Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.7.2009 21:21:26
|
|
|
|
barbaw
|
špelin@ imaš ZS, upam, da ti bo kaj pomagalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.7.2009 21:44:51
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw, sedaj si pa ti pobegnila Danes sem imela cel dan malo v varstvu, ker je gospoda delal pri bratu do 21h Ju3 imam že rezervirano prosto nedeljo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.7.2009 21:46:51
|
|
|
|
Estrella*
|
V 1 mesecu smo napisale " samo" 100 strani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.7.2009 21:55:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* V 1 mesecu smo napisale " samo" 100 strani Res sem se skrila. Sem večerjala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.7.2009 21:57:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* V 1 mesecu smo napisale " samo" 100 strani Res sem se skrila. Sem večerjala. O jaz bi tudi, samo od moje večerje je preteklo že kar nekaj časa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.7.2009 21:57:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* V 1 mesecu smo napisale " samo" 100 strani Res sem se skrila. Sem večerjala. O jaz bi tudi, samo od moje večerje je preteklo že kar nekaj časa Pa ziher ni bila tako dobra kot moja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.7.2009 21:58:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* V 1 mesecu smo napisale " samo" 100 strani Res sem se skrila. Sem večerjala. O jaz bi tudi, samo od moje večerje je preteklo že kar nekaj časa Pa ziher ni bila tako dobra kot moja. V to pa itak ne dvomim. Jaz sem jedla kumarično solato s feta sirom( še od kosila)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.7.2009 22:00:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* V 1 mesecu smo napisale " samo" 100 strani Res sem se skrila. Sem večerjala. O jaz bi tudi, samo od moje večerje je preteklo že kar nekaj časa Pa ziher ni bila tako dobra kot moja. V to pa itak ne dvomim. Jaz sem jedla kumarično solato s feta sirom( še od kosila) kraški zašinek, ementaler, kisle kumarice, pa seveda kruh Jaz edino za vikend (en teden soboto in nedeljo, en teden pa samo nedeljo) "normalno" jem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.7.2009 22:01:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* V 1 mesecu smo napisale " samo" 100 strani Res sem se skrila. Sem večerjala. O jaz bi tudi, samo od moje večerje je preteklo že kar nekaj časa Pa ziher ni bila tako dobra kot moja. V to pa itak ne dvomim. Jaz sem jedla kumarično solato s feta sirom( še od kosila) kraški zašinek, ementaler, kisle kumarice, pa seveda kruh Jaz edino za vikend (en teden soboto in nedeljo, en teden pa samo nedeljo) "normalno" jem Mnjamiiiiiii......zelo okusno. Zakaj pa čez vikend normalno ješ, si si tako zastavila ali ti čez teden ne znese??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.7.2009 22:02:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* V 1 mesecu smo napisale " samo" 100 strani Res sem se skrila. Sem večerjala. O jaz bi tudi, samo od moje večerje je preteklo že kar nekaj časa Pa ziher ni bila tako dobra kot moja. V to pa itak ne dvomim. Jaz sem jedla kumarično solato s feta sirom( še od kosila) kraški zašinek, ementaler, kisle kumarice, pa seveda kruh Jaz edino za vikend (en teden soboto in nedeljo, en teden pa samo nedeljo) "normalno" jem Mnjamiiiiiii......zelo okusno. Zakaj pa čez vikend normalno ješ, si si tako zastavila ali ti čez teden ne znese?? Enostavno mi ne znese. Vsak dan jem večerjo, ostalo pa kakor je priložnost. Kosilo jem samo ko sem doma, drugače pa ne utegnem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.7.2009 22:05:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* V 1 mesecu smo napisale " samo" 100 strani Res sem se skrila. Sem večerjala. O jaz bi tudi, samo od moje večerje je preteklo že kar nekaj časa Pa ziher ni bila tako dobra kot moja. V to pa itak ne dvomim. Jaz sem jedla kumarično solato s feta sirom( še od kosila) kraški zašinek, ementaler, kisle kumarice, pa seveda kruh Jaz edino za vikend (en teden soboto in nedeljo, en teden pa samo nedeljo) "normalno" jem Mnjamiiiiiii......zelo okusno. Zakaj pa čez vikend normalno ješ, si si tako zastavila ali ti čez teden ne znese?? Enostavno mi ne znese. Vsak dan jem večerjo, ostalo pa kakor je priložnost. Kosilo jem samo ko sem doma, drugače pa ne utegnem. To je res en šit.... Sicer imam jaz podobno situacijo, da čez vikend jem normalno, čez teden mi pa kosilo uide z jedilnika oz. ne jem tako kot bi morala, ker mi časovno ne znese. Zanimivo je pa to, da nič