hijenca
|
Dan dan! Najprej se moram izkašljat in povedat, kaj se mi je danes na avtocesti zgodilo. Komaj prilezem iz MB na avtocesto (zjutraj) in prehitevam en tovornjak in mi iz tovornjaka prileti kamen v šipo. Šipa zacveti, nastane rožica, potem pa dva kraka letita, en navzgor, en navzdol, šipa v kur****. Se še na notranji strani šipe čuti, kako je počila. Jutri popoldan peljem avto na menjavo šipe, HB, da sem se zmenla, da mi jo bodo zamenjali jutri, da avto dobim v soboto nazaj. V službi je pravo vojno stanje, gužva, napetost v luftu. Videk je pravi navihanček, ipiko ima pa tako v riti, da se mi že malo meša. Ko kaj ni po njegovem kriči kot jesihar. Je pa danes po dolgem času prespal celo noč. Pridem še potem malo gor, moram sedaj vodo za kopanje pripravit, potem pa gre mali ajo ajo, mama pa za računalnik. Anitka, jaz imam 2-3 letne otroke, ampak sem jih že kar ukrotila, imam za vsakega pripravljene sankcije, če ponorijo preveč. Mi zaspimo pa tako, da sedi vsaka med otroci, jih božamo, včasih malo zarenčima, da pride huda teta red narest in potem po eno urnem mučenju le zaspijo.