Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.7.2009 22:16:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer! Najprej naj vam povem da sem rabila enih 5 minut, da sem našla mojo barvo za tekst pisat , pol mi pa kar ene oklepaje in podobne štose ven meče, tako, da me prav zanima kakšen post bo ratal ven it tega. In drugače, ste me kaj pogrešale . Sej vem, da ne, ampak vseeno moram vprašat No, mi smo bili čez vikend na praznovanju RD od moje zlate tetice, ki bo tudi moja poročna priča in moram reči, da smo se imeli prav super, tudi Manca je zdržala do neverjetnih pol 10ih zvečer pokonci, ampak potem pa sem jo doma samo preoblekla in ina je padla kot klada v postelo in zaspala Drugače pa pri nas vse po starem, vreme je za en velik K****, danes smo imeli od močnih nalivov, sodre, toče, vetra, vse kar hočeš, .... jaz se velikorat spomnim nate
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.7.2009 22:16:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DOBER DAN fuj kako vreme , jaz sem doma je moja miška bolana , ima vročino 38.8-39 , pa še neke flekce je dobila po teleščku , drugače je pa OK, čisto igriva in dobre volje kaj tu novega?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.7.2009 22:16:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, pa še mal slikic naše Mance današnjega večera po kopanju in preden se je odpravila spat No, takole pa je zgledalo včeraj, ko smo dopoldan stopili skozi vhodna vrata Takole pa potem, ko so 4nožni prijatelji opazili, da jih slikamo in so si nas prišli pobližje ogledat Ej, tvoja pupa zgleda za 2 leti. Zgleda, da se je po tebi vrgla (velikost). Ful se je spremenila, pa kaki laski.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.7.2009 22:16:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Tako, zdaj pa grem ležat, ker sem se že zbudila z bolečinami v križu, mi je mama posodila pojšter iz spominske pene in upam da bo kaj hasno. Mirno nočko vsem Upam, da ti pomaga tako kot meni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.7.2009 22:29:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, pa še mal slikic naše Mance današnjega večera po kopanju in preden se je odpravila spat No, takole pa je zgledalo včeraj, ko smo dopoldan stopili skozi vhodna vrata Takole pa potem, ko so 4nožni prijatelji opazili, da jih slikamo in so si nas prišli pobližje ogledat Ej, tvoja pupa zgleda za 2 leti. Zgleda, da se je po tebi vrgla (velikost). Ful se je spremenila, pa kaki laski. Ja, jaz pravim, da naša raste kot kopriva za plotom . Glede velikosti pa mislim, da bo res kar po meni, ker je ful visoka, pa noga ji tudi neverjetno hitro raste. Laski so pa sploh ful bojni, ker bo bili ravno svže oprani in posušeni
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.7.2009 22:31:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Jaz sem čisto na trnih zaradi "naše" kužike. Najraje bi jo šla kar na vrat na nos iskat, ampak sem brez avta Včeraj je bil Gregi ful lušten - sem mu razlagala, da bo imel kužka, ki bo delal "vou-vou". In on kar naenkrat ponovi: "vou-vou" Se mu pa vidi, da pogreša sestrici. Sploh malo piko, da bi z njo divjal po stanovanju za govorjenje vou vou naša je tudi izgubljena brez Jake, bo kar hudo ko ga ne bo več kot 14 dni domov Špelin: za vou vou barbaw: upam, da bo Maja čim lažje presta čas brez Jake: Kam pa gre, na morje mogoče?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.7.2009 22:32:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Tako, zdaj pa grem ležat, ker sem se že zbudila z bolečinami v križu, mi je mama posodila pojšter iz spominske pene in upam da bo kaj hasno. Mirno nočko vsem naj bolečine čim prej minejo in upam, da ti bo povšer pomagal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.7.2009 22:32:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Včeraj sem Galu lase postigla in se ga malo slikala super fotke pa super fotomodela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.7.2009 22:33:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ja, jaz pravim, da naša raste kot kopriva za plotom . Glede velikosti pa mislim, da bo res kar po meni, ker je ful visoka, pa noga ji tudi neverjetno hitro raste. Laski so pa sploh ful bojni, ker bo bili ravno svže oprani in posušeni Ona je bila že od začetka največja. Koliko pa je zdaj velika?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.7.2009 22:34:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Jaz sem čisto na trnih zaradi "naše" kužike. Najraje bi jo šla kar na vrat na nos iskat, ampak sem brez avta Včeraj je bil Gregi ful lušten - sem mu razlagala, da bo imel kužka, ki bo delal "vou-vou". In on kar naenkrat ponovi: "vou-vou" Se mu pa vidi, da pogreša sestrici. Sploh malo piko, da bi z njo divjal po stanovanju za govorjenje vou vou naša je tudi izgubljena brez Jake, bo kar hudo ko ga ne bo več kot 14 dni domov Špelin: za vou vou barbaw: upam, da bo Maja čim lažje presta čas brez Jake: Kam pa gre, na morje mogoče? ja, na morje bo šel, 1x s teto in 1x z babico
