Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:41:32
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud mlea- a una zadeva,senčnik sam stoji,al ga morš kj v tla zabit k šotor.... ena kolegica je na netu najdla take k so bli včasih na top shop....k ni nč za sestavlat ampak se sam tko skup zvije v torbo.....sam ga ne morš kr tko naročit....majo sam tko za firme, k jih je minimum 16 v paketu misliš tele http://www.sun-fun.si/slo/katalog/str_sotori/calobra.htm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:42:28
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo vandame GILH TAPRAV CAJT SM ULTELA...SM EKSPERT PLONKCE NARDIŠ V WORDU, DAŠ NA 3 STOLPCE IN PISAVO 7....RAZREŠEŠ, POL PA OBLEČEŠ ENE HLAČE K MAJO NA OBEH STRANEH NA NOGAH ŽEPE....IN JEMLJEŠ IZ LEVEGA NOVE PLONKE, PREBRANE DAŠ U DESNEGA.......GLEDAŠ JIH MED NOGAMI BO ŠLO? kolumbo dej povej česa ti ne obvladaš plis
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:43:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo vandame GILH TAPRAV CAJT SM ULTELA...SM EKSPERT PLONKCE NARDIŠ V WORDU, DAŠ NA 3 STOLPCE IN PISAVO 7....RAZREŠEŠ, POL PA OBLEČEŠ ENE HLAČE K MAJO NA OBEH STRANEH NA NOGAH ŽEPE....IN JEMLJEŠ IZ LEVEGA NOVE PLONKE, PREBRANE DAŠ U DESNEGA.......GLEDAŠ JIH MED NOGAMI BO ŠLO? ah, kaksen old skul sistem, tko smo plonkal ko smo se mi v solo hodil. zdej so bolj sofisticirane fore ka sem edina k nisem nikol plonkala pa sem vseen faks naredla bravo jst temu se pa reče bit pameten in priden v šoli
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2009 21:43:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:43:29
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea Dober večer...kaj sem zamudila..??? Grem vas brat nazaj? Kje je naša KOLUMBO? šimeta sekira ziher
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:43:56
|
|
|
|
tanci29
|
claud-zmenjeno prletim po tebe....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:45:11
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 naša dva tud že ninkata vandame-kaj pa maš za en izpit claud-larissa je tud en dobrovoljček sunny-o bandidos...čin čin...jest sem tud prejle dva požirka piva nardila...mal za odžejat pupka-sej na vselitveni žur bomo kar s kulikopterjem prletele tam je full placa za pristat tak da... ni blema
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:45:18
|
|
|
|
claud
|
katjuša pojma nimam kere je to gledala.....sam dons sva se pogovarjale o tem... tist k si nalimala ni ne deluje neki senčnik-je ves prozoren
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:46:36
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kolumbo a teb comp zapiska če kdo tvoje ime zapiše tuki gor ...takoj se javiš a lohk zvem za kakšno snemanje se mente...nek dvoboj al kaj...a pol lahko tud navijačice pridemo ke...bomo ful navijale v krilu ki je glih tolko da je čez rit, v majčki do popka, cela svetleča z onimi snopi v rokah
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:47:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud katjuša pojma nimam kere je to gledala.....sam dons sva se pogovarjale o tem... tist k si nalimala ni ne deluje neki senčnik-je ves prozoren to je mreža za zrečenje:) sej men se tud zdi da so mal pretiraval sam je namenjen temu kao za na plažo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2009 21:47:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:47:14
|
|
|
|
sunny24
|
I am back... Kaj pa rabiš za plonkat? Moj sistem: 1. formule: s navadnim svinčnikom jih napišeš na nohte 2. teorija: krilo pa na stegno nalimaš al pa direkt na stegno pišeš; obuješ japonke in plonk nalimaš na podplat pod peto, prekrižaš noge in veselo bereš! Sicer sm pa jst plonkala samo ta brezvezne izpite, ta glavne sm znala...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:47:21
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud mlea- a una zadeva,senčnik sam stoji,al ga morš kj v tla zabit k šotor.... ena kolegica je na netu najdla take k so bli včasih na top shop....k ni nč za sestavlat ampak se sam tko skup zvije v torbo.....sam ga ne morš kr tko naročit....majo sam tko za firme, k jih je minimum 16 v paketu A imaš slučajno link. Tale naš ima zelo močno blago, pa še temno je, se nič skozi ne vidi, tako, da bova z Onasisom lahko tudi . Pa zelo hitro se sestavi. Je pa res, da je dolg 220 cm. Ampak če dam oba not spat, pa še kramo namečem, bo še premajhno.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:47:22
|
|
|
|
claud
|
pupka no sj s tanči si deliva kulikopter tko da važn da je za enga plac
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:47:44
