Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 27.5.2009 13:43:10
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* njami.... ...kok dober zgleda....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 27.5.2009 13:44:10
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...no, še današnje poročilo..... .....operacija za mano, injekcija ni bolela...sem čutila samo tisti pik.... boli me zaenkrat ne...jem nalgesin s.... čez 2 dni imam prevez..... .. aja, so me vzeli naprej kot doječo mamico ....... ...sem bila kar jezna nase, da sem tako dolgo odlašala...... če bi vedela, da bo tako bi že zdavnaj šla.... ...še enkrat hvala vsem za pestke.... ...ma super si se znašla... ....lepo da si uredila....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 27.5.2009 13:47:13
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Se mi zdi, da so ravno zdaj v taki starosti, ko je res vsak dan veliko novega. Vsaj pri bubiki je bilo v zadnjih par dnevih veliko stvari "prvič". Pri nas isto. Vsak dan znova me razveseli s čim. Pa hvala punce za čestitke. ...Lana in Pf čestitke ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 27.5.2009 13:48:09
|
|
|
|
sonček33
|
gloria, samo da je z nikom boljše... bosta oba pingvinčka vzela, če bo možnost?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 27.5.2009 13:52:01
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 gloria, samo da je z nikom boljše... bosta oba pingvinčka vzela, če bo možnost? ...hvala....ni druge izbire ker sta v eni slamci ....je pa manjša zanositev z pingvini,in marsikateri ne preživi odmrzitve....še to je ena M in ena B....jaz upam da bo kaj ratalo iz tega,če ne pa gremo v novi postopek ...ti si se že kaj premislila ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 27.5.2009 13:54:44
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...opet nobene ... ...jaz pa študiram 7.člen.... mi je včeraj ena dr. kost vrgla...zdaj jo pa glodam ...dej še nam vrži kost ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 27.5.2009 13:56:09
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Zdajle sem šla tisto pupo dat ven iz škatle, pa baterije ven in vidim v škatli kuverto. Pa pogledam in sem mislila sprva, da so navodila kaka notri. Odprem kuverto in v njej najdem voščilo in 50 €. To pupo je Lana dobila za krst od prababice in pradedka, ampak je takrat nisem dala iz škatle, ker je bila še malo premala za tako pupo, sedaj sem se pa spomnila, da jo imamo, ko je Jazzy omenila. ...tale je pa dobra....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 27.5.2009 13:58:08
|
|
|
|
sonček33
|
gloria - jaz držim pesti...itak...mi pa še razmišljamo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 27.5.2009 13:58:32
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...ojla...hvala za dobre želje...mal smo boljš,kakamo,sam ne še tko prav ko smo do zdej ...se mi je pa mleko povrnilo zdej ko se večkrat dojimo čez dan in sem spet na začetku ....jaz še zdej študiram zakaj se je to nardilo ....res je da sem ga mal bolj navajala na GH sam enkrat bomo mogli bolj konkretno začet....komi čakam pregled da se mal z P pogovorim,če ne bom že prej kaj šla .... ....je pa frajer zdej poštudiral da je spet ziza glavna in se mi ko je lačen kr zakoplje v joške in vleče majčko ,pa me pogleda gor in se tko prisrčno nasmeji .....mam občutem da bom pa zdej imela z ponovnim uvajanjem ... ...grem vas mal brat... ah pa saj bo še celo življenje lahko jedel... kar počasi! naj se mu najprej to kakanje uredi, pol boste pa že spet začeli z gh... bo pol ko bo malce "starejši" šlo uvajanje pa bolj hitro! naj se le čimprej uredi ta mala prebavica
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 27.5.2009 13:59:56