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.7.2009 22:35:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Včeraj sem Galu lase postigla in se ga malo slikala super fotke pa super fotomodela SS, Aurora super fotke ej ampak vajina pa res kažeta najmanj 2 leti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.7.2009 22:37:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ja, jaz pravim, da naša raste kot kopriva za plotom . Glede velikosti pa mislim, da bo res kar po meni, ker je ful visoka, pa noga ji tudi neverjetno hitro raste. Laski so pa sploh ful bojni, ker bo bili ravno svže oprani in posušeni Ona je bila že od začetka največja. Koliko pa je zdaj velika? Ej ampak Manca se je pa čisto spremenila, prava mala damica je postala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.7.2009 22:39:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Jaz sem čisto na trnih zaradi "naše" kužike. Najraje bi jo šla kar na vrat na nos iskat, ampak sem brez avta Včeraj je bil Gregi ful lušten - sem mu razlagala, da bo imel kužka, ki bo delal "vou-vou". In on kar naenkrat ponovi: "vou-vou" Se mu pa vidi, da pogreša sestrici. Sploh malo piko, da bi z njo divjal po stanovanju za govorjenje vou vou naša je tudi izgubljena brez Jake, bo kar hudo ko ga ne bo več kot 14 dni domov Špelin: za vou vou barbaw: upam, da bo Maja čim lažje presta čas brez Jake: Kam pa gre, na morje mogoče? ja, na morje bo šel, 1x s teto in 1x z babico super. upam, da bo čim bolj užival in upam, da ga Maja ne bo preveč pogrešala. naša ful obožuje mojega bratranca Jaka (12let). sva ga včeraj zjutrej peljale na postajo, ker je šel z gaslci na morje pa ji ful ni šlo v račun zakaj sva ga šle iskat in je potem na pol poti do naše hiše šel karna bus in je ves čas ful žalostno govorila: aka, aka, .... kar naj bi pomenilo jaka, jaka, ....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.7.2009 22:40:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa iščem kako ugodno varianto za dopust Trenutno je najbolj poceni Grčija, Tunizija....... samo ne bi šla tako daleč , najraje bi šla kam na Hrvaško, samo cene so kar nabite , mislim samo za APARTMAJ pa res ne mislim dati 400-500 EUR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.7.2009 22:40:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ja, jaz pravim, da naša raste kot kopriva za plotom . Glede velikosti pa mislim, da bo res kar po meni, ker je ful visoka, pa noga ji tudi neverjetno hitro raste. Laski so pa sploh ful bojni, ker bo bili ravno svže oprani in posušeni Ona je bila že od začetka največja. Koliko pa je zdaj velika? ej a veš, da ne vem. jo bom jutri probala zmerit če mi bo ratalo vem samo, da so ji vse stvari spat ratale naenkrat premajhne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.7.2009 22:41:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ja, jaz pravim, da naša raste kot kopriva za plotom . Glede velikosti pa mislim, da bo res kar po meni, ker je ful visoka, pa noga ji tudi neverjetno hitro raste. Laski so pa sploh ful bojni, ker bo bili ravno svže oprani in posušeni Ona je bila že od začetka največja. Koliko pa je zdaj velika? Ej ampak Manca se je pa čisto spremenila, prava mala damica je postala ja damica ja, samo je tudi gospodovalna damica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.7.2009 22:43:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ja, jaz pravim, da naša raste kot kopriva za plotom . Glede velikosti pa mislim, da bo res kar po meni, ker je ful visoka, pa noga ji tudi neverjetno hitro raste. Laski so pa sploh ful bojni, ker bo bili ravno svže oprani in posušeni Ona je bila že od začetka največja. Koliko pa je zdaj velika? Ej ampak Manca se je pa čisto spremenila, prava mala damica je postala ja damica ja, samo