|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
27.5.2009 13:40:46   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

revež čist zmatran od tega napenjanja....bogi mišek mali kol ga je moglo bolet

Ojoj.... Niso lhke, ne.... Lara tudi ne sme videt banane pa včasih vseeno kaka trdo in bobke... a ka korenček tudi zapira? Ji ga pa kr dajem pogosto.... Samo, ji dam tudi suhe slive skoraj vsako jutro pa kr gre....

..ja baje da korenček zapira.... jaz sem ga pa zdej res kr velik dajalauser posted image ....banan pa nič ker mu ne grejo dol....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 726
27.5.2009 13:43:10   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

user posted image  

njami....user posted image

...kok dober zgleda....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 727
27.5.2009 13:44:10   
gloria

...no, še današnje poročilo.....

.....operacija za mano, injekcija ni bolela...sem čutila samo tisti pik.... boli me zaenkrat ne...jem nalgesin s....  čez 2 dni imam prevez.....

.. aja, so me vzeli naprej kot doječo mamicouser posted image .......

...sem bila kar jezna nase, da sem tako dolgo odlašala......  če bi vedela, da bo tako bi že zdavnaj šla....

...še enkrat hvala vsem za pestke.... user posted image user posted image user posted image

...ma super si se znašla...user posted image user posted image ....lepo da si uredila....

Neposredna povezava do sporočila: 728
27.5.2009 13:47:13   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Se mi zdi, da so ravno zdaj v taki starosti, ko je res vsak dan veliko novega. Vsaj pri bubiki je bilo v zadnjih par dnevih veliko stvari "prvič".

Pri nas isto. Vsak dan znova me razveseli s čim. Pa hvala punce za čestitke.

...Lana in Pf čestitke user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 729
27.5.2009 13:48:09   
sonček33
gloria, samo da je z nikom boljše... bosta oba pingvinčka vzela, če bo možnost?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 730
27.5.2009 13:52:01   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

gloria, samo da je z nikom boljše... bosta oba pingvinčka vzela, če bo možnost?

...hvala....ni druge izbire ker sta v eni slamciuser posted image ....je pa manjša zanositev z pingvini,in marsikateri ne preživi odmrzitve....še to je ena M in ena B....jaz upam da bo kaj ratalo iz tega,če ne pa gremo v novi postopekuser posted image ...ti si se že kaj premislilauser posted image ....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 731
27.5.2009 13:54:44   
gloria

...opet nobeneuser posted image ...

...jaz pa študiram 7.člen....  mi je včeraj ena dr. kost vrgla...zdaj jo pa glodamuser posted image  

...dej še nam vrži kostuser posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 732
27.5.2009 13:56:09   
gloria

Zdajle sem šla tisto pupo dat ven iz škatle, pa baterije ven in vidim v škatli kuverto. Pa pogledam in sem mislila sprva, da so navodila kaka notri. Odprem kuverto in v njej najdem voščilo in 50 €. To pupo je Lana dobila za krst od prababice in pradedka, ampak je takrat nisem dala iz škatle, ker je bila še malo premala za tako pupo, sedaj sem se pa spomnila, da jo imamo, ko je Jazzy omenila.

...tale je pa dobra....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 733
27.5.2009 13:58:08   
sonček33
gloria - jaz držim pesti...itak...mi pa še razmišljamouser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 734
27.5.2009 13:58:32   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...ojla...hvala za dobre želje...mal smo boljš,kakamo,sam ne še tko prav ko smo do zdejuser posted image ...se mi je pa mleko povrnilo zdej ko se večkrat dojimo čez dan in sem spet na začetkuuser posted image ....jaz še zdej študiram zakaj se je to nardilouser posted image ....res je da sem ga mal bolj navajala na GH sam enkrat bomo mogli bolj konkretno začet....komi čakam pregled da se mal z P pogovorim,če ne bom že prej kaj šlauser posted image ....
....je pa frajer zdej poštudiral da je spet ziza glavna in se mi ko je lačen kr zakoplje v joške in vleče majčkouser posted image user posted image ,pa me pogleda gor in se tko prisrčno nasmejiuser posted image .....mam občutem da bom pa zdej imela user posted image  z ponovnim uvajanjemuser posted image ...
...grem vas mal brat...

ah pa saj bo še celo življenje lahko jedel... kar počasi! naj se mu najprej to kakanje uredi, pol boste pa že spet začeli z gh... bo pol ko bo malce "starejši" šlo uvajanje pa bolj hitro! naj se le čimprej uredi ta mala prebavica user posted image  

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 735
27.5.2009 13:59:56   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Zdaj se pa že pol ure neumorno pogovarja z enim dojenčkom zelo kitajske izdelave, ki namesto da se smeje spušča take zvoke kot v shrljivki, tko da sem baterije kar ven pobrala. Ampak kaj čem...sta ji ga kupila prababica in pradedek in to s takim veseljem, da nimam kaj. No, pa tud L. je zelo všeč. Svašta user posted image .

