Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:01:06
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kako pa je Aljino hranjenje? Kar OK. Naj prej ji damo mi, ko noče več dokonča sama. V bistvu hoče sama jest, pa vsega še ne zna Redi se pa tud ne Meni se pa, da je Maja ful zrastla in se tudi ustrezno zredila. Sem jo pozabila stehtat, da bi videla koliko se je zredila. Jest pa tudi ona hoče sama. Ji pa gre vse razen juhe. Vmes ji samo asistiram, ampak ji gre kar dobro. Očtno so vsi na tej stopnji, ko hočejo sami jest, naša pa obožuje juho, no pa sadje ji gre noro v rit. Včeraj si je kar sama jemala breskve in je zmazala 3 in to zaporedoma, kam jih je dala pri nas gre tudi sadje v promet nenormalno, ko vidi sadje reče papiiii in to je za njo edina hrana, kosilo poje tko tko, mesa pa skoraj da ne je , kruha pa tudi ne, zmaže pa celo hrenovko če ji dam Pri nas je kruh aktualen le v obliki žemljice, zraven klobase pa ga videt noče , meso pa je, to pa ja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:01:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku a se me še spomnite? o babnca, očitno deluje telepatija, ker sem razmišljala kje si ja, sej se dostkrat spomnim na RR samo mi kr zmanjka časa za pisat, občasno pa kaj preberem O ti lisica a tako "iza ugla" Tud jaz to delam , predvsem na šithtu mal pošpegaš a, sem prebrala da ti manjka še 1 kg do prednosečniške teže , čestitam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:02:11
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kaj je novega tukaj, ste vsi zdravi, kakšna nova ? Novega nič kaj... noseč novih ni, razen če nisi že ti??????? ne, glih danes sem test delala pa ni nič , bi pa bila Pomoje bo spet en majček priletel, počakaj na avgust Uuuuuuuuuu nove slikce!!Kva je mala že prava punčka z dolgo čupkico Pa res ima ful dolge lase , pravi čupko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:02:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku a se me še spomnite? o babnca, očitno deluje telepatija, ker sem razmišljala kje si ja, sej se dostkrat spomnim na RR samo mi kr zmanjka časa za pisat, občasno pa kaj preberem O ti lisica a tako "iza ugla" Tud jaz to delam , predvsem na šithtu mal pošpegaš a, sem prebrala da ti manjka še 1 kg do prednosečniške teže , čestitam Ja kila, samo jaz ciljam veliko nižje Kako pa ti napreduješ???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:03:26
|
|
|
|
nia5
|
A je Barbaw v tv potegnilo ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:03:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kaj je novega tukaj, ste vsi zdravi, kakšna nova ? Novega nič kaj... noseč novih ni, razen če nisi že ti??????? ne, glih danes sem test delala pa ni nič , bi pa bila Pomoje bo spet en majček priletel, počakaj na avgust Uuuuuuuuuu nove slikce!!Kva je mala že prava punčka z dolgo čupkico to sem tudi jaz rekla mojemu, da bo ziher avgusta + mam tak filing, to bi mi še najbolj odgovarjalo, če bo pa prej pa tudi prav
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:04:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kaj je novega tukaj, ste vsi zdravi, kakšna nova ? Novega nič kaj... noseč novih ni, razen če nisi že ti??????? ne, glih danes sem test delala pa ni nič , bi pa bila Pomoje bo spet en majček priletel, počakaj na avgust Uuuuuuuuuu nove slikce!!Kva je mala že prava punčka z dolgo čupkico Pa res ima ful dolge lase , pravi čupko pa jo skos po malo strižem, se mi zdi da ji ful hitro rastejo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:04:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 A je Barbaw v tv potegnilo ? Ne, diesel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:05:01
