|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kri, 5 dni po menstruaciji
6.7.2009 14:39:17   
*vrtnica*
Pozdravljene!
Mene pa zanima, kaj pomeni kri, ki se mi je ulila 5 dni po koncu menstrualnih krvavitev, ko sem šla na stranišče, se obrišem in na papirju sveža živo rdeča kri, samo takrat, potem pa nič več.

A gre morda za ovulacijsko, vgnezditvena še menda ne more bit. user posted image sem dobila 20.6.09, trajala je 5 dni. No potem 30.6.09 pa se mi pojavi kri, vendar samo takrat, potem nič več. Prosim za pomoč, še vedno delava na user posted image , zato  mi vsak nasvet koristi.


< Sporočilo je popravil Eja RR -- 6.7.2009 22:22:20 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KRI 5 DNI PO KONCU MENSTRUACIJE
6.7.2009 15:25:12   
sensi
Pozdravljena vrtnica!
Tudi meni se je to zgodilo v mesecu januarju.Najprej menstruacija potem čez 5 dni pa samo enkrat na papirju kri in pod večer še enkrat malo kri pomešana s sluzjo.Takoj sem poklicala dr.Merlota in je rekel,da je to manjša koncentracija progresterona in nastopi manjša vmesna krvavitev,da ni to nič hudega in da se do naslednjega cikla vse samo poštima.V kolikor pa se to ponavlja pa moram prit na pregled.No pa pri meni je bilo samo takrat enkrat in nikoli več.Če te pa kaj boli in se slabo počutiš pa kr k zdravniku.lp

_____________________________

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu *vrtnica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: KRI 5 DNI PO KONCU MENSTRUACIJE
8.7.2009 8:37:44   
naja78
Se pridružujem.

jaz iam to odkar sem prenehala jemati KT,se pravi 6 let!GLIH NI OK,NE NI o KRVAVITEV.ups.
vgnezditvena pa se vedno pojavi  najprej-6 dni po ovul.prej ne!
bolj je pa problem,če se te krvavitve pojavljajo po O in pred M.tiste ženske težje zanosijo,imajo visok,previsok FSH!IN ZDRAVILA ZA TO NI!

torej nič ni hudega in se res samo poštima do konca cikla.

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: KRI 5 DNI PO KONCU MENSTRUACIJE
8.7.2009 9:55:18   
*vrtnica*
Hvala za odgovore, me pa še nekaj skrbi. To s krvjo 5 dni po koncu user posted image se mi je sedaj zgodilo prvič, pred user posted image   pa imam vsakič, odkar ne jem več KT (7 mesecev) rjav ali roza izcedek kak teden prej.

To traja nekako takole: 1. dan imam izcedek, potem kaka 2 dni nič, potem spet kake 3 dni imam, pa spet kak dan ne, potem pa se po kakem tednu vlije prava menstruascija živo rdeče barve (takrat štejem prvi dan user posted image ).

Ali zna biti to nevarno, oz. ali lahko zaradi tega težje zanosim??? Delava na user posted image in me počasi že skrbi.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: KRI 5 DNI PO KONCU MENSTRUACIJE
9.7.2009 10:44:19   
sensi
Na to ti pa žal ne bi znala odgovorit.Najverjetneje,vsaj jaz si tako predstavljam,vse kar je izven normalnega cikla vpliva na zanositev.Kako in v kolikšni meri ti pa ne znam pojasnit.Če se ti to ponavlja ti svetujem,da greš k zdravniku in ta ti bo sigurno in bolj natančno razložil za kaj se gre.lp in srečno


_____________________________

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu *vrtnica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: KRI 5 DNI PO KONCU MENSTRUACIJE
9.7.2009 15:21:49   
kitty87
IZVIRNO SPOROČILO: *vrtnica*

pred user posted image   pa imam vsakič, odkar ne jem več KT (7 mesecev) rjav ali roza izcedek kak teden prej.

To traja nekako takole: 1. dan imam izcedek, potem kaka 2 dni nič, potem spet kake 3 dni imam, pa spet kak dan ne, potem pa se po kakem tednu vlije prava menstruascija živo rdeče barve (takrat štejem prvi dan user posted image ).

Ali zna biti to nevarno, oz. ali lahko zaradi tega težje zanosim??? Delava na user posted image in me počasi že skrbi.



*vrtnica* to z izcedki se tudi meni dogaja. Nevem kaj bi to bilo, ampak mislim da to ni nič dobrega. user posted image   KT sem nehala jesti decembra in imam od takrat M na cca 55 dni, s tem da imam tako kot ti proti koncu cikla kakšen dan vmes kakšne izcedke oz. ko se obrišem na papirju opazim roza-rjavo barvo. Sicer za 1x še na user posted image  ne delava, vendar bi kljub temu rada vedela zakaj prihaja do tega. user posted image
Aja, sem se pa danes naročila na pregled tudi zaradi dolgih ciklov, teh izcedkov,.... in dobila datum v oktobru. Je rekla sestra, da je že vse polno in da če je kaj nujnega naj grem na urgentno ambulanto. Sem jezna ko user posted image , tak da, če boš ti kaj izvedela bi bila vesela, če javiš.

LP

(odgovor članu *vrtnica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: KRI 5 DNI PO KONCU MENSTRUACIJE
24.7.2009 23:57:36   
Buska
ojla!

tudi meni se je letos konec marca moja user posted image cisto pomesala. oktobra sem nehala z jemanjem KT. in prva user posted image v marcu je bila ok, druga, konec marca pa je trajala 10 dni, v aprilu 9 dni, v maju 10 dni, junija mi je zamujala in je prisla 37 dan in je trajala 7 dni, sedaj v juliju je ze 10. dan in je user posted image se vedno prisotna. Vceraj sem sla pod nujno do dezurne G, saj je moja na dopustu - me je pregledala in rekla, da je vse ok ... tudi kri za scitnico mi je dala pregledat in je vse ok ... rekla pa je, da na to vpliva vec dejavnikov ... da naj se probam drzati ''diete'' - nic sladkega, nic mastnega, nic pecenega, .... pijem naj vodo ali nesladkani caj - ter, da je lahko tudi posledica KT ....

(odgovor članu kitty87)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




poletje-vrtec
Michonne RR

Ali bo vaš otrok poleti v vrtcu?

Da (44%)

Ne (22%)

Delno (33%)


Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!