Jaz se včasih sprašujem, zakaj mu sploh kupujem igrače user posted image . Najraje ima plastenke, vrečke, revije, ter seveda mobitele in daljince ...

...naš isto...pa ne daj bože da ker pir ali sok pije iz pločevinke ponori če ne dobi v rokeuser posted image user posted image ....

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 736
27.5.2009 14:02:09   
gloria

Kaj je to telečji priželjc?

specialitetauser posted image .... je od mladega teleta, surovo zgleda ful nagravžno - kot kaki možgani al nekaj takegauser posted image .... je pa ful fino za jest in lahko prebavljivo..... Kasneje se iz tega razvije meso...

..eh, to je taka trotelj razlaga...

...če imaš kakega mesarja poznanega ti naj proba zrihtat, ker je malokje v prodaji....je kao dober kos in ga zadržijo zase......

...dober si razložla ker je res nekak tko user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 737
27.5.2009 14:08:48   
gloria

gloria - jaz držim pesti...itak...mi pa še razmišljamouser posted image

..jaz tudi....no mogoče se pa še gdaj dobimo v skupnem bojuuser posted image ....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 738
27.5.2009 14:10:15   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

...ojla...hvala za dobre želje...mal smo boljš,kakamo,sam ne še tko prav ko smo do zdejuser posted image ...se mi je pa mleko povrnilo zdej ko se večkrat dojimo čez dan in sem spet na začetkuuser posted image ....jaz še zdej študiram zakaj se je to nardilouser posted image ....res je da sem ga mal bolj navajala na GH sam enkrat bomo mogli bolj konkretno začet....komi čakam pregled da se mal z P pogovorim,če ne bom že prej kaj šlauser posted image ....
....je pa frajer zdej poštudiral da je spet ziza glavna in se mi ko je lačen kr zakoplje v joške in vleče majčkouser posted image user posted image ,pa me pogleda gor in se tko prisrčno nasmejiuser posted image .....mam občutem da bom pa zdej imela user posted image  z ponovnim uvajanjemuser posted image ...
...grem vas mal brat...

ah pa saj bo še celo življenje lahko jedel... kar počasi! naj se mu najprej to kakanje uredi, pol boste pa že spet začeli z gh... bo pol ko bo malce "starejši" šlo uvajanje pa bolj hitro! naj se le čimprej uredi ta mala prebavica user posted image  

...hvala....user posted image ...

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 739
27.5.2009 14:10:48   
gloria
...zdejle pa grem...uživajte....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 740
27.5.2009 14:18:18   
Olivija*

..ja baje da korenček zapira.... jaz sem ga pa zdej res kr velik dajalauser posted image ....banan pa nič ker mu ne grejo dol....

ja, korenček, banane, riž... to naj bi vse zapiralo.
A je v začetku tudi imela težave s trdim kakanjem, HB ne tako hude kot pri Nikcu... ji ful pomagajo suhe slive. od začetka sem jih skuhala, včasih kar same, včasih z jabolkom in nato zmiksala. po tem je vedno dobro kakala. zdaj nič več ne prekuhavam, ampak kar zmiksam suhe slive s sadjem v kašico, če kak dan ne kaka.