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Zdaj se pa že pol ure neumorno pogovarja z enim dojenčkom zelo kitajske izdelave, ki namesto da se smeje spušča take zvoke kot v shrljivki, tko da sem baterije kar ven pobrala. Ampak kaj čem...sta ji ga kupila prababica in pradedek in to s takim veseljem, da nimam kaj. No, pa tud L. je zelo všeč. Svašta . Jaz se včasih sprašujem, zakaj mu sploh kupujem igrače . Najraje ima plastenke, vrečke, revije, ter seveda mobitele in daljince ... ...naš isto...pa ne daj bože da ker pir ali sok pije iz pločevinke ponori če ne dobi v roke ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 27.5.2009 14:02:09
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Kaj je to telečji priželjc? specialiteta .... je od mladega teleta, surovo zgleda ful nagravžno - kot kaki možgani al nekaj takega .... je pa ful fino za jest in lahko prebavljivo..... Kasneje se iz tega razvije meso... ..eh, to je taka trotelj razlaga... ...če imaš kakega mesarja poznanega ti naj proba zrihtat, ker je malokje v prodaji....je kao dober kos in ga zadržijo zase...... ...dober si razložla ker je res nekak tko ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 27.5.2009 14:08:48
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 gloria - jaz držim pesti...itak...mi pa še razmišljamo ..jaz tudi....no mogoče se pa še gdaj dobimo v skupnem boju ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 27.5.2009 14:10:15
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...ojla...hvala za dobre želje...mal smo boljš,kakamo,sam ne še tko prav ko smo do zdej ...se mi je pa mleko povrnilo zdej ko se večkrat dojimo čez dan in sem spet na začetku ....jaz še zdej študiram zakaj se je to nardilo ....res je da sem ga mal bolj navajala na GH sam enkrat bomo mogli bolj konkretno začet....komi čakam pregled da se mal z P pogovorim,če ne bom že prej kaj šla .... ....je pa frajer zdej poštudiral da je spet ziza glavna in se mi ko je lačen kr zakoplje v joške in vleče majčko ,pa me pogleda gor in se tko prisrčno nasmeji .....mam občutem da bom pa zdej imela z ponovnim uvajanjem ... ...grem vas mal brat... ah pa saj bo še celo življenje lahko jedel... kar počasi! naj se mu najprej to kakanje uredi, pol boste pa že spet začeli z gh... bo pol ko bo malce "starejši" šlo uvajanje pa bolj hitro! naj se le čimprej uredi ta mala prebavica ...hvala.... ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 27.5.2009 14:10:48
|
|
|
|
gloria
|
...zdejle pa grem...uživajte....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 27.5.2009 14:18:18
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ..ja baje da korenček zapira.... jaz sem ga pa zdej res kr velik dajala ....banan pa nič ker mu ne grejo dol.... ja, korenček, banane, riž... to naj bi vse zapiralo. A je v začetku tudi imela težave s trdim kakanjem, HB ne tako hude kot pri Nikcu... ji ful pomagajo suhe slive. od začetka sem jih skuhala, včasih kar same, včasih z jabolkom in nato zmiksala. po tem je vedno dobro kakala. zdaj nič več ne prekuhavam, ampak kar zmiksam suhe slive s sadjem v kašico, če kak dan ne kaka. še prej, ko sem samo dojila in naša A ni kakala najprej 6 dni, se fuuul namučila in nato spet 5 dni ni mogla, sem jo pa peljala k P in je dobila tekočo laktulozo Lectecon. to ji še zdaj dam kakšno žličko, če res nekaj dni ne kaka. k sreči že dolgo ni bilo treba dat. dobi se pa to tudi brez recepta v lekarni. gloria, vesela bodi, da imaš še vedno možnost z dojenjem reševati take težavice. bosta pač malo kasneje preklopila na hrano. čeprav predolgo tudi ni vredu. moja znanka je dojila cca leto in pol, potem pa je mulc postal prav neznosen, kar vsaki ženski je vtikal roke pod majico in jih ščipal za joške, prav huronsko se je drl, če ni dobil zize in baje sta imela cele noči žurke, tako da je bila prav vesela, ko sta zaključila...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 27.5.2009 14:23:27
