blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata lilči je kar dobr napisala... pa upaj, da kri in voda pokažeta kaj, ker pol boš mogoče dobila še kak konkreten odgovor! če pa ne bosta nič pokazala lahk pa gruntaš do onemoglosti! vmes se pa skup vzemi, da bo tudi larisa vse skupaj lažje "prenašala"... panika nikomur ne pomaga. pa če greš v bolnico pomeni, da ji tam pomagajo in ne konec sveta... jaz bi rekla lih obratno. pa če je otrok na videz živahen, ni apatičen, pa še sploh, če bo kri pokazala, da je vse ok, sploh nimaš razloga, da se sekiraš. Ok naš Blaž ima nekje 10 kg, en kg več kot tvoja, ma bil je pa med ta višjimi in je imel že pri 12m nekje 82cm, zdej ima pa še stoposto par cm več, torej nekje minimalno 85cm. koliko pa je Larisa visoka? Ker če je imel Blaž pri 82cm 9.700g , pol ni taka panika. Edino, če vidiš, da je bolna. Znajo pa otroci za vsak zob par krat bruhat. Moja sestra je za vsak zob bruhala in to v loku. Nam je mama pravla. Če bo kri ok, sploh nimaš razloga za se sekirat. pa še to. Moja mama čuva eno punčko, ki je mlajša od Blaža 2m, pa zgleda kot 8 mesečni otrok, po višini in teži, pa je kao vse ok z njo, le po normah in paragrafih ni.