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 naša dva tud že ninkata vandame-kaj pa maš za en izpit claud-larissa je tud en dobrovoljček sunny-o bandidos...čin čin...jest sem tud prejle dva požirka piva nardila...mal za odžejat pupka-sej na vselitveni žur bomo kar s kulikopterjem prletele tam je full placa za pristat tak da... ni blema
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:48:08
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: piskot IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo vandame GILH TAPRAV CAJT SM ULTELA...SM EKSPERT PLONKCE NARDIŠ V WORDU, DAŠ NA 3 STOLPCE IN PISAVO 7....RAZREŠEŠ, POL PA OBLEČEŠ ENE HLAČE K MAJO NA OBEH STRANEH NA NOGAH ŽEPE....IN JEMLJEŠ IZ LEVEGA NOVE PLONKE, PREBRANE DAŠ U DESNEGA.......GLEDAŠ JIH MED NOGAMI BO ŠLO? ah, kaksen old skul sistem, tko smo plonkal ko smo se mi v solo hodil. zdej so bolj sofisticirane fore ka sem edina k nisem nikol plonkala pa sem vseen faks naredla bravo jst temu se pa reče bit pameten in priden v šoli a-a.... Mi smo take klical PIFLARJI
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:48:17
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo, da se ne boš pozabla na seznam visat za kampiranje pri vandame
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:49:38
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 naša dva tud že ninkata vandame-kaj pa maš za en izpit claud-larissa je tud en dobrovoljček sunny-o bandidos...čin čin...jest sem tud prejle dva požirka piva nardila...mal za odžejat pupka-sej na vselitveni žur bomo kar s kulikopterjem prletele tam je full placa za pristat tak da... ni blema Za kulikopter pristat maste pa cele biljenske griče na razpolago, tako, da ne bo blema!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:49:43
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud katjuša pojma nimam kere je to gledala.....sam dons sva se pogovarjale o tem... tist k si nalimala ni ne deluje neki senčnik-je ves prozoren to je mreža za zrečenje:) sej men se tud zdi da so mal pretiraval sam je namenjen temu kao za na plažo mi zgleda čist polivinilast....a ne?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:49:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: piskot IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo vandame GILH TAPRAV CAJT SM ULTELA...SM EKSPERT PLONKCE NARDIŠ V WORDU, DAŠ NA 3 STOLPCE IN PISAVO 7....RAZREŠEŠ, POL PA OBLEČEŠ ENE HLAČE K MAJO NA OBEH STRANEH NA NOGAH ŽEPE....IN JEMLJEŠ IZ LEVEGA NOVE PLONKE, PREBRANE DAŠ U DESNEGA.......GLEDAŠ JIH MED NOGAMI BO ŠLO? ah, kaksen old skul sistem, tko smo plonkal ko smo se mi v solo hodil. zdej so bolj sofisticirane fore ka sem edina k nisem nikol plonkala pa sem vseen faks naredla bravo jst temu se pa reče bit pameten in priden v šoli a-a.... Mi smo take klical PIFLARJI jaz temu pravim fovšija do pameti:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:50:08
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ko smo lih pr podobnostih...Gaja ma učke po meni-obliko, barvo od nevem koga, usta pa od mojega. Za nos bomo še vidli... Mogoče pa od poštarja..
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2009 21:51:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:51:36
|
|
|
|
kaja02
|
UHHHH PA STE RES ČVEKE!
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2009 21:52:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 21:52:15
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: piskot IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo vandame GILH TAPRAV CAJT SM ULTELA...SM EKSPERT PLONKCE NARDIŠ V WORDU, DAŠ NA 3 STOLPCE IN PISAVO 7....RAZREŠEŠ, POL PA OBLEČEŠ ENE HLAČE K MAJO NA OBEH STRANEH NA NOGAH ŽEPE....IN JEMLJEŠ IZ LEVEGA NOVE PLONKE, PREBRANE DAŠ U DESNEGA.......GLEDAŠ JIH MED NOGAMI BO ŠLO? ah, kaksen old skul sistem, tko smo plonkal ko smo se mi v solo hodil. zdej so bolj sofisticirane fore ka sem edina k nisem nikol plonkala pa sem vseen faks naredla bravo jst temu se pa reče bit pameten in priden v šoli a-a.... Mi smo take klical PIFLARJI jaz temu pravim fovšija do pameti:) Mene so pa bolj zanimali pubeci, tak da sem hitro končala z faksom- še preden sem sploh začela. Tak da recimo da sem zdaj dipl. mama
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMama, nikoli ti ne bo žal, da boš imela še...Kajti takoj, ko bo vaš otrok prišel na ta svet, bo ukradel dele vašega srca, za katere niste vedeli, da obstajajo.
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Nosečnost.
пеперутка16
Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?