Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.. tiste ki dodajate otrokom adaptirano mleko - katerega uporabljate??? čist sm že zmešana, ne vem kaj je malemu, do 3. meseca ni bilo nobenih krčev, kakal je vredu vse je bilo ok, zdej ga pa skos neki zvija pa se napenja pa kaka ful težko, oziroma blato ma bolj trdo... sem bila na aptamilu do 3. meseca, potem ga je začel zvijat sem šla na novalac tistega proti kolikam, je bilo neki časa vredu ( ene par dni) potem je biloo spet slabo sem šla nazaj na aptamil v mišlenju da mogoč pa le ni mleko blo krivo in je blo isto - še slabše... sem šla nazaj na novalac, zdej na navadnega, ker ga je on proti kolikam ful zapiru in se še vedno zvija, dans je bilo celo tako da sploh jest ni želel, čaj je pil, če sem mu dala pa mleko v usta je pa začel jokat, pa je bil lačen... ma čist sem zgublena, ne vem kaj naj naredim sploh

Sedaj pa le piši in piši!
...potem pa popije...probaj kupit laktozo naši je ful pomagalo ko ni mogla kakat..jaz sem tu na hrvaškem eno zelo dobro kupila...saj mi itak stoji je ne uporabljam.je pa tud za motnje v prebavi.je zelo dobra res
na dan? moj spije tm okol 70ml...a je to dvolj, preveč?