Miška2006
|
Evo še mene, malo na razgled po rr-ju kpmk, čestitke za 2 meseca malcekvita,vse naj naj naj za tvoj rojstni dan detelja, , čimmanj sekiranja pa take it easy. Bolj kot se boš sekirala bolj bo čutil tvoj otroček kaj se dogaja. Vem, da ti znotraj vre. Globoko vdahni čimveč zraka in poskušaj čimveč časa ga zadržati v sebi. Potem pa ko ne moreš več, ga na vso moč izpihni iz pljuč. To meni večkrat pomaga, ko me kdo razkuri sonček, bom tudi jst poskušala s to tvojo novo tehniko uspavanja. zaščitniške mamice , hahahah ta je pa dobra, a resnična . Niset oz. nismo zaščitniške le to so naši in samo naši . To ni nič nenormalnega. Kot je ena napisala, da je kot levinja, ki brani svoje levčke. Pr človeku je isto. seznam za na morje, super ste se spomnile (Tinaaja, a ne?). Predlagam, da ga date na "prvo pomoč". Da se ne bo izgubil!!! čestitke za Nino, hvala vsem, ki ste čestitale naši Nini!!!! posvetovalnica, bravo za vse, ki ste bile v posvetovalnici. Kar tako naprej rastite naši cukrčki oz. krofki in jagode!!!! Mi jo imamo v ponedeljek. Bom sporočila podatke brigita, ma kako sta luštna na tisti slikici. Pa kakšno frizurco ima . Res je srček. pomočniki, super so bili. Enega od tistik pravkar gledam po TV . Moj idol kot igralec pa kot postava . Ej, babnce moje, danes ste se pa razpisale. Komaj sem vas prebrala. Tak mir imam danes. Tamala dva spita, moj pa je šel na jago. Uživajte v vremenu, ker bo kmalu spet žgalo