je tudi gospodovalna damica to ima tudi po mamici, a ne naša je tudi prava šefica postala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.7.2009 22:43:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jaz pa iščem kako ugodno varianto za dopust Trenutno je najbolj poceni Grčija, Tunizija....... samo ne bi šla tako daleč , najraje bi šla kam na Hrvaško, samo cene so kar nabite , mislim samo za APARTMAJ pa res ne mislim dati 400-500 EUR apartmaji na hrvaški obali so res dragi mi smo pa upali, da nam bo uspelo po poroki it za en teden v čateške, pa zdej ne vem kva bomo, ker imamo takrat uvajanje v vrtec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.7.2009 22:43:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Barbaw a si popoldanska?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.7.2009 22:44:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ja, jaz pravim, da naša raste kot kopriva za plotom . Glede velikosti pa mislim, da bo res kar po meni, ker je ful visoka, pa noga ji tudi neverjetno hitro raste. Laski so pa sploh ful bojni, ker bo bili ravno svže oprani in posušeni Ona je bila že od začetka največja. Koliko pa je zdaj velika? Ej ampak Manca se je pa čisto spremenila, prava mala damica je postala ja damica ja, samo je tudi gospodovalna damica to ima tudi po mamici, a ne naša je tudi prava šefica postala a seveda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.7.2009 22:45:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jaz pa iščem kako ugodno varianto za dopust Trenutno je najbolj poceni Grčija, Tunizija....... samo ne bi šla tako daleč , najraje bi šla kam na Hrvaško, samo cene so kar nabite , mislim samo za APARTMAJ pa res ne mislim dati 400-500 EUR apartmaji na hrvaški obali so res dragi mi smo pa upali, da nam bo uspelo po poroki it za en teden v čateške, pa zdej ne vem kva bomo, ker imamo takrat uvajanje v vrtec Ja res so predragi Saj Čatežke so pa tudi Upam, da se vam vse dobro izteče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.7.2009 22:46:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Nč punce, jaz vas zapuščam in grem posteljo merkat Se beremo jutri Lahko in mirno noč želim vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.7.2009 22:48:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč punce, jaz vas zapuščam in grem posteljo merkat Se beremo jutri Lahko in mirno noč želim vsem skupaj tudi jaz Prespano noč vsem želim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.7.2009 22:51:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Jaz sem čisto na trnih zaradi "naše" kužike. Najraje bi jo šla kar na vrat na nos iskat, ampak sem brez avta Včeraj je bil Gregi ful lušten - sem mu razlagala, da bo imel kužka, ki bo delal "vou-vou". In on kar naenkrat ponovi: "vou-vou" Se mu pa vidi, da pogreša sestrici. Sploh malo piko, da bi z njo divjal po stanovanju za govorjenje vou vou naša je tudi izgubljena brez Jake, bo kar hudo ko ga ne bo več kot 14 dni domov Špelin: za vou vou barbaw: upam, da bo Maja čim lažje presta čas brez Jake: Kam pa gre, na morje mogoče? ja, na morje bo šel, 1x s teto in 1x z babico super. upam, da bo čim bolj užival in upam, da ga Maja ne bo preveč pogrešala. naša ful obožuje mojega bratranca Jaka (12let). sva ga včeraj zjutrej peljale na postajo, ker je šel z gaslci na morje pa ji ful ni šlo v račun zakaj sva ga šle iskat in je potem na pol poti do naše hiše šel karna bus in je ves čas ful žalostno govorila: aka, aka, .... kar naj bi pomenilo jaka, jaka, .... Maja pa hodi v dnevni do omare, kjer so slike pa govori Jaki, Jaki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 7.7.2009 22:51:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ja, jaz pravim, da naša raste kot kopriva za plotom . Glede velikosti pa mislim, da bo res kar po meni, ker je ful visoka, pa noga ji tudi neverjetno hitro raste. Laski so pa sploh ful bojni, ker bo bili ravno svže oprani in posušeni Ona je bila že od začetka največja. Koliko pa je zdaj velika? ej a veš, da ne vem. jo bom jutri probala zmerit če mi bo ratalo vem samo, da so ji vse stvari spat ratale naenkrat premajhne Mami, a se še nisi navadila, da je non-stop treba nekaj kupovat?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
imeelyykatero ime vam je bolj všeč?Tian (
91%)

Taid (
5%)

Amaid (
3%)
Število vseh glasov: 382Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!