kaj hitreje ne hujšam , bi rekla da celo bolj počasi kot takrat ko jem bolj po reglcih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.7.2009 22:07:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* To je res en šit.... Sicer imam jaz podobno situacijo, da čez vikend jem normalno, čez teden mi pa kosilo uide z jedilnika oz. ne jem tako kot bi morala, ker mi časovno ne znese. Zanimivo je pa to, da nič kaj hitreje ne hujšam , bi rekla da celo bolj počasi kot takrat ko jem bolj po reglcih Kosila ne jem ko sem dopoldan, ker priletim ob 16 domov pa vzamem otroka in sem z njima. Nimata niti sekunde miru tako da na brzino kaj v usta vtaknem, ker me ne pustita na miru, da bi se lahko vsedla. Kje je še kuhanje kosila. Bi ga mogla en dan prej skuhat, kar ni problem, ampak jaz rada v miru jem. Ko sem pa popoldan pa mi je prehitro ob 12 za jest kosilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.7.2009 22:08:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* To je res en šit.... Sicer imam jaz podobno situacijo, da čez vikend jem normalno, čez teden mi pa kosilo uide z jedilnika oz. ne jem tako kot bi morala, ker mi časovno ne znese. Zanimivo je pa to, da nič kaj hitreje ne hujšam , bi rekla da celo bolj počasi kot takrat ko jem bolj po reglcih Kosila ne jem ko sem dopoldan, ker priletim ob 16 domov pa vzamem otroka in sem z njima. Nimata niti sekunde miru tako da na brzino kaj v usta vtaknem, ker me ne pustita na miru, da bi se lahko vsedla. Kje je še kuhanje kosila. Bi ga mogla en dan prej skuhat, kar ni problem, ampak jaz rada v miru jem. Ko sem pa popoldan pa mi je prehitro ob 12 za jest kosilo. Bomo pa bolj vitke im manj zdrave
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.7.2009 22:09:02
|
|
|
|
barbaw
|
Za hujšanje ti pa verjamem, da gre bolj počasi, ker meni sploh nikamor več ne gre. Mi je vredu taka kot sem in se ne sekiram več. Edino telovadbo imam v mislih, pa še to ne pred septembrom, ker enostavno nimam toliko časa zase. Si pa skoraj na cilju in verjamem, da ti bo uspelo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.7.2009 22:10:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* To je res en šit.... Sicer imam jaz podobno situacijo, da čez vikend jem normalno, čez teden mi pa kosilo uide z jedilnika oz. ne jem tako kot bi morala, ker mi časovno ne znese. Zanimivo je pa to, da nič kaj hitreje ne hujšam , bi rekla da celo bolj počasi kot takrat ko jem bolj po reglcih Kosila ne jem ko sem dopoldan, ker priletim ob 16 domov pa vzamem otroka in sem z njima. Nimata niti sekunde miru tako da na brzino kaj v usta vtaknem, ker me ne pustita na miru, da bi se lahko vsedla. Kje je še kuhanje kosila. Bi ga mogla en dan prej skuhat, kar ni problem, ampak jaz rada v miru jem. Ko sem pa popoldan pa mi je prehitro ob 12 za jest kosilo. Bomo pa bolj vitke im manj zdrave Jaz vseeno ne bi rada, da bi me zdravje jeb....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.7.2009 22:12:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Za hujšanje ti pa verjamem, da gre bolj počasi, ker meni sploh nikamor več ne gre. Mi je vredu taka kot sem in se ne sekiram več. Edino telovadbo imam v mislih, pa še to ne pred septembrom, ker enostavno nimam toliko časa zase. Si pa skoraj na cilju in verjamem, da ti bo uspelo. Uspelo mi bo, v to sploh ne dvomim, gre pa res bolj po mišje, kar čutim kako se telo brani zgubit kilažo Ampak jaz se ne dam in grem do konca Jaz še nisem zadovoljna sama s seboj oz. me motijo samo finese, ki jih bom odpravila, pa naj bo kar hoče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.7.2009 22:13:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* To je res en šit.... Sicer imam jaz podobno situacijo, da čez vikend jem normalno, čez teden mi pa kosilo uide z jedilnika oz. ne jem tako kot bi morala, ker mi časovno ne znese. Zanimivo je pa to, da nič kaj hitreje ne hujšam , bi rekla da celo bolj počasi kot takrat ko jem bolj po reglcih Kosila ne jem ko sem dopoldan, ker priletim ob 16 domov pa vzamem otroka in sem z njima. Nimata niti sekunde miru tako da na brzino kaj v usta vtaknem, ker me ne pustita na miru, da bi se lahko vsedla. Kje je še kuhanje kosila. Bi ga mogla en dan prej skuhat, kar ni problem, ampak jaz rada v miru jem. Ko sem pa popoldan pa mi je prehitro ob 12 za jest kosilo. Bomo pa bolj vitke im manj zdrave Jaz vseeno ne bi rada, da bi me zdravje jeb.... Mene je prej ko sem bila še miss piggy kar precej in upam, da me sedaj ne bo več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.7.2009 22:14:39