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Olivija a golaž narediš z magijem, ali po domače? Pa mleto rdečo papriko daš tudi not? saj zato sem napisala golaž s smajlijem, ker je bila to v bistvu dušena mlada govedina s paradižnikom, zelenjavo in kislo smetano (brez čebule, brez rdeče paprike). Raznih jušnih kock in magijev jaz ne uporabljam, le malo vegete, pa veliko tiste mešanice začimb mediteran, ki je brez soli. Na solato npr. sploh ne damo soli, v razne omake pa običajno namesto soli dam nekaj kaper, ki so slane, pa zadostuje... mojemu sol ne paše, ga začne pritisk matrat...jaz si včasih kar na krožniku dosolim, včasih se mi pa ne ljubi it iskat sol in sem kar brez
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 27.5.2009 14:24:40
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* moja znanka je dojila cca leto in pol, potem pa je mulc postal prav neznosen, kar vsaki ženski je vtikal roke pod majico in jih ščipal za joške, prav huronsko se je drl, če ni dobil zize in baje sta imela cele noči žurke, tako da je bila prav vesela, ko sta zaključila... Prav zaradi takih težav je dilema, kdaj je tisti "pameten" čas, da zaključiš dojenje ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 27.5.2009 14:37:02
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 pf in gloria - bomo zmogle? bomo ja! jaz navijam. Pozdravljena. A tvoj Lovro je že štiri mesece star skoraj? Kak čas beži.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 27.5.2009 14:38:26
|
|
|
|
Olivija*
|
ja, soseda je dojila pa do fantkovega 3. leta na priporočilo pediatrov, ker je bil fantek tak drobižek, rojen s 1550g, po operaciji kile pa shujšal še za pol kile... pa ni imela takih težav.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 27.5.2009 14:41:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
vreme je za pouser posted image in zgleda, da bova dons spet cel dan v stanovanju... ah se bova pa mal več pocrklale user posted image Meni je pa fino, da se je malo shladilo.... seveda ne bi hotela, da tako ostane predolgo... ma se vsaj v stanovanju da dihat.... Pa še potrebni smo dežja tle na primorskem... je kriza, ni že dolgo pošteno namočilo zemljice... Boma pač doma, itak, da je najbolj enostavno spokat male v voz in it ven...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 27.5.2009 14:44:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaz se včasih sprašujem, zakaj mu sploh kupujem igrače user posted image . Najraje ima plastenke, vrečke, revije, ter seveda mobitele in daljince ... Evo ti ruke, stara..... Bi dodala še listke od novih oblačil.... In zato sploh ne kupujem več igrač....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 27.5.2009 14:46:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
Glih sem mojemu rekla, ker večkrat komu kaj dam. Čeprav vem, da se darila ne dajejo, ampak sem že dala včasih kaj kateremu otročku, ki nima toliko vsega preveč kot Lana. Eh, ne samo,d a se šenkava, tudi prodaja se... ma kaj pa, boljš, ko da se ti kej valja...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 27.5.2009 14:47:42
|
|
|
|
Olivija*
|
meni se pa zdi, da bo treba kupit kakšno bolj dinamično igračo že od dedka mraza ima enga polžka in zdaj ji je postal glavna atrakcija. še malo, pa bo začela puzat za njim...do sedaj je pa samo sedela na tleh in iz razdalje opazovala vse dogajanje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 27.5.2009 15:00:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 pf in gloria - bomo zmogle? bomo ja! jaz navijam. a to se na nanaša? ....pol sem jaz vaša največja navijačica
|
|
|
Kg med nosečnostjoBožička09Koliko kg ste pridobile med nosečnostjo?manj kot 7kg (
11%)

od 7 - 9kg (
11%)

od 9 - 11kg (
15%)

od 11 - 13kg (
22%)

od 13 - 15kg (
11%)

več kot 15kg (
30%)
Število vseh glasov: 179Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!