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kaj je novega tukaj, ste vsi zdravi, kakšna nova ? Novega nič kaj... noseč novih ni, razen če nisi že ti??????? ne, glih danes sem test delala pa ni nič , bi pa bila Pomoje bo spet en majček priletel, počakaj na avgust Uuuuuuuuuu nove slikce!!Kva je mala že prava punčka z dolgo čupkico to sem tudi jaz rekla mojemu, da bo ziher avgusta + mam tak filing, to bi mi še najbolj odgovarjalo, če bo pa prej pa tudi prav Bom držala pesti . Svaka vam čast, ko se tako hitro odločite še za drugega, meni je prezgodaj, čeprav mi brat teži naj še enega poknem , ker sem itak doma in bla bla..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:05:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kaj je novega tukaj, ste vsi zdravi, kakšna nova ? Novega nič kaj... noseč novih ni, razen če nisi že ti??????? ne, glih danes sem test delala pa ni nič , bi pa bila Pomoje bo spet en majček priletel, počakaj na avgust Uuuuuuuuuu nove slikce!!Kva je mala že prava punčka z dolgo čupkico Pa res ima ful dolge lase , pravi čupko meni se zdi, da je moja še vedno dojenček Ni se kaj dosti spremenila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:05:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku a se me še spomnite? o babnca, očitno deluje telepatija, ker sem razmišljala kje si ja, sej se dostkrat spomnim na RR samo mi kr zmanjka časa za pisat, občasno pa kaj preberem O ti lisica a tako "iza ugla" Tud jaz to delam , predvsem na šithtu mal pošpegaš a, sem prebrala da ti manjka še 1 kg do prednosečniške teže , čestitam Ja kila, samo jaz ciljam veliko nižje Kako pa ti napreduješ??? koliko pa je sploh tista tvoja zadnja meja?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:05:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 A je Barbaw v tv potegnilo ? ko bi me vsaj , me je v perilo in posodo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:06:35
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kaj je novega tukaj, ste vsi zdravi, kakšna nova ? Novega nič kaj... noseč novih ni, razen če nisi že ti??????? ne, glih danes sem test delala pa ni nič , bi pa bila Pomoje bo spet en majček priletel, počakaj na avgust Uuuuuuuuuu nove slikce!!Kva je mala že prava punčka z dolgo čupkico Pa res ima ful dolge lase , pravi čupko pa jo skos po malo strižem, se mi zdi da ji ful hitro rastejo Mi pa smo komaj prišli do tega, da ji moram počasi špangico spredaj dat, ampak bože meni, ko to itak ne bo v laseh ostalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:06:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kaj je novega tukaj, ste vsi zdravi, kakšna nova ? Novega nič kaj... noseč novih ni, razen če nisi že ti??????? ne, glih danes sem test delala pa ni nič , bi pa bila Pomoje bo spet en majček priletel, počakaj na avgust Uuuuuuuuuu nove slikce!!Kva je mala že prava punčka z dolgo čupkico to sem tudi jaz rekla mojemu, da bo ziher avgusta + mam tak filing, to bi mi še najbolj odgovarjalo, če bo pa prej pa tudi prav bosta lahko skupaj praznovala RD
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:07:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku a se me še spomnite? o babnca, očitno deluje telepatija, ker sem razmišljala kje si ja, sej se dostkrat spomnim na RR samo mi kr zmanjka časa za pisat, občasno pa kaj preberem O ti lisica a tako "iza ugla" Tud jaz to delam , predvsem na šithtu mal pošpegaš a, sem prebrala da ti manjka še 1 kg do prednosečniške teže , čestitam Ja kila, samo jaz ciljam veliko nižje Kako pa ti napreduješ??? sej bo tudi ta kilca šla dol, jaz nazadujem , sploh ne hujšam več, hudič je to če si skos blizu hrane in sladic, ne morem se nikakor prisilit da neham jesti