tims
|
Evo, še jest da vam zaželim lahko noč predno grem v pojstlo. Se moram pohvalt, da sem, predno sem šla na obletnico, zlikala 4 stroje perila. Ja, ja, sej vem da sem pridna . Na obletnici je bilo pa fuuuul je bilo dobr. Tok sem se nasmejala, ko smo obujal spomine, pa ko ugotavljaš, da si na kar nekaj sošolcev pozabil.... Se je bilo pa fajn pogovarjat z njimi. Tud plesal smo . No, okol pol dveh sem prišla domov in sem že na vhodnih vratih slišala Nino. Tok je jokala, da je bila čist hripava, revica boga. Moj pa spal v dnevni in je seveda ni slišal . Me ma še zdej, da bi ga zabrisala čez balkon ven. Mater, sem besna. Sem pa Nino potem mogla pol ure tolažit in ji šepetat, da ne grem nikamor, da bom zraven nje, pa se me je tok oklepala, da sem seveda začela še jest jokat. Po več kot pol ure mi jo je uspel pomirit, pol pa še pol ure da je zaspala. Joj, tale 12.junij si bom pa zapomnila. Drugače je pa z njo vse ok. Tud predno sem šla, je bila nasmejana in dobre volje. HB. Nč, zdej pa grem spat. Sem rahlo utrujena . Lahko noč vsem. Aja, Populis, Rovarka - uživajte na morju .
< Sporočilo je popravil tims -- 13.6.2009 3:20:48 >
|