Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
Do prve uz kontrole naj bi jemala ustrogestan, ampak mi ga bo v čet. zmankalo. Uz mam v torek, čez en teden. Imam pa doma že dabroston, a naj pol kar s tem začnem al kaj?
da se vse uredi.
glede na njegovo starost. Predvidevam, da si imela ET peti dan in na ta dan so tudi ostale zamrznili. Vsekakor boš kar veliko na kliniki dokler folikel ne poči. Glede utrogestana pa ne vem, ker meni so postopek brez stimulacije prekinili in sem šla potem jeseni po dopustih v postopek z zamrznjenčki s stimulacijo.
. Tebi pa seveda vse čestitke na uspehu.
, no pri zamrznjenčkih je tako ali tako običajno le blaga stimulacija. Tako da mi res ni jasno, ali mi tisti mičkeni foliklčki delajo težave, ali pa bo vendarle blizu ovulacija in stopka. No u pam, da bo več jasnega jutri na UZ, že kar mal komaj čakam, da pridem do zaključka.
. Jaz sem pri njemu in ko sem imela zamrznjenčke sem imela prav tako te modre tabletke - Estrofem in Prometrium. Stop inekcije ne dobiš, saj z Estrofeni nimaš svoje ovulacije. Ko bo na UZ videl, da je sluznica dovolj zadebeljena boš šla na ET.
maj še naprej,