Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
Tako sem čakala na operacijo 4,5 mesecev in mi je odstranil 3 cm pregrado. Ko pa sva končno spet začela delati na
, pa sem morala na poseg Lettz, ker sem imela zelo slab bris. Zdaj pa je 7.ciklus po operaciji, 2. na klomifenu in srčno upam da bom kmalu
! 
Jaz bi ga verjetno klofutnila. Malo bi lahko razmislil, preden bi kaj rekel.
, kot bi jo mogla. Namrec zadnjo m sem imela 9.5., potem sem od 13. do 17.5 pila klomifen, predvidevam da je do ovulacije prislo čez kakih cca 7dni, danes pa se mi je pojavil roza izcedek, ma samo zjutraj, zdaj ga ni več. Mi je ful cudno,ker pri meni je najkrajši ciklus 30.dni, torej če računam po zadnji m, bi naslednjo morala pricakovati tam okoli 10.6.(imam ful neredne cikluse, od 30-55dni)?? A je imela katera tak primer? In imam tudi fuuul belega toka.
. Držim pesti
. Jaz imam danes še en UZ, da vidimo če so folikli kaj zrastli, oz.če je že prišlo do ovulacije. Sier pa smo bili cel vikend priiidni!!!
. Mi je kar vse dol padlo. S.....
.