Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pozitiven test pred izostankom M 21.5.2009 11:49:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Prvič delala 3 dni prej pa je bil +... samo se ni dobro končalo zdaj drugič pa en teden po izostanku... Cikluse sem imela redne na 28 dni... Ja pa bil je pms oz. kao pms, kar hud
|
|
|
|
RE: Pozitiven test pred izostankom M 21.5.2009 11:55:11
|
|
|
|
MAŠKA
|
Tokrat prvič 3 dni pred izostankom in je bil rahel plusek. Ponovila sem ga še enkrat na dan izostanka in je bil plusek že močnejši.
|
|
RE: Pozitiven test pred izostankom M 21.5.2009 12:26:43
|
|
|
|
manna
|
Delala test 3 dni pred izostankom M, približno 13 dni po ovulaciji. Bil je pozitiven, naslednji dan spet pozitiven in nato naslednji dan spet. Vsak dan sem bila bolj vesela :)
|
|
|
|
RE: Pozitiven test pred izostankom M 21.5.2009 12:28:01
|
|
|
|
manna
|
Aja, glede na ostale cikluse so bili znaki popolnoma enaki; torej boleče prsi, napeto črevesje, izcedek, skratka vse isto kot da bo prišla M.
|
|
|
|
RE: Pozitiven test pred izostankom M 21.5.2009 14:07:32
|
|
|
|
Anonimen
|
zebra, znaki, ki si jih naštela, so lahko tudi znaki prihajajoče ... zato se ne moreš na njih vedno zanest ... priporočam ti, da počakaš vsaj na dan, ko naj bi dobila . ker če ga boš delala prej in bo test slučajno -, znaš biti razočarana. zato ti priporočam, da počakaš. je pa možno, da test pokaže tudi pred izostankom . ker se lahko nosečnost zazna nekje 12-13 dni po O. in če točno veš, kdaj naj bi imela O, potem si tudi lahko izračunaš, koliko dni je preteklo.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?