Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.6.2009 10:30:31
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: nena26 asso a mi prosim prilepiš kakšen link od Lignana in guliverlandije al kako že....plis jaz bi tudi šla pa moj neki štrajka, da kao ne ve kje je pa bi mu jaz kako pot sprintala in mu jo ponudila pod nos Gulliverlandija ZOO Nimaš pa kaj falit. Najdeš oboje takoj... seveda, če nimaš GPS-ja in gledaš table , ker če ne se vrtiš v krogu Je pa res lepo za videt..., čeprav gre kaj nekaj dnarja... še posebno pri nas, ki imamo eno več kot 3 letnico in mora plačat skoraj kot odrasli superca si pa še v slo mi piše...že printam
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.6.2009 10:33:39
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: nena26 asso a mi prosim prilepiš kakšen link od Lignana in guliverlandije al kako že....plis jaz bi tudi šla pa moj neki štrajka, da kao ne ve kje je pa bi mu jaz kako pot sprintala in mu jo ponudila pod nos Gulliverlandija ZOO Nimaš pa kaj falit. Najdeš oboje takoj... seveda, če nimaš GPS-ja in gledaš table , ker če ne se vrtiš v krogu Je pa res lepo za videt..., čeprav gre kaj nekaj dnarja... še posebno pri nas, ki imamo eno več kot 3 letnico in mora plačat skoraj kot odrasli superca si pa še v slo mi piše...že printam Sej nalašč sem dala SLO verzijo IZVIRNO SPOROČILO: zrak pa za može bi bila lahko manjša vstopnina, ker oni itak čakajo na klopcah
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.6.2009 11:35:40
|
|
|
|
melaverde
|
dan asso, lepe slike IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Asso, nam je bil Lignano tudi ful všeč, celo bolj kot ljubljanski ZOO, kaj vem, se mi zdi bolj urejeno. Meni sta oba všeč, vsak je po svoje. Zdita pa se mi oba urejena. Sej Ljubljanski je full urejen, samo zgleda bolj "naravni". Kdaj si bila tam nazadnje? jaz sem bila v Lj lani, ko so dobili tri male žirafce....katastrofa!! Ni primerjave z Lignanom... mi v Lj sploh ne gremo več, čeprav imajo slona in še kakšno žival več..... vikend...kaj je to?! komaj čakam naslednjega ker ga podaljšam za 3 dni
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.6.2009 11:43:31
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde jaz sem bila v Lj lani, ko so dobili tri male žirafce....katastrofa!! Ni primerjave z Lignanom... mi v Lj sploh ne gremo več, čeprav imajo slona in še kakšno žival več..... A res? Ma kaj ti je bilo tako katastrofa
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.6.2009 12:42:47
|
|
|
|
n€na
|
evo mene nazaj sem bila na kavici...joj kaako je pasala IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: melaverde jaz sem bila v Lj lani, ko so dobili tri male žirafce....katastrofa!! Ni primerjave z Lignanom... mi v Lj sploh ne gremo več, čeprav imajo slona in še kakšno žival več..... A res? Ma kaj ti je bilo tako katastrofa meni je pa lepo v Lj v ZOO...edino kar me moti je to da nimajo kake previjalnice ali pa kaj takega, da lahko majhnega otroka komot zrihtaš...pa kakšna klopca več bi lahko bila
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.6.2009 13:02:55
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 meni je pa lepo v Lj v ZOO...edino kar me moti je to da nimajo kake previjalnice ali pa kaj takega, da lahko majhnega otroka komot zrihtaš...pa kakšna klopca več bi lahko bila Piši jim in jim predlagaj... Ma meni klopce niti niso manjkale. Ko sem jih rabila, sem jih imela
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.6.2009 13:24:32
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: nena26 meni je pa lepo v Lj v ZOO...edino kar me moti je to da nimajo kake previjalnice ali pa kaj takega, da lahko majhnega otroka komot zrihtaš...pa kakšna klopca več bi lahko bila Piši jim in jim predlagaj... Ma meni klopce niti niso manjkale. Ko sem jih rabila, sem jih imela dobra ideja ...samo grem najprej v Italijo pogledat in pol bom primerjala
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.6.2009 13:34:31
|
|
|
|
asso
|
Zdej sem brala blog na temo Crocs-ov, evo, če vas zanima TU Mela, kako so se pri tebi in Valu obnesle
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.6.2009 14:23:11
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Zdej sem brala blog na temo Crocs-ov, evo, če vas zanima TU Mela, kako so se pri tebi in Valu obnesle jih ne sezuje, bi pa verjetno morala naročit večjo številko a ti imaš še 24/25 za prodat??? al kako so naslednja številka.... si prebrala katere hvalijo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.6.2009 14:35:52
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso Zdej sem brala blog na temo Crocs-ov, evo, če vas zanima TU Mela, kako so se pri tebi in Valu obnesle jih ne sezuje, bi pa verjetno morala naročit večjo številko a ti imaš še 24/25 za prodat??? al kako so naslednja številka.... si prebrala katere hvalijo Nimam. Po moje večje mu bi bile prevelike, ker so res precej večje. In tvoje?
