Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
na UZ; aja ti imaš kake znakce
, danes si pa malo dlje spančkala. in si že nafojtrala otroke
na grbi. Prej sem pa jaz vstajala vsak dan ob šestih zjutraj, ne glede na to, kateri dan je bil. Zdaj pa notri prinašam.
Pa še kar nekaj se mi je dogajalo. Ko sem odležala, sem šla k sestri Andreji, ki mi je rekla, da imam transfer v sredo, že drugi dan. Pa sem jo vprašal, kako to, glede na to, da sem imela do zdaj vsakič transfer na peti dan. In sem dobila odgovor, da zadnji dve leti prakticirajo v primeru zamrznjenega semena transfer drugi dan po punkciji. Sem si rekla OK, potem pa sreda. ampak se je šla sestra Andreja pogovorit z vodjo laborantk dr Irmo Virant Kljun in kaj se zgodi? Šla sem na pogovor k njej, ki pa je bil v končni fazi monolog. Mi je lepo razložila glede raziskav v takih primerih, vendar mi je na koncu rekla, da glede na to, da sem vedno imela blastociste in prva dva postopka uspešna, da naj bo ET 5 dan in da bo to sporočila laborantkam.
nič ne pusti, naredi vse sam, samo da bi bilo vse vredu. zato ti priporočam da se le čuvaj in upoštevaj njihova navodila. Saj razumem da ko si na bolniški je manj denarja, samo je pa pomembno da je z
sem zelo žalostna, ker ti ni ratalo, ampak če ni zdej po pa naslednjič. Se pa je men tud prvič ulil na 15 dan ampak s to razliko, da sem mela izcedke že od 8 dne naprej. No ja kaj čmo glavo gor pa gremo skupaj naprej!