Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 26.6.2009 13:22:35
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw suzy vsaj malo ste uživali Vidim, da je spet zatišje. Z Majo sva bili pridni in odšli v trgovino in knjižnico. Zdaj pa jo moram počasi spravit spat. Dobila sem regres. Ko bo Maja spala pa vam napopam (končno) slike pred, med in po obnovi. za regres
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 26.6.2009 13:27:22
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw PRED MED ZDAJ Odtenki niso čisto taki kot v realu. Zelo lepo ste jo zrihtali
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 26.6.2009 13:28:26
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Danes sm odkrila da ma Videk ŽE 12 zobkov , ne morš da verjameš, ne vem kam se jim tko mudi. Nč, lep dan vam želim še naprej. Pa-pa za zobke! Podpišem , mi še stagniramo pri 6-ih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 26.6.2009 13:30:29
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 ko smo ravno pri zobkih! kako jih umivate? naša ima ščetko za grizenje, umivat pa ne pusti z njo! pol si pa gazo navijem na prst, da zobke vsaj malo obrišem, ampak me grize vmes! no, ko ji čistim zobe, ni nič smešno! Takoj ko je pokukal prvi zobek ven, sem ji začela ščetkat, parkrat sicer z gazico, ampak sem kmalu prešaltala na ščetko. Pusti mi večinoma, če pa se kaj zmrduje, pa si še jaz zraven umivam in pusti , pa tudi sama jo prime in si jo vlači po zobkih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 26.6.2009 13:36:12
|
|
|
|
nia5
|
Še eno Glih sem nekaj gledala in vidim, da je novost, da dokumentov več ne rabiš preklicat v uradnem listu. Ali to velja tudi za indekse?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 26.6.2009 21:50:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Še eno Glih sem nekaj gledala in vidim, da je novost, da dokumentov več ne rabiš preklicat v uradnem listu. Ali to velja tudi za indekse? jaz nimam pojma
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 26.6.2009 21:51:02
|
|
|
|
barbaw
|
Vidim, da je ful gužva tukaj in bom komaj prišla do besede.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 26.6.2009 22:58:25
|
|
|
|
Anitka
|
Čer Jaz še živim. Sicer trenutno v prahu, ampak bo tudi to mimo. So nam danes iz Rutarja sporočili, da lahko v torek pridemo po vse stvari naenkrat Včeraj sva bila še v Ikei v Grazu in sva pripeljala en kup robe tak da res počasi bo. V ponedeljek pridejo gipsarji naredit stene, potem pride pleskar, nato položijo pode in nato le še opremljanje. Barbaw za hišo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 26.6.2009 22:58:51
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Helow! Kaj dogaja tuki gor? Pr nas je vse v najlepšem redu, razen vremena, seveda k je spet za en k... . Vid zdej spi, jst se paočas prpravlam za v šiht. Danes sm odkrila da ma Videk ŽE 12 zobkov , ne morš da verjameš, ne vem kam se jim tko mudi. Nč, lep dan vam želim še naprej. Pa-pa Pri nas je spet sonce. Pri zobkih mu je pa Maja tik za petami in kmalu ga bo prehitela. Vsak čas jih bo imela 13. Ne razumem pa zakaj ji tako rastejo, da bo imela petke prej kot ene trojke in 3 štirke. Zobe ima prav nametane. Ma Vid ni tud nč kej preveč deleč s trojkicami, bojo tud kmal (vsaj tko kaže). Sam kokr vem petice naj ne bi še neki časa ven pokukale. Naš sosed je star 2 leti pa jih še nima in tud nč ne kaže da bojo kaj kmalu. Men je tašča rekla da petice zrastejo tam okrog 3 leta. Jst pa mislm, da je to itak odvisno od vsakega otroka, enim rastejo po vrsti enim pa malo tu malo tam . Vsi majo enkrat zobe, enim zrastejo prej, drugim pa mal bl kasneje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 26.6.2009 22:58:53
