Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Bubika se tak okol premetava, da je joj. Zvečer ponavadi zaspi kontra obrnjena, z glavo proti bubiju
. Sem že klicala k P, pa Galove ni, ker je na dopustu in jo nadomešča en drug. Dela pa samo do 11h. Razmišljam, da bi ga šla pokazat.
in sva pol kr lutale po mestu... končno nato dočakale 9. uro, kupile mamici eno lepo srajčko, nesle atijevo obleko v čistilnico, prišle domov, pojedle in sedaj naša miška že spančka
dobit kako lepo oblekico za krst... pa nisem hotla tistih oblekic, ki so prav krstne (sicer so mi takoooo lepe), ker za tistih 20 minut ravno ne bi dala 40 eur za oblekico... pa sem zato iskala nekaj takega, da bo lepo in da bo to lahko še naprej nosila... pa sem jo končno zagledala!!! lepo belo oblekico (dolgo), roza majčko, bele nogavičke z roza pentljico in za na glavo roza trakec s pentljico... vse se tako lepo barvno ujema ker sem našla čisto isti odtenek roza barve...