Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.7.2009 21:52:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi pa te pisakjoče igrače. zdej se mi je ena na minuto vklapljat začela in po 10minut mi je prekipel in sem šla cel zaboj prevrnt, da sem izklopla Joj, ne govori... pri nas je po vrnitvi z morja ponoči začela kar sama od sebe peti ena rožica... Sveti, sveti zvezdica,... Đizs! In se ni dala izklopit. Najprej sem jo imela pod blazino in jo vsakič "davila", ko je začela čivkat, potem jo je zaprl v hladilnik, ampak se jo je slišalo ven, na koncu sem jo pa besno vrgla v zamrzovalnik in je utihnila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.7.2009 21:52:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi pa te pisakjoče igrače. zdej se mi je ena na minuto vklapljat začela in po 10minut mi je prekipel in sem šla cel zaboj prevrnt, da sem izklopla poznam to. Emilija ima pojočo lučko in se jo da vklopit na auto al pa ročno in ona si seveda vklopi avto in se potem ponoči ker naenkrat prižge in začne igrat. ona se pa seveda zbudi , jaz bi mogla it pogledat preden grem spat sam kaj ko pozabim ti ti mami a zdej spi v svoji sobici??? ja kr hitro smo jo deložirali po enih 10-tih dneh. ej a si imela včeraj kakšen neodgovorjen klic od mene. Emilija te je klicala 2x, ne vem če sem uspela pravočasno prekint. si , sam sem šele zvečer ugotovila , smo šli mal na Zbiljsko in nisem imela telefona z sabo tako da sem šele zvečer ugotovila, prepozn je pa bilo, da bi te klicala ma igrala se je s telefonom in ti si prva žrtev v imeniku
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.7.2009 21:53:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi pa te pisakjoče igrače. zdej se mi je ena na minuto vklapljat začela in po 10minut mi je prekipel in sem šla cel zaboj prevrnt, da sem izklopla Joj, ne govori... pri nas je po vrnitvi z morja ponoči začela kar sama od sebe peti ena rožica... Sveti, sveti zvezdica,... Đizs! In se ni dala izklopit. Najprej sem jo imela pod blazino in jo vsakič "davila", ko je začela čivkat, potem jo je zaprl v hladilnik, ampak se jo je slišalo ven, na koncu sem jo pa besno vrgla v zamrzovalnik in je utihnila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.7.2009 21:53:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer, čveke čvekastične, ste 1x za spremembo ornk zapopadle si bila pogrešana
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.7.2009 21:53:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A tilči je tud na morju? mislim, da ja. mi smo hotli iti včeraj pa se vrniti jutri pa je Emilija iz petka na soboto zakuhala in potem nismo šli. pa še bruhala je Kaj pa je bilo njej?Virus??? Jza čakam še na Aljo, da mi jo zvije. Sem mi malo čudno zdi, da po slabih 3 mesecih vrtca še ni pošteno zbolela. sem v soboto klicala P pa je rekla da jih je kr nekaj imela s podobnimi simptomi samo da so še imeli drisko, neka virozica je baje. je rekla če do pon. ne bo bolje da se pridemo pokazat pa je Hb bolje za Emilijo. Gregi ima pa svinjsko vnete oči in smo potem, ko Tobrex ni prijel, dobili Bivacyn mazilo, ampak ni kaj dosti bolje On ima kar pogosto vnete, kajne? In od česa se mu vnamejo??? Zdaj gre za drugačno vnetje kot v preteklih primerih Nima gnojnih, ampak samo vnete kako pa je kej z vašim spanjem??? Enako kot prej. S to razliko, da je prišel vmes tudi dan (pardon, noč!!), ko je spal praktično brez uzbun, če odštejem 2x pitje in dudko. Žal je bilo to le 1x...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.7.2009 21:53:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer, čveke čvekastične, ste 1x za spremembo ornk zapopadle Ja smo mogle spet mal na gas stopit, ker tako mrtvilo nam res ni v ponos predvsem to
