Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Katarinas ja moja pupika ne rabi več dude. Zaspi brez nje, če ti ta recept ne pali, mi je moj P. povedal še en trik. Sedaj se morava odvadit še flaške...
Nana sorry za danes, itak nisem uspela. Sem pa šla samo v Slov. Bistrico in ne v Avtrijo

Fotr je tudi imel zdaj servis na 3 leta starem pralnem stroju in so morali zamenjati štiri stvari. Meni se to ne zdi glih normalno.
) tako, da ni panike da bi pekle isto. Morda bi jaz kaj čokoladnega...imam jutri dopust in bom imela čas razmišljat
, no ja enkrat bom itak vrtnarijo imela
po 40.
, so vsi za pohvalit...
Sem na cajte tako
, da bi kar stoje zaspala. Pa saj bo minilo. Je pri Karin tudi in je že skoraj pozabljeno
: Kako zvečer uspavate vaše januarčke? Pri nas traja vsak večer dlje, da zaspi. Je že ful utrujena in zaspana, ko jo položiš v posteljico, pa kot bi ji stisnil dozo adrenalina; skače, pleše in si vriska. Noče in noče se umirit, pa še ko to uspe, pol traja vsaj pol ure joka in sitnarjenja, da zaspi
ste lušni!