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.6.2009 7:21:50
|
|
|
|
n€na
|
jutro...danes bo pa lep sonček austen...daj mi na zs pošlji mail, da ti pošljem slikice ...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.6.2009 7:23:35
|
|
|
|
n€na
|
Sem mojmu včeraj pokazala stran od Lignana in sem mu rekla, da sedaj pa nima izgovora in je reku ja zdaj sem dva vikenda fraj in da lahko gremo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.6.2009 7:43:20
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 Sem mojmu včeraj pokazala stran od Lignana in sem mu rekla, da sedaj pa nima izgovora in je reku ja zdaj sem dva vikenda fraj in da lahko gremo super, boste uživali..
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.6.2009 7:57:49
|
|
|
|
asso
|
Jutro... IZVIRNO SPOROČILO: nena26 Sem mojmu včeraj pokazala stran od Lignana in sem mu rekla, da sedaj pa nima izgovora in je reku ja zdaj sem dva vikenda fraj in da lahko gremo Super Ja, zdej je še čas, ko ni še tako vroči in ogromno gužve... Joj, spet delovni dan. Kako mi je težko vstajat. Včeraj sem porabla dve uri na češnji (jaz ko grem gor me ne spravijo več dol ) tako, da sem dala v skrinjo, Nastii en koš, da nese v vrtec, v službo sem prinesla eno posodo, popoldne nesem mami... in jutri grem spet še malo na češnjo in jih ne bo več. Po jagodah sem pa še pol ure okrog jagod zgubila in že je bila ura za spat... Dejte no še ostale se malo javit. Thaiss si pozabla na nas Kakšne nalepkice zbiraš Še čaj grem v družbo spit in pol šibam do zobarce. Končno mi bo popravila enko, ki se mi je s češnjami oškrbla
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.6.2009 8:31:51
|
|
|
|
austen
|
jutro evo še mene malo...ma včeraj sem bla crknjena od celga vikenda v soboto smo se potepali po soški dolini......natančneje, smo šli na planino Polog in od tam na izvir Tolminke....lep lep sprehod......vmes smo se še gozdnih jagod najedli, pa kravce smo hotli božat, ma so se nas ustrašile in so se odmaknile na varno razdaljo enega metra v nedeljo pa v brda na češnje in druženje s prijatelji, ki jih premalo vidimo . Erika je uživala, ker je imela za družbo skoraj enako starega fanta, ki ji je dajal ljupčke bom dala slikce gor zvečer vidim, da se menite o ZOO....mi sicer v Lignanu še nismo bli, ma meni je Ljubljanski všeč. Lani smo šli z Eriko in se mi ni zameril .... no kar se previjalnice tiše se strinjam z nena26 lani smo to reševali kar v vozičku letos pa bomo vidli, če bomo sploh šli....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.6.2009 8:47:52
|
|
|
|
austen
|
asso....ma kake pridejo češnje iz skinje so dobre za pojest tudi same, ali jih daš potem v kašno pito, zavitek,.....?