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.7.2009 21:53:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi pa te pisakjoče igrače. zdej se mi je ena na minuto vklapljat začela in po 10minut mi je prekipel in sem šla cel zaboj prevrnt, da sem izklopla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.7.2009 21:53:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Si grem še zobke umit, potem pa kar v zg. štuk. Pridno čvekajte še naprej in LAHKO NOČ lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.7.2009 21:53:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A tilči je tud na morju? mislim, da ja. mi smo hotli iti včeraj pa se vrniti jutri pa je Emilija iz petka na soboto zakuhala in potem nismo šli. pa še bruhala je Kaj pa je bilo njej?Virus??? Jza čakam še na Aljo, da mi jo zvije. Sem mi malo čudno zdi, da po slabih 3 mesecih vrtca še ni pošteno zbolela. sem v soboto klicala P pa je rekla da jih je kr nekaj imela s podobnimi simptomi samo da so še imeli drisko, neka virozica je baje. je rekla če do pon. ne bo bolje da se pridemo pokazat pa je Hb bolje za Emilijo. Gregi ima pa svinjsko vnete oči in smo potem, ko Tobrex ni prijel, dobili Bivacyn mazilo, ampak ni kaj dosti bolje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.7.2009 21:53:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi pa te pisakjoče igrače. zdej se mi je ena na minuto vklapljat začela in po 10minut mi je prekipel in sem šla cel zaboj prevrnt, da sem izklopla poznam to. Emilija ima pojočo lučko in se jo da vklopit na auto al pa ročno in ona si seveda vklopi avto in se potem ponoči ker naenkrat prižge in začne igrat. ona se pa seveda zbudi , jaz bi mogla it pogledat preden grem spat sam kaj ko pozabim ti ti mami a zdej spi v svoji sobici??? ja kr hitro smo jo deložirali po enih 10-tih dneh. ej a si imela včeraj kakšen neodgovorjen klic od mene. Emilija te je klicala 2x, ne vem če sem uspela pravočasno prekint. si , sam sem šele zvečer ugotovila , smo šli mal na Zbiljsko in nisem imela telefona z sabo tako da sem šele zvečer ugotovila, prepozn je pa bilo, da bi te klicala ma igrala se je s telefonom in ti si prva žrtev v imeniku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.7.2009 21:54:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi pa te pisakjoče igrače. zdej se mi je ena na minuto vklapljat začela in po 10minut mi je prekipel in sem šla cel zaboj prevrnt, da sem izklopla Joj, ne govori... pri nas je po vrnitvi z morja ponoči začela kar sama od sebe peti ena rožica... Sveti, sveti zvezdica,... Đizs! In se ni dala izklopit. Najprej sem jo imela pod blazino in jo vsakič "davila", ko je začela čivkat, potem jo je zaprl v hladilnik, ampak se jo je slišalo ven, na koncu sem jo pa besno vrgla v zamrzovalnik in je utihnila Ja, zdaj je smešno, ob 2h ponoči pa ni bilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.7.2009 21:55:58
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, kakšna luštna gospodična je Alja Aja, barbaw, sem dobila tvoj ZS. Kontakta z njimi žal še nisem uspela vzpostaviti - ne telefonsko, ne osebno (včeraj).
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.7.2009 21:56:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A tilči je tud na morju? mislim, da ja. mi smo hotli iti včeraj pa se vrniti jutri pa je Emilija iz petka na soboto zakuhala in potem nismo šli. pa še bruhala je Kaj pa je bilo njej?Virus??? Jza čakam še na Aljo, da mi jo zvije. Sem mi malo čudno zdi, da po slabih 3 mesecih vrtca še ni pošteno zbolela. sem v soboto klicala P pa je rekla da jih je kr nekaj imela s podobnimi simptomi samo da so še imeli drisko, neka virozica je baje. je rekla če do pon. ne bo bolje da se pridemo pokazat pa je Hb bolje za Emilijo. Gregi ima pa svinjsko vnete oči in smo potem, ko Tobrex ni prijel, dobili Bivacyn mazilo, ampak ni kaj dosti bolje On ima kar pogosto vnete, kajne? In od česa se mu vnamejo??? Zdaj gre za drugačno vnetje kot v preteklih primerih Nima gnojnih, ampak samo vnete kako pa je kej z vašim spanjem??? Enako kot prej. S to razliko, da je prišel vmes tudi dan (pardon, noč!!), ko je spal praktično brez uzbun, če odštejem 2x pitje in dudko. Žal je bilo to le 1x... kapo dol, da si še pri sebi.Ko bi vedla kaj ga