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz grem kar v horizont. Ju3 bo bolj šit od vremena, me prav zanima, če bo kaj bolj živahno na RR LAHKO NOČ!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.7.2009 22:15:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Za hujšanje ti pa verjamem, da gre bolj počasi, ker meni sploh nikamor več ne gre. Mi je vredu taka kot sem in se ne sekiram več. Edino telovadbo imam v mislih, pa še to ne pred septembrom, ker enostavno nimam toliko časa zase. Si pa skoraj na cilju in verjamem, da ti bo uspelo. Uspelo mi bo, v to sploh ne dvomim, gre pa res bolj po mišje, kar čutim kako se telo brani zgubit kilažo Ampak jaz se ne dam in grem do konca Jaz še nisem zadovoljna sama s seboj oz. me motijo samo finese, ki jih bom odpravila, pa naj bo kar hoče v to sploh ne dvomim zdaj si namesto miss piggy kot si se poimenovala fina blondina
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.7.2009 22:16:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Za hujšanje ti pa verjamem, da gre bolj počasi, ker meni sploh nikamor več ne gre. Mi je vredu taka kot sem in se ne sekiram več. Edino telovadbo imam v mislih, pa še to ne pred septembrom, ker enostavno nimam toliko časa zase. Si pa skoraj na cilju in verjamem, da ti bo uspelo. Uspelo mi bo, v to sploh ne dvomim, gre pa res bolj po mišje, kar čutim kako se telo brani zgubit kilažo Ampak jaz se ne dam in grem do konca Jaz še nisem zadovoljna sama s seboj oz. me motijo samo finese, ki jih bom odpravila, pa naj bo kar hoče v to sploh ne dvomim zdaj si namesto miss piggy kot si se poimenovala fina blondina Ti pa imaš maginacijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.7.2009 22:16:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem kar v horizont. Ju3 bo bolj šit od vremena, me prav zanima, če bo kaj bolj živahno na RR LAHKO NOČ!! upam, da ne bo slabo vreme, ker imam namen travo posejat, ker je nisem po celem predelu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.7.2009 22:17:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Za hujšanje ti pa verjamem, da gre bolj počasi, ker meni sploh nikamor več ne gre. Mi je vredu taka kot sem in se ne sekiram več. Edino telovadbo imam v mislih, pa še to ne pred septembrom, ker enostavno nimam toliko časa zase. Si pa skoraj na cilju in verjamem, da ti bo uspelo. Uspelo mi bo, v to sploh ne dvomim, gre pa res bolj po mišje, kar čutim kako se telo brani zgubit kilažo Ampak jaz se ne dam in grem do konca Jaz še nisem zadovoljna sama s seboj oz. me motijo samo finese, ki jih bom odpravila, pa naj bo kar hoče v to sploh ne dvomim zdaj si namesto miss piggy kot si se poimenovala fina blondina Ti pa imaš maginacijo dobro ne fina fina, da si vzvišena, ampak mična in postavna in seksi in ...... pa to ni domišljija, ampak resnica, le ti sebe ne vidiš tako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.7.2009 22:17:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem kar v horizont. Ju3 bo bolj šit od vremena, me prav zanima, če bo kaj bolj živahno na RR LAHKO NOČ!! upam, da ne bo slabo vreme, ker imam namen travo posejat, ker je nisem po celem predelu Kolikor je meni zanaNo je napovedan DEŽ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.7.2009 22:19:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem kar v horizont. Ju3 bo bolj šit od vremena, me prav zanima, če bo kaj bolj živahno na RR LAHKO NOČ!! upam, da ne bo slabo vreme, ker imam namen travo posejat, ker je nisem po celem predelu Kolikor je meni zanaNo je napovedan DEŽ za naš konec piše delno oblačno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.7.2009 22:19:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Za hujšanje ti pa verjamem, da gre bolj počasi, ker meni sploh nikamor več ne gre. Mi je vredu taka kot sem in se ne sekiram več. Edino telovadbo imam v mislih, pa še to ne pred septembrom, ker enostavno nimam toliko časa zase. Si pa skoraj na cilju in verjamem, da ti bo uspelo. Uspelo mi bo, v to sploh ne dvomim, gre pa res bolj po mišje, kar čutim kako se telo brani zgubit kilažo Ampak jaz se ne dam in grem do konca Jaz še nisem zadovoljna sama s seboj oz. me motijo samo finese, ki jih bom odpravila, pa naj bo kar hoče v to sploh ne dvomim zdaj si namesto miss piggy kot si se poimenovala fina blondina Ti pa imaš maginacijo dobro ne fina fina, da si vzvišena, ampak mična in postavna in seksi in ...... pa to ni domišljija, ampak resnica, le ti sebe ne vidiš tako Fina vem da nisem, ker nikoli nisem bila, prej nasprotno Sicer pa veš, da je človek ponavadi do sebe najbolj kritičen in vidi tudi tistega česar ni.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?