Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

Pa sej so ugodne
  Pa sej so ugodne 

že spreminja barva oči? Meni se zdi, da se ji malo svetlijo, da nima več tko temno modrih... Moj je prepričan, da bi imela rjave, po njemu. Jst pa upam, da bo plavooka!
  že spreminja barva oči? Meni se zdi, da se ji malo svetlijo, da nima več tko temno modrih... Moj je prepričan, da bi imela rjave, po njemu. Jst pa upam, da bo plavooka!  
   Srečka.
  Srečka.  

Človek še svojega denarja ne more ven vzet.
   Človek še svojega denarja ne more ven vzet.   ...ne vem kdaj to bo,upam da kmal
  ...ne vem kdaj to bo,upam da kmal 

Ampak po drugi strani si pa ne želim še enkrat gledat tako bolnega otroka, kot je bila naša tavelka punca, ko je prebolevala ta virus. To je res grozno! Sva tudi v bolnici bile zaradi dehidracije, stara je bila pa 15 mesecev.
  Ampak po drugi strani si pa ne želim še enkrat gledat tako bolnega otroka, kot je bila naša tavelka punca, ko je prebolevala ta virus. To je res grozno! Sva tudi v bolnici bile zaradi dehidracije, stara je bila pa 15 mesecev.