matra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.7.2009 21:57:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi pa te pisakjoče igrače. zdej se mi je ena na minuto vklapljat začela in po 10minut mi je prekipel in sem šla cel zaboj prevrnt, da sem izklopla Joj, ne govori... pri nas je po vrnitvi z morja ponoči začela kar sama od sebe peti ena rožica... Sveti, sveti zvezdica,... Đizs! In se ni dala izklopit. Najprej sem jo imela pod blazino in jo vsakič "davila", ko je začela čivkat, potem jo je zaprl v hladilnik, ampak se jo je slišalo ven, na koncu sem jo pa besno vrgla v zamrzovalnik in je utihnila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.7.2009 21:58:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi pa te pisakjoče igrače. zdej se mi je ena na minuto vklapljat začela in po 10minut mi je prekipel in sem šla cel zaboj prevrnt, da sem izklopla Joj, ne govori... pri nas je po vrnitvi z morja ponoči začela kar sama od sebe peti ena rožica... Sveti, sveti zvezdica,... Đizs! In se ni dala izklopit. Najprej sem jo imela pod blazino in jo vsakič "davila", ko je začela čivkat, potem jo je zaprl v hladilnik, ampak se jo je slišalo ven, na koncu sem jo pa besno vrgla v zamrzovalnik in je utihnila P.S.: Še vedno je v zamrzovalniku...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.7.2009 21:58:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi pa te pisakjoče igrače. zdej se mi je ena na minuto vklapljat začela in po 10minut mi je prekipel in sem šla cel zaboj prevrnt, da sem izklopla Joj, ne govori... pri nas je po vrnitvi z morja ponoči začela kar sama od sebe peti ena rožica... Sveti, sveti zvezdica,... Đizs! In se ni dala izklopit. Najprej sem jo imela pod blazino in jo vsakič "davila", ko je začela čivkat, potem jo je zaprl v hladilnik, ampak se jo je slišalo ven, na koncu sem jo pa besno vrgla v zamrzovalnik in je utihnila Ja, zdaj je smešno, ob 2h ponoči pa ni bilo verjamem da ne ampak tko fajn napisan, da si človk lahko kar v živo predtavlja kako je vse skupaj potekal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.7.2009 21:58:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, kakšna luštna gospodična je Alja Aja, barbaw, sem dobila tvoj ZS. Kontakta z njimi žal še nisem uspela vzpostaviti - ne telefonsko, ne osebno (včeraj). SO pa res čudni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.7.2009 21:58:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A tilči je tud na morju? mislim, da ja. mi smo hotli iti včeraj pa se vrniti jutri pa je Emilija iz petka na soboto zakuhala in potem nismo šli. pa še bruhala je Kaj pa je bilo njej?Virus??? Jza čakam še na Aljo, da mi jo zvije. Sem mi malo čudno zdi, da po slabih 3 mesecih vrtca še ni pošteno zbolela. sem v soboto klicala P pa je rekla da jih je kr nekaj imela s podobnimi simptomi samo da so še imeli drisko, neka virozica je baje. je rekla če do pon. ne bo bolje da se pridemo pokazat pa je Hb bolje za Emilijo. Gregi ima pa svinjsko vnete oči in smo potem, ko Tobrex ni prijel, dobili Bivacyn mazilo, ampak ni kaj dosti bolje On ima kar pogosto vnete, kajne? In od česa se mu vnamejo??? Zdaj gre za drugačno vnetje kot v preteklih primerih Nima gnojnih, ampak samo vnete kako pa je kej z vašim spanjem??? Enako kot prej. S to razliko, da je prišel vmes tudi dan (pardon, noč!!), ko je spal praktično brez uzbun, če odštejem 2x pitje in dudko. Žal je bilo to le 1x... kapo dol, da si še pri sebi.Ko bi vedla kaj ga matra mi tudi ne spimo pošteno, ampak tako hudo pa ni kot pri špelini
