankom... Zdaj pa vprašanje: na svetlobi se mi je zdelo, da se je po 5-7 min. prikazala še ena zelo rahlo vidna črtica, ampak v področju takoj pod belim papirčkom (ki sem ga seveda potem razstavila, in tam je res bila črtica). Seveda pa ne vem, ali je to področje veljavno... Bom ponovila vajo z CB v torek, če jutri ne bo nič, ampak vseeno: kje se je vam pojavila črtica pri tem testu? Hvala za odgovore!
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOtrok in sidro v isti materniciTa mama se je za podvezovanje jajcevodov odločila pri 28 letih, saj je pred tem trikrat zanosila kljub uporabi kontracep...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
izbor imenJacikaKatero ime vam je najbolj vsec?Haris (
15%)

Mila (
85%)
Število vseh glasov: 158Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!