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 ko smo ravno pri zobkih! kako jih umivate? naša ima ščetko za grizenje, umivat pa ne pusti z njo! pol si pa gazo navijem na prst, da zobke vsaj malo obrišem, ampak me grize vmes! no, ko ji čistim zobe, ni nič smešno! Jst mu dam kr krtačko pa sam gricka pa mal podrgne. Bog ne daj, da mu grem še kdaj z gazico v usta, bi bla zanč kmal ob prst tko me je vgriznil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 26.6.2009 23:00:41
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Čer Jaz še živim. Sicer trenutno v prahu, ampak bo tudi to mimo. So nam danes iz Rutarja sporočili, da lahko v torek pridemo po vse stvari naenkrat Včeraj sva bila še v Ikei v Grazu in sva pripeljala en kup robe tak da res počasi bo. V ponedeljek pridejo gipsarji naredit stene, potem pride pleskar, nato položijo pode in nato le še opremljanje. Še mal pa boste lepi. Barbaw za hišo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 26.6.2009 23:02:04
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Vidim, da je ful gužva tukaj in bom komaj prišla do besede. Ja ampak res, jst sm tud komej do besede pršla, uf....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 26.6.2009 23:11:14
|
|
|
|
Srčekgirll
|
No, jst sm se očedila: stuširala, umila lase, navila, zdepilirala, nalakirala nohtke,...kr ju3 greva z mojim na eno poroko od mojga mala sestrična se ženi z enim košarkašem. Vid bo pa pr mojih na počitnicah čez noč. Uf, kok bova z g.M lohk mal bl uživala, en dan brez skrbi . Nč, grem mal še Tv pozjat pol pa spanje. Vid pa itak že lepo spančka. Vsem vam želim en lep vikend in lahko in mirno nočko.
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 26.6.2009 23:17:21 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.6.2009 9:28:16
|
|
|
|
nia5
|
Jutro , a sem prva Moja dva še spita, vsak na svoji strani postelje, ker je mami lukno naredila ko je vstala Spali smo super, vreme je nekam čudno, kavica pa se že kuha, no pa tudi za vas eno, ker še nobene ni na spregled Anitka, super da tako hitro dobite stvari, bo takoj mimo, boš videla Srčekgirll uživajta na poroki, pa po pameti ne Barbaw včeraj je bila pa res kriminalka s čvekanjem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.6.2009 13:12:25
|
|
|
|
nia5
|
Ena in edina danes Pogrebščina
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.6.2009 15:14:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla punce.. Jaz se bom izpisala iz tega foruma zato se vam najlepse zahvaljujem za vse res enkratne momente, ki smo jih dozivele tako v zivo kot tu. Tu med majcicami sem spoznala res enkratne punce in nasa srecanja lansko leto v Sloveniji so bila res nekaj nepozabnega. Moram vam povedat, da se vam iskreno zahvaljujem ker ste me sprejele ceprav sem ze po obleki drugacna in v vasi druzbi se nikdar nisem pocutila neprijetno zaradi tega. Hvala vam res iz srca ps kontaktirate me lahko na e mail: [email=sabina.****@gmail.com]sabina.****@gmail.com[/email] Iskreno pa bom tudi vesela obiska katerekoli od vas pri nas v Egiptu. Dobrodosle in se enkrat hvala za vse.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.6.2009 15:51:31
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ojla punce.. Jaz se bom izpisala iz tega foruma zato se vam najlepse zahvaljujem za vse res enkratne momente, ki smo jih dozivele tako v zivo kot tu. Tu med majcicami sem spoznala res enkratne punce in nasa srecanja lansko leto v Sloveniji so bila res nekaj nepozabnega. Moram vam povedat, da se vam iskreno zahvaljujem ker ste me sprejele ceprav sem ze po obleki drugacna in v vasi druzbi se nikdar nisem pocutila neprijetno zaradi tega. Hvala vam res iz srca ps kontaktirate me lahko na e mail: [email=sabina.****@gmail.com]sabina.****@gmail.com[/email] Iskreno pa bom tudi vesela obiska katerekoli od vas pri nas v Egiptu. Dobrodosle in se enkrat hvala za vse. oh ****, imaš spet kakšne neprijetnosti? te bomo pogrešale, veš! pa upam, da bo izpis iz foruma pomagal! bomo pa še naprej spremljale tvoje bloge! vse lepo tvoji družinici!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.6.2009 17:13:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh niti niso problemi, ker se trenutno vsemu skupaj ze smejim... Sam res ze dalj casa razmisljam, da tole nikamor ne pelje, tukaj je pa itak pogreb totalen... Ve ste vse ze v sluzbah pa tud cist druge tezave mate kot jaz, tako da tud tezko sodelujem...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.6.2009 17:44:26
