Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
tamalmu sem tak strehco potegnla naprej, kolkr je šla, pa marelo sm mu odprla in je bil kul, mene je pa napralo

In pol visimo tam celo popoldne ko eni smrklji. V pon. prideta s toplic, mi pa gremo v čet na morje.. kampirat.. pol veste kok je enih stvari za pripravit.. pa naj kar pozabijo, da bom jest tam 2 dni visela, ker jo pol oni 10 dni ne bodo videli!!!!
Ronja, ne jaz sem priča. Midva nisva poročena in zaenkrat še nimava namena.
. Sem bila tako žalostna včeraj! Tako da sem potem rabarbarin sladoled z ingverjem mešala kar na roke -zmrzovala, mešala, zmrzovala, mešala... Problem je v tem, ker se teh sladoledarjev pri nas ni dobilo in je zato kupljen v It. In zdaj moramo it v Trst na servis po to lopatko, če čem spet delat sladolede... In lejla še nima potnega lista, počakat pa tudi ne more v Slo. tako dolgo, da bi mi do obavili... tak da ne vem, kdaj bom spet lahko naredila kak sladoled
...jutri bo pa itak mogu nejc tja it kr tak nažalost ne more na poroko
pri nas še pa ni blo dežja
.
.
) tako radi