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.7.2009 21:58:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi pa te pisakjoče igrače. zdej se mi je ena na minuto vklapljat začela in po 10minut mi je prekipel in sem šla cel zaboj prevrnt, da sem izklopla Joj, ne govori... pri nas je po vrnitvi z morja ponoči začela kar sama od sebe peti ena rožica... Sveti, sveti zvezdica,... Đizs! In se ni dala izklopit. Najprej sem jo imela pod blazino in jo vsakič "davila", ko je začela čivkat, potem jo je zaprl v hladilnik, ampak se jo je slišalo ven, na koncu sem jo pa besno vrgla v zamrzovalnik in je utihnila P.S.: Še vedno je v zamrzovalniku...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.7.2009 21:59:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi pa te pisakjoče igrače. zdej se mi je ena na minuto vklapljat začela in po 10minut mi je prekipel in sem šla cel zaboj prevrnt, da sem izklopla Joj, ne govori... pri nas je po vrnitvi z morja ponoči začela kar sama od sebe peti ena rožica... Sveti, sveti zvezdica,... Đizs! In se ni dala izklopit. Najprej sem jo imela pod blazino in jo vsakič "davila", ko je začela čivkat, potem jo je zaprl v hladilnik, ampak se jo je slišalo ven, na koncu sem jo pa besno vrgla v zamrzovalnik in je utihnila P.S.: Še vedno je v zamrzovalniku...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.7.2009 21:59:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi pa te pisakjoče igrače. zdej se mi je ena na minuto vklapljat začela in po 10minut mi je prekipel in sem šla cel zaboj prevrnt, da sem izklopla Joj, ne govori... pri nas je po vrnitvi z morja ponoči začela kar sama od sebe peti ena rožica... Sveti, sveti zvezdica,... Đizs! In se ni dala izklopit. Najprej sem jo imela pod blazino in jo vsakič "davila", ko je začela čivkat, potem jo je zaprl v hladilnik, ampak se jo je slišalo ven, na koncu sem jo pa besno vrgla v zamrzovalnik in je utihnila P.S.: Še vedno je v zamrzovalniku... pejt preverit, če daje še keke znake življenja pa spotoma kakšen sladoled vzameš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.7.2009 22:00:42
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A tilči je tud na morju? men se zdi, drugače bi se ziher javila Sem mal seznam gledala in se jih javlja redno samo še ene par, in nekaj občasno mi smo bili na morju, odkar sem pa doma, me pa siol jebe sto na uro, dela 5 minut, pol pa spet 5 ur ne, isto tv, znorela bom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.7.2009 22:01:29
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi pa te pisakjoče igrače. zdej se mi je ena na minuto vklapljat začela in po 10minut mi je prekipel in sem šla cel zaboj prevrnt, da sem izklopla Joj, ne govori... pri nas je po vrnitvi z morja ponoči začela kar sama od sebe peti ena rožica... Sveti, sveti zvezdica,... Đizs! In se ni dala izklopit. Najprej sem jo imela pod blazino in jo vsakič "davila", ko je začela čivkat, potem jo je zaprl v hladilnik, ampak se jo je slišalo ven, na koncu sem jo pa besno vrgla v zamrzovalnik in je utihnila P.S.: Še vedno je v zamrzovalniku... pejt preverit, če daje še keke znake življenja pa spotoma kakšen sladoled vzameš če maš kakega odveč , pridem še jst kerga polizat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.7.2009 22:01:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi pa te pisakjoče igrače. zdej se mi je ena na minuto vklapljat začela in po 10minut mi je prekipel in sem šla cel zaboj prevrnt, da sem izklopla Joj, ne govori... pri nas je po vrnitvi z morja ponoči začela kar sama od sebe peti ena rožica... Sveti, sveti zvezdica,... Đizs! In se ni dala izklopit. Najprej sem jo imela pod blazino in jo vsakič "davila", ko je začela čivkat, potem jo je zaprl v hladilnik, ampak se jo je slišalo ven, na koncu sem jo pa besno vrgla v zamrzovalnik in je utihnila P.S.: Še vedno je v zamrzovalniku... pejt preverit, če daje še keke znake življenja pa spotoma kakšen sladoled vzameš Sladoled požrt pred 2 dnevoma , rožice pa raje ne "diram"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.7.2009 22:02:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A tilči je tud na morju? men se zdi, drugače bi se ziher javila Sem mal seznam gledala in se jih javlja redno samo še ene par, in nekaj občasno mi smo bili na morju, odkar sem pa doma, me pa siol jebe sto na uro, dela 5 minut, pol pa spet 5 ur ne, isto tv, znorela bom a si jih že klicala?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?