Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

tk je blo lani.
Aljaž spi, za kosilo pa že čaka goveja juhca&govedina&krompir&solata. se mi je zluštal prave domače hrane
res da je bilo Aljaževo zdravstveno stanje tako slabo, da je 2x pristal na intenzivni, ampak potrjeno ima pa samo alergijo na jajca. ne vem kaj tam sploh upoštevajo. imamo pa v planu naslednih mesecev ponovno testiranje za alergijo in 2 kontrolna pregleda v Lj, ampak to so samo enodnevne stvari. vem, da je o tem bilo že velik pisanega, sam se mi ne da nazaj iskat. lahko prosim, če mi lahko katera ki je dala vlogo napiše kaj več. a se mi splača podalšat, čeprav nimam zaposlitve(sm na zavodu za zaposl.) kaj moram nardit? z izvidi, ki jih imam na CSD, a obrazec dobim tam?