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.6.2009 9:02:52
|
|
|
|
melaverde
|
Jutro, meni je kar nerodno.... Nik in Alex, vse najboljše za 2. svečko !!!!!!!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.6.2009 9:04:01
|
|
|
|
melaverde
|
nekatrina, se opravičujem...rabim nujno tablete za spomin.. kako ste praznovali?? pripopaj kakšno slikico !!!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.6.2009 9:07:09
|
|
|
|
zrak
|
tudi z naše strani ... vsakemu polno zdravja in otroške radosti
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.6.2009 10:01:08
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen asso....ma kake pridejo češnje iz skinje so dobre za pojest tudi same, ali jih daš potem v kašno pito, zavitek,.....? Ma kar v redu. Jaz jih dajem v kompot oz. jih punci jesta kar zmrznjene tako, da... Čestitke Niku in Aleksu tudi z moje strani
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.6.2009 10:13:14
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen jutro evo še mene malo...ma včeraj sem bla crknjena od celga vikenda v soboto smo se potepali po soški dolini......natančneje, smo šli na planino Polog in od tam na izvir Tolminke....lep lep sprehod......vmes smo se še gozdnih jagod najedli, pa kravce smo hotli božat, ma so se nas ustrašile in so se odmaknile na varno razdaljo enega metra v nedeljo pa v brda na češnje in druženje s prijatelji, ki jih premalo vidimo . Erika je uživala, ker je imela za družbo skoraj enako starega fanta, ki ji je dajal ljupčke bom dala slikce gor zvečer Vi ste pa res polno uživali vikend
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.6.2009 10:23:03
|
|
|
|
zrak
|
Prav lepo je poleti in pomladi, ko lahko toliko klatiš in kaj vidiš.. pozimi pa se bolj doma čepi, vsaj mi, ker me skozi zebe... Asso sem se pozanimala za sicilijo in sardenijo in pride kar draga zadeva, ker ni "čarter" letov , ampak samo redno linije.. in cene hotelov tudi ubijajo..leti pa iz Verone, Milano in še ne vem kaj.. nič blizu
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.6.2009 10:28:04
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Prav lepo je poleti in pomladi, ko lahko toliko klatiš in kaj vidiš.. pozimi pa se bolj doma čepi, vsaj mi, ker me skozi zebe... Asso sem se pozanimala za sicilijo in sardenijo in pride kar draga zadeva, ker ni "čarter" letov , ampak samo redno linije.. in cene hotelov tudi ubijajo..leti pa iz Verone, Milano in še ne vem kaj.. nič blizu So tudi iz Ronhija in Venezije..., sej se dobi iz Ronhija dokaj ugodno, samo kaj ki je samo Cagliari... Iz Venezie pa je tudi Olbia... Oz. lahko grem iz Ronhija v Rim in naprej... ampak to se mi ne da... Je pa hotel dol potem cena od 2.000€ gor Sej tudi trajekt ni kaj bolj ugodno, če hočeš imet še kabino (okrog 500€...) tako, da bomo videli. A ima od enega znanca neko varianto dol apartma za 600€... tako, da moram vse opcije pregledat in se odločit. Verjetno bomo na koncu tudi mi pristali na Grčiji In šparali, šparali, šparali... za čez kakšno leto
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.6.2009 10:33:27
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: zrak Prav lepo je poleti in pomladi, ko lahko toliko klatiš in kaj vidiš.. pozimi pa se bolj doma čepi, vsaj mi, ker me skozi zebe... Asso sem se pozanimala za sicilijo in sardenijo in pride kar draga zadeva, ker ni "čarter" letov , ampak samo redno linije.. in cene hotelov tudi ubijajo..leti pa iz Verone, Milano in še ne vem kaj.. nič blizu So tudi iz Ronhija in Venezije..., sej se dobi iz Ronhija dokaj ugodno, samo kaj ki je samo Cagliari... Iz Venezie pa je tudi Olbia... Oz. lahko grem iz Ronhija v Rim in naprej... ampak to se mi ne da... Je pa hotel dol potem cena od 2.000€ gor Sej tudi trajekt ni kaj bolj ugodno, če hočeš imet še kabino (okrog 500€...) tako, da bomo videli. A ima od enega znanca neko varianto dol apartma za 600€... tako, da moram vse opcije pregledat in se odločit. Verjetno bomo na koncu tudi mi pristali na Grčiji In šparali, šparali, šparali... za čez kakšno leto hoteli so cca 800 E na osebo, za Olbio so redni leti iz tam kjer sem ti napisala, cenovno pride let tudi ugodno, samo je letališče predaleč z otroci.. sploh presedanje ne pride v upoštev, ker se takoj zgubijo dve uri, če se ti leti ujamejo..in če ne lahko si tudi več ur na letišču.. Thaiss in Austin pomoččččččččč... kateri kraj na Rodosu in hotel (če se spomnete) bi bil primeren za nas.... kaj pa Malorca????
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.6.2009 10:37:56
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak hoteli so cca 800 E na osebo, za Olbio so redni leti iz tam kjer sem ti napisala, cenovno pride let tudi ugodno, samo je letališče predaleč z otroci.. sploh presedanje ne pride v upoštev, ker se takoj zgubijo dve uri, če se ti leti ujamejo..in če ne lahko si tudi več ur na letišču.. Vem, vem, sem že skoraj vse hotele prežnjofala... kaj, ki otroci nimajo zastonj in potem takoj nanese... Sej Verona ni tako daleč... se bi dalo. Vem, da presedanje je katastrofa, ampak... IZVIRNO SPOROČILO: zrak Thaiss in Austin pomoččččččččč... kateri kraj na Rodosu in hotel (če se spomnete) bi bil primeren za nas.... kaj pa Malorca???? Pejte najprej vi pregledat teren in če bo OK, bomo mi šli septembra oz. na koncu vaša lanska varianta...
< Sporočilo je popravil asso -- 2.6.2009 10:38:52 >
|
Ime za fantkamegiTTKatero ime bi izbrali?Matija (
30%)

Uroš (
13%)

Blaž (
30%)

Jure (
27%)
Število vseh glasov: 532Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!