Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Natisni
Natisni

Zoja10 - Taja
      Zoja10 - Taja   
       zmajama - Tai
       zmajama - Tai   Blueeyes - Gaja
       Blueeyes - Gaja   tubby - Maks
      tubby - Maks   lake - Taja
      lake - Taja   ttmmbb - Igor
      ttmmbb - Igor   FLASK_A - Maja
      FLASK_A - Maja . Ampak nekaj me zanima; namreč, a v P ko se dojenček rodi, a ga skopajo tam takoj po porodu, ali ga samo obrišejo z krpico in vodo? Glede na to, da je lahko res umazan od krvi in tistega sirčeka?
 . Ampak nekaj me zanima; namreč, a v P ko se dojenček rodi, a ga skopajo tam takoj po porodu, ali ga samo obrišejo z krpico in vodo? Glede na to, da je lahko res umazan od krvi in tistega sirčeka?   

Ker preveč jo pa tud nočeva po rokah nosit in v najini postli imet - to ponavadi pomaga proti joku. Zdej mam pa 2 izbiri - al jo malo pustit jokat al pa jo k sebi vzet. Ponavadi zmaga druga, ker se mi zasmili, ker se joka.
  Ker preveč jo pa tud nočeva po rokah nosit in v najini postli imet - to ponavadi pomaga proti joku. Zdej mam pa 2 izbiri - al jo malo pustit jokat al pa jo k sebi vzet. Ponavadi zmaga druga, ker se mi zasmili, ker se joka.  v takem primeru? Dude pa ne mara preveč, mogoče jo zamoti za 5 minut, potem jo pa ven pljune in je ne mara več v usta vzet.
  v takem primeru? Dude pa ne mara preveč, mogoče jo zamoti za 5 minut, potem jo pa ven pljune in je ne mara več v usta vzet.  

.
 .