sladko. sicer lahko oblečem vse kar sem nosila pred , samo veliko špeheca imam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:07:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku a se me še spomnite? o babnca, očitno deluje telepatija, ker sem razmišljala kje si ja, sej se dostkrat spomnim na RR samo mi kr zmanjka časa za pisat, občasno pa kaj preberem O ti lisica a tako "iza ugla" Tud jaz to delam , predvsem na šithtu mal pošpegaš a, sem prebrala da ti manjka še 1 kg do prednosečniške teže , čestitam Ja kila, samo jaz ciljam veliko nižje Kako pa ti napreduješ??? koliko pa je sploh tista tvoja zadnja meja? 55kg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:07:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kaj je novega tukaj, ste vsi zdravi, kakšna nova ? Novega nič kaj... noseč novih ni, razen če nisi že ti??????? ne, glih danes sem test delala pa ni nič , bi pa bila Pomoje bo spet en majček priletel, počakaj na avgust Uuuuuuuuuu nove slikce!!Kva je mala že prava punčka z dolgo čupkico Pa res ima ful dolge lase , pravi čupko meni se zdi, da je moja še vedno dojenček Ni se kaj dosti spremenila. Eni prej, drugi kasnej. Bo pa bolj"mladostna" tudi ko jih bo štela že 50
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:07:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kaj je novega tukaj, ste vsi zdravi, kakšna nova ? Novega nič kaj... noseč novih ni, razen če nisi že ti??????? ne, glih danes sem test delala pa ni nič , bi pa bila Pomoje bo spet en majček priletel, počakaj na avgust Uuuuuuuuuu nove slikce!!Kva je mala že prava punčka z dolgo čupkico to sem tudi jaz rekla mojemu, da bo ziher avgusta + mam tak filing, to bi mi še najbolj odgovarjalo, če bo pa prej pa tudi prav Bom držala pesti . Svaka vam čast, ko se tako hitro odločite še za drugega, meni je prezgodaj, čeprav mi brat teži naj še enega poknem , ker sem itak doma in bla bla.. Mogoče res ne bi bilo slab
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:08:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kaj je novega tukaj, ste vsi zdravi, kakšna nova ? Novega nič kaj... noseč novih ni, razen če nisi že ti??????? ne, glih danes sem test delala pa ni nič , bi pa bila Pomoje bo spet en majček priletel, počakaj na avgust Uuuuuuuuuu nove slikce!!Kva je mala že prava punčka z dolgo čupkico to sem tudi jaz rekla mojemu, da bo ziher avgusta + mam tak filing, to bi mi še najbolj odgovarjalo, če bo pa prej pa tudi prav bosta lahko skupaj praznovala RD aha dve muhi ne en mah, pa še če bi bila punčka še cunjice ponucam pa je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:09:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kaj je novega tukaj, ste vsi zdravi, kakšna nova ? Novega nič kaj... noseč novih ni, razen če nisi že ti??????? ne, glih danes sem test delala pa ni nič , bi pa bila Pomoje bo spet en majček priletel, počakaj na avgust Uuuuuuuuuu nove slikce!!Kva je mala že prava punčka z dolgo čupkico to sem tudi jaz rekla mojemu, da bo ziher avgusta + mam tak filing, to bi mi še najbolj odgovarjalo, če bo pa prej pa tudi prav Bom držala pesti . Svaka vam čast, ko se tako hitro odločite še za drugega, meni je prezgodaj, čeprav mi brat teži naj še enega poknem , ker sem itak doma in bla bla.. jaz tudi to občudujem Poleg mojega hiperaktivca imeti še pol hiperaktivko ni kar tako. Jaz ne bi zmogla tega. Če pa bi imela močno zaledje pa ne bi bilo panike. Pri kolegici pa vidim, da bi lahko imela 5 otrok, ker ima polno podporo in pomoč, tako da otroke prevzame ob 17.30 popoldan, komot gre kam, naredi vse zase kar hoče in ....... Tako bi tudi jaz imela 5 otrok, zdaj pa sta mi dva čisto