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Danes sm odkrila da ma Videk ŽE 12 zobkov , ne morš da verjameš, ne vem kam se jim tko mudi. Nč, lep dan vam želim še naprej. Pa-pa za zobke! Podpišem , mi še stagniramo pri 6-ih Mi pa pri 4 No ja, do poroke bojo pa menda vsi zunaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.6.2009 17:47:23
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 ko smo ravno pri zobkih! kako jih umivate? naša ima ščetko za grizenje, umivat pa ne pusti z njo! pol si pa gazo navijem na prst, da zobke vsaj malo obrišem, ampak me grize vmes! no, ko ji čistim zobe, ni nič smešno! Jst mu dam kr krtačko pa sam gricka pa mal podrgne. Bog ne daj, da mu grem še kdaj z gazico v usta, bi bla zanč kmal ob prst tko me je vgriznil Ščetko samo grize, z gazo/zajčkom iz mikro materiala pa ji malce podrgnem po zobkih, več pa ne pusti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.6.2009 17:49:45
|
|
|
|
Aurea
|
Anitka, a urejate tudi sobo za Gala? Barbaw, lepo ste uredili fasado, živahno in mladostno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.6.2009 20:20:44
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: **** Ojla punce.. Jaz se bom izpisala iz tega foruma zato se vam najlepse zahvaljujem za vse res enkratne momente, ki smo jih dozivele tako v zivo kot tu. Tu med majcicami sem spoznala res enkratne punce in nasa srecanja lansko leto v Sloveniji so bila res nekaj nepozabnega. Moram vam povedat, da se vam iskreno zahvaljujem ker ste me sprejele ceprav sem ze po obleki drugacna in v vasi druzbi se nikdar nisem pocutila neprijetno zaradi tega. Hvala vam res iz srca ps kontaktirate me lahko na e mail: [email=sabina.****@gmail.com]sabina.****@gmail.com[/email] Iskreno pa bom tudi vesela obiska katerekoli od vas pri nas v Egiptu. Dobrodosle in se enkrat hvala za vse. oh ****, imaš spet kakšne neprijetnosti? te bomo pogrešale, veš! pa upam, da bo izpis iz foruma pomagal! bomo pa še naprej spremljale tvoje bloge! vse lepo tvoji družinici! Popolnoma podpišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.6.2009 20:26:43
|
|
|
|
nia5
|
Samo da vam povem, da imamo 7 zobek, danes sem po naključju opazila zgornjo štirko , pa sploh ni bilo take sitnobe. Pa mislim, da še spodnje trojke vidim, ampak nisem ziher. Verjetno je zato tudi tako čudno kakala. Aja še to moram delit z vami; ura je bila že šest zvečer, ko rečem Nii: "lubica ti pa še danes nisi nič kakala, nebi malo kakala?" In ona se počepne in začne pritiskat , verjetno je bilo naključje, da jo je takrat pritisnilo, ampak vseeno , svašta doživim poleg tega otroka. Ste pa danes za zjokat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.6.2009 20:47:35
|
|
|
|
špelin@
|
Mi smo doma. Dopust je bil FANTASTIČEN !!!!!!!!!!! Kako kaj ostale? Bom v prihodnjih dneh malo pošpegala za nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.6.2009 21:43:17
|
|
|
|
suzy85
|
eva je danes spala od 8.30 do 10ih. ob 14. uri sem ji dala za jest, pol sem pa mislila, da bo spet šla spat, a ni hotla. sem jo pobasala in nesla v spodnji štuk, ker so me čakali s kosilom. pa med kosilom vprašam evo, kdo bo pa spal? pa ona ful veselo: ata! aja! je zjutraj vozla po stanovanju svoj voziček (prazen), pa ji rečem, da ma prazen voziček, naj si gre po punčko. je šla do igrač, poiskala punčko, jo dala v voziček in jo vozla! jst sem samo debelo gledla!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?