še prej, ko sem samo dojila in naša A ni kakala najprej 6 dni, se fuuul namučila in nato spet 5 dni ni mogla, sem jo pa peljala k P in je dobila tekočo laktulozo Lectecon. to ji še zdaj dam kakšno žličko, če res nekaj dni ne kaka. k sreči že dolgo ni bilo treba dat. dobi se pa to tudi brez recepta v lekarni.

gloria, vesela bodi, da imaš še vedno možnost z dojenjem reševati take težavice. bosta pač malo kasneje preklopila na hrano. čeprav predolgo tudi ni vredu. moja znanka je dojila cca leto in pol, potem pa je mulc postal prav neznosen, kar vsaki ženski je vtikal roke pod majico in jih ščipal za joške, prav huronsko se je drl, če ni dobil zize in baje sta imela cele noči žurke, tako da je bila prav vesela, ko sta zaključila...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 741
27.5.2009 14:23:27   
Olivija*
Olivija a golaž narediš z magijem, ali po domače? Pa mleto rdečo papriko daš tudi not?

saj zato sem napisala golaž s smajlijem, ker je bila to v bistvu dušena mlada govedina s paradižnikom, zelenjavo in kislo smetano (brez čebule, brez rdeče paprike). Raznih jušnih kock in magijev jaz ne uporabljam, le malo vegete, pa veliko tiste mešanice začimb mediteran, ki je brez soli. Na solato npr. sploh ne damo soli, v razne omake pa običajno namesto soli dam nekaj kaper, ki so slane, pa zadostuje... mojemu user posted image sol ne paše, ga začne pritisk matrat...jaz si včasih kar na krožniku dosolim, včasih se mi pa ne ljubi it iskat sol in sem kar brez user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 742
27.5.2009 14:24:40   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

moja znanka je dojila cca leto in pol, potem pa je mulc postal prav neznosen, kar vsaki ženski je vtikal roke pod majico in jih ščipal za joške, prav huronsko se je drl, če ni dobil zize in baje sta imela cele noči žurke, tako da je bila prav vesela, ko sta zaključila...

Prav zaradi takih težav je dilema, kdaj je tisti "pameten" čas, da zaključiš dojenje ...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 743
27.5.2009 14:37:02   
pf

pf in gloria - bomo zmogle? bomo ja! jaz navijam.

Pozdravljena. A tvoj Lovro je že štiri mesece star skoraj? Kak čas beži.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 744
27.5.2009 14:38:26   
Olivija*
ja, soseda je dojila pa do fantkovega 3. leta na priporočilo pediatrov, ker je bil fantek tak drobižek, rojen s 1550g, po operaciji kile pa shujšal še za pol kile...
pa ni imela takih težav.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 745
27.5.2009 14:41:19   
Lara Croft
vreme je za pouser posted image in zgleda, da bova dons spet cel dan v stanovanju... ah se bova pa mal več pocrklale user posted image

Meni je pa fino, da se je malo shladilo.... seveda ne bi hotela, da tako ostane predolgo... ma se vsaj v stanovanju da dihat.... user posted image
Pa še potrebni smo dežja tle na primorskem... je kriza, ni že dolgo pošteno namočilo zemljice... user posted image
Boma pač doma, itak, da je najbolj enostavno spokat male v voz in it ven... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 746
27.5.2009 14:44:13   
Lara Croft
Jaz se včasih sprašujem, zakaj mu sploh kupujem igrače user posted image . Najraje ima plastenke, vrečke, revije, ter seveda mobitele in daljince ...

Evo ti ruke, stara..... user posted image
Bi dodala še listke od novih oblačil.... In zato sploh ne kupujem več igrač....

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 747
27.5.2009 14:46:46   
Lara Croft

Glih sem mojemu rekla, ker večkrat komu kaj dam. Čeprav vem, da se darila ne dajejo, ampak sem že dala včasih kaj kateremu otročku, ki nima toliko vsega preveč kot Lana.

Eh, ne samo,d a se šenkava, tudi prodaja se... ma kaj pa, boljš, ko da se ti kej valja...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 748
27.5.2009 14:47:42   
Olivija*
meni se pa zdi, da bo treba kupit kakšno bolj dinamično igračo user posted image
že od dedka mraza ima enga polžka in zdaj ji je postal glavna atrakcija. še malo, pa bo začela puzat za njim...do sedaj je pa samo sedela na tleh in iz razdalje opazovala vse dogajanje user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 749
27.5.2009 15:00:33   
gold fish

pf in gloria - bomo zmogle? bomo ja! jaz navijam.

a to se na user posted image  nanaša?

....pol sem jaz vaša največja navijačicauser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Teža
kepa*

Koliko tehtate?

50 - 60 kg (30%)

60 - 70 kg (29%)

70 - 90 kg (34%)

nad 100 kg (6%)

nad 150 kg (1%)

Število vseh glasov: 876

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!