asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss ako da moram it podnujno kupit podlogo nepremočljivo. Kje jih imajo , razen BC??? Jaz sem vzela za sestro v BC-ju od Racmana. Ni tako draga in je full dobra (vsaj meni, ker ni plastik fantastic ). IZVIRNO SPOROČILO: thaiss asso kje si srečala mojga tasta, sigurno je bil gor, ker ful pogreša službo Ja, ja gor. Je šel na kafe. Smo tatija šli iskat in potem se je ustavil, ker sta še z enim pogledala Tarin... in je povedal, da si mu ti povedala kaj se je zgodilo... IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Jao, pa ne da bo avgust vroč, jaz imam tudi julija dopust, pa ne bi glih avgusta se kuhala v službi, pa še sama bom...upam, da ne bo tako. Kje pa si brala to napoved? jaz sem lih zdej to slišala na TGju Točno tu... in ponavadi oni ne falijo dosti. Meni pa je glih ta temperatura v redu za se kopat, predvsem s tega vidika, ker se grem v morje malo shladit... in tisto scanje poleti mi sploh ni všeč. Napovedujejo pa full vroče in v sredo bo doseglo maximum vročine... upam, da se bo potem umirilo in malo padla temperatura. Tudi mi smo včeraj popoldne kar dosti spali. Otroci so šli malo po eni uri in sta spali do 16.15, jaz in dragi pa malo za njimi in sva spala do ene 16... Če ne bi šli na rojstni dan bi bili verjetno vsi ko en kup dre.., ampak smo se tam zbudili. Otroci so uživali in kljub temu, da sta šli spat okrog 22. ure se je Nastia danes zbudila ob 7.30 , vsaj Tarin je potegnila do 9-ih. Jaz pa že celo jutro likam in je kar viden rezultat. Še pol urce, pol pa pod tuš... Danes pa nas čaka kosilo z mamo (pri Dorotu) in potem še rd. Samo se mi tako ne da it, ker bo vroče... in tam ni sence in sonce tako pripeka. Tako, da verjetno se bomo odpravili šele enkrat po 17. uri, ker prej bo res za crknit. Evo in bo konc vikenda