dovolj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:09:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku a se me še spomnite? o babnca, očitno deluje telepatija, ker sem razmišljala kje si ja, sej se dostkrat spomnim na RR samo mi kr zmanjka časa za pisat, občasno pa kaj preberem O ti lisica a tako "iza ugla" Tud jaz to delam , predvsem na šithtu mal pošpegaš a, sem prebrala da ti manjka še 1 kg do prednosečniške teže , čestitam Ja kila, samo jaz ciljam veliko nižje Kako pa ti napreduješ??? sej bo tudi ta kilca šla dol, jaz nazadujem , sploh ne hujšam več, hudič je to če si skos blizu hrane in sladic, ne morem se nikakor prisilit da neham jesti sladko. sicer lahko oblečem vse kar sem nosila pred , samo veliko špeheca imam Pol se pa vrži v telovadbo, pa bo špehec odšel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:09:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kaj je novega tukaj, ste vsi zdravi, kakšna nova ? Novega nič kaj... noseč novih ni, razen če nisi že ti??????? ne, glih danes sem test delala pa ni nič , bi pa bila Pomoje bo spet en majček priletel, počakaj na avgust Uuuuuuuuuu nove slikce!!Kva je mala že prava punčka z dolgo čupkico Pa res ima ful dolge lase , pravi čupko pa jo skos po malo strižem, se mi zdi da ji ful hitro rastejo Mi pa smo komaj prišli do tega, da ji moram počasi špangico spredaj dat, ampak bože meni, ko to itak ne bo v laseh ostalo Pri nas pa ostanejo špangice in gumice v laseh.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:10:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kaj je novega tukaj, ste vsi zdravi, kakšna nova ? Novega nič kaj... noseč novih ni, razen če nisi že ti??????? ne, glih danes sem test delala pa ni nič , bi pa bila Pomoje bo spet en majček priletel, počakaj na avgust Uuuuuuuuuu nove slikce!!Kva je mala že prava punčka z dolgo čupkico to sem tudi jaz rekla mojemu, da bo ziher avgusta + mam tak filing, to bi mi še najbolj odgovarjalo, če bo pa prej pa tudi prav bosta lahko skupaj praznovala RD aha dve muhi ne en mah, pa še če bi bila punčka še cunjice ponucam pa je Saj res, pa še ti imaš RD avgusta. Ja definitivno so ti zvezde naklonjene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:10:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kaj je novega tukaj, ste vsi zdravi, kakšna nova ? Novega nič kaj... noseč novih ni, razen če nisi že ti??????? ne, glih danes sem test delala pa ni nič , bi pa bila Pomoje bo spet en majček priletel, počakaj na avgust Uuuuuuuuuu nove slikce!!Kva je mala že prava punčka z dolgo čupkico to sem tudi jaz rekla mojemu, da bo ziher avgusta + mam tak filing, to bi mi še najbolj odgovarjalo, če bo pa prej pa tudi prav bosta lahko skupaj praznovala RD aha dve muhi ne en mah, pa še če bi bila punčka še cunjice ponucam pa je jaz imam občutek, da ne boš mogla ponucat oblekc
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:12:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kaj je novega tukaj, ste vsi zdravi, kakšna nova ? Novega nič kaj... noseč novih ni, razen če nisi že ti??????? ne, glih danes sem test delala pa ni nič , bi pa bila Pomoje bo spet en majček priletel, počakaj na avgust Uuuuuuuuuu nove slikce!!Kva je mala že prava punčka z dolgo čupkico Pa res ima ful dolge lase , pravi čupko pa jo skos po malo strižem, se mi zdi da ji ful hitro rastejo Mi pa smo komaj prišli do tega, da ji moram počasi špangico spredaj dat, ampak bože meni, ko to itak ne bo v laseh ostalo Pri nas pa ostanejo špangice in gumice v laseh. pri nas nič ne ostane v laseh, neki časa je nosila špangice potem je pa začela jih dol metat in se mi zdi brezveze gor dajat ko jo takoj dol vrže, še klobuček si odveže in ga vrže vn iz vozička
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?