Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

boleče M, da sem 2x celo skup padla, prvi dan M sm pa sam ležala, tud jest nisem mogla.
Tine spi, mož je šel pa mal na zrak, Meta je pa že dopoldne šla na počitnice. Se mi je kar cmok naredu k sva se poslovile. Tamala pa vsa naspidirana, komi čakala, da se odpelja.
Sva se s sestro zmenile, da se slišva pol k Meta zaspi.
, samo zdaj je OK
Že od 6 ure sem na nogah. Dopoldan kuhala in bila 2 uri na igrišču s prijateljico in njenimi otroci (skupaj 5 otrok: 5l, 4l, 3l, 3l, dojenček). Bilo je fajn in so otroci uživali.
In kaj sta šla gledat?
, na Dolenjsko sem šla pa so me tam zadržali še en dan. Je blo prou luštno. Mami je bla non stop z Anžetom in sta počela bedarije. Sprobala sem novi voziček-specialen, praktičen, fajn, res. Danes sem kupila še un senčnik, superca! V glavnem, mini dopustek je bil uspešen, oblaufala sva vse prijatelje in prijateljice, sosede, sorodnike. Ko mačke ni, miši plešejo (moj je službeno v nemčiji
) Naslednjo soboto pa menda po obiskih v Ljubljano. In verjetno v Sombrerota na kafe.