|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč-noče jesti
21.6.2009 21:58:49   
zala007
lep pozdrav.
moja punčica je stara 3 mesece in se ne dojiva več. imava aptamil comfort, ker je imela krče. zadnja dva dni pa imava velike težave s hranjenjem večnoma zvečer. npr. današnji dan je potekal takole: zjutraj je pijedla 150ml, čez tri ure 80ml, potem čez štiri 40ml in še dvakrat po 20-30 ml. zvečer pred spanjem pa dretje in dretje in je ne pripraviš papat. je pa res da je prehlajena in ima nosek poln kljub temu da ji dajem fiziološko raztopino. no sedaj pa spi kot top od utrujenosti.
ali mi lahko pomagate, imate morda kakšno podobno izkušnjo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomoč-noče jesti
21.6.2009 22:08:53   
analucija
tudi pri nas je bilo podobno z hranjenjem. enee 14 dni je normalno jedel ko smo prešli na flašo. pol pa obup. zjutraj pojedel vse zvečer skoraj nič. so bile borbe. nazadnje mu je najbolj pasalo mleko od novalaca ar. pa čeprav ni polival. prdel je pa ogromno. po mojem poje tolko zraka da mu pri naslednjih obrokih ne paše ker mu zrak ostaja v trebuščku. čez noč se je dokraja naprdal in zato zjutraj vse pojedel.
okrog 5m sem mu začela dajat gosto hrano. od začetka skoraj nič pol pa pri šestem mesecu naenkrat začel jest kot velki, tako je še danes ko bo kmalu dopolnil eno leto.

takšna je naša izkušnja

(odgovor članu zala007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pomoč-noče jesti
21.6.2009 22:09:11   
RinkyDinkyDoo
Baby vac al pa kateri drug aspirator za nosek, pa bo takoj boljš! Mi smo ga uporabljali od 1meseca dalje. Ne more vlečt z zabasanim noskom.....

LP


_____________________________

Friendship is like peeing in your pants -
everyone can see it, but only you can feel
the true warmth......

(odgovor članu zala007)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pomoč-noče jesti
21.6.2009 22:12:09   
analucija
aja mogoče je kriv nosek. ali se to tudi dogaja ko nima noska zabasanega?
veliko fizjološke v nos tako da na drugi strani nosnice ven priteče, pol pa z aspiratorjem, je zakon.

(odgovor članu RinkyDinkyDoo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pomoč-noče jesti
22.6.2009 10:55:57   
marjetica8
Pri nas imamo tudi problem s hranjenjem zvecer. Kr naprej bi jedu, odpira ustka in tlaci prstke v usta ko da ze cel dan ni nc jedu, pol mu pa flasko dam pa ven plune. Sem ugotovila da zato ker ma krcke. Ga boli trebuscek in je lacen ampak ne more papat...mogoce so tudi pri tvoji user posted image  krivi krcki...
Ponoci pa tudi moj user posted image  popapa samo nekje od 40 - 60. Sploh se ga ne da prisilit da bi pojedel vec. Itak poje malo, pol mamo pa uzbuno na 1.5 ure namesto na 3user posted image ! Ampak kaj ces, silit ga ne morem...bomo potrpeli in upali da se bo kmalu spremenilouser posted image !

(odgovor članu analucija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pomoč-noče jesti
22.6.2009 14:43:24   
dushka
Mogoče ji pa mleko ne ugaja.

Moja punčka tudi ne je rada. Med hranjanjem se full izmika flaški, tudi joka. Do 4 meseca je imela tudi krče zvečer. Prej sem ji dajala aptamil comfort, pa ni nič pomagal. Full jo je še napenjalo in skoz je kakala zeleno. Potem sem zamenjala aptamil z novalacom, pa ni nič bilo bolje. Smo že pomislili, da ima mogoče alergijo na kravje mleko. Zdaj smo pa še probali z Hippom in je že drugi dan kakala rumeno, se full manj napenja. Upam še, da bo začela rada jest. Aptamil jo je tudi zapiral. Po hippu pa kaka večkrat na dan po malo.

Upam, da se bo s tvojo punčko vse uredilo.


(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?