|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neprofitna stanovanja LJ - imam nekaj vprašanj
12.7.2009 0:09:20   
Majuska
Zdravo,

danes je bil objavljen seznam upravičencev do neprofitnih stanovanj v LJ, pa se mi je ob tem porodilo nekaj vprašanj. Najbrž mi bo znal odgovoriti kdo, ki je dal ta proces čez.

Namreč, zanima me, v kolikem času od objave si obveščen o podrobnostih glede stanovanja in v kolikem času (vsaj okvirno) se lahko preseliš? Kakšen je pravzaprav celoten proces? Zanima me tudi, ali je morda stanovanje kakorkoli že opremljeno? Npr. kakšna kopalnica ali kuhinja najbrž ima vsaj delno opremo?

Hvala za odgovore! user posted image


_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
12.7.2009 5:39:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Neprofitna stanovanja LJ - imam nekaj vpr...
12.7.2009 13:27:16   
princeska29
mi smo pa iz ptuja in smo po prejemu obvestila čakali še kakšega pol leta da so stanovanja pripravljena za vselitev in zraven smo dobili tudi točni datum gdaj bomo prevzeli ključe!!!stanovanje pa je bilo popolnoma neopremljeno!prazne sobe in kuhinja,v kopalnici je bila bana,umivalnik in wc školjka pa ogledalo!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Neprofitna stanovanja LJ - imam nekaj vpr...
13.7.2009 8:26:55   
sončki
opremljena je samo kopalnica glede da so za ta razpis
namenjena stanovanja  celovški dvori kaj kmalu ne bo
ker do konc leta majo rok  stem da pol sledi pridobivanje
dokumentov pa pregledi inšp.služb tko da enkrat drugo leto
bo vseljivo razen če dobite kje drugje v ljubljani zdej  itak
še pritožbe sledijo ja računite čez kake 3 mesce se bo kaj
začelo dogajat samo za informacijo jaz sem čakala malo
več kot 1 leto upam da vi ne boste srečno


_____________________________

Moji Sončki

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Neprofitna stanovanja LJ - imam nekaj vpr...
13.7.2009 8:40:11   
Kerensa*
To, kar je bilo pred kratkim objavljeno, je samo prednostna lista, ne seznam prejemnikov.

Na prednostno listo najprej sledijo pritožbe (plus pritožbe na odgovore), kar pomeni najmanj 4 mesece. Po obeh končanih rokih za pritožbe se sestavi nova prednostna lista (zna biti, da je zadnjih 10% upravičencev drugih, kaj več pa že težko).
Na podlagi nove prednostne liste začne JSS MOL preverjati dejansko stanje upravičencev (kajti ob vlogi je bila samo dokumentacija, potem se pa odpravijo preverjat na teren). Njihov delovnik je 8-urni, s tem, da je treba odšteti uro zjutraj, da poberejo dokumentacijo v pisarni, uro vmes za malico in uro na koncu, da oddajo zapisnike, torej delajo po 5 ur dnevno. In v tem času preverijo dva do tri upravičence (različne lokacije bivanja). Letos, na cca. 150 upravičencev, bo preverjanje trajalo cca. dva meseca. To je torej že 6 mesecev.
Po preverjanju na terenu se sestavi dokončen seznam upravičencev in le te začnejo potem enega za drugim (od 1. na seznamu dalje) klicati na JSS MOL za podpis pogodbe. Ker nekateri želijo najemne pogodbe odnesti na vpogled svojemu pravniku, se zadeva spet zavleče, ampak v cca. enem mesecu je to končano. Torej 7 mesecev (od dneva objave 1. prednostne liste).
Potem pa začnejo "deliti" stanovanja. Od 1. na seznamu dalje, seveda. Če je takrat, ko te pokličejo, na voljo več stanovanj (primernih zate), imaš možnost izbire, drugače pa pač moraš vzeti, kar ti ponudijo. Niti pod razno namreč ni nujno, da dobiš stanovanje v novogradnji (sploh pa, če novogradnje še niso končane). Če so določili, da je zate primerno 2-sobno stanovanje in če je v tistem trenutku, ko si na vrsti, na voljo samo eno in to staro, potem dobiš tistega.
Stanovanja so načeloma prazna, razen v primerih starih stanovanj, ko prejšnji najemnik umre ali izgine in nekatere stvari ostanejo noter. Če jih želiš, jih obdržiš, drugače jih JSS MOL odstrani. V starih stanovanjih so ponavadi tudi (poleg osnovne elektrike, vode in ponekod plina) priključki za telefon in KTV (čeprav morda neaktivni). V novogradnjah pa imaš osnovne priključke (ostalo naročiš sam, po želji in po potrebi in seveda na svoje stroške), od opreme pa je opremljena samo kopalnica (umivalnik, ponekod bide, WC školjka, kopalna kad in/ali tuš kabina). Seveda imaš tudi pipo (ali predpripravo zanjo) v kuhinji in priključek (odtok) za pralni stroj. Česa drugega ni (na čudeže ni za računati).
Za ta razpis, ki se je sedaj končal, so predvidena stanovanja v Zeleni jami (vogal Šmartinske ceste in Pokopališke ulice) in stanovanja v Celovških dvorih, a oboje je še v gradnji, ki bo trajala do zime, tekom zime pa bodo, kakor pravi "sončki", inšpekcijski pregledi in morebitna popravila in dopolnjevanja. Če bo vse po sreči, bodo stanovanja vseljiva spomladi naslednje leto.

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Neprofitna stanovanja LJ - imam nekaj vpr...
13.7.2009 11:58:09   
Majuska
Uh, tole pa je bil odgovor. Hvala user posted image

Poznam nekaj ljudi, ki so dobili neprof. stanovanje, pa so se menda že v nekaj mesecih preselili ... bomo videli, kako hitro bo šlo.


_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008


(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Neprofitna stanovanja LJ - imam nekaj vpr...
13.7.2009 11:59:20   
Kerensa*
Tudi nekaj mesecev je popolnoma možna varianta. Malo pritožb, hitro rešene, nespremenjen vrstni red na vrhu lestvice, prazna stanovanja - pa gre v 4-ih mesecih, načeloma.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Neprofitna stanovanja LJ - imam nekaj vpr...
13.7.2009 14:56:48   
Majuska
Kerensa, a delaš na tem področju al kako? 

_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008


(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Neprofitna stanovanja LJ - imam nekaj vpr...
13.7.2009 14:58:58   
Kerensa*
Nikakor! Ampak 10 let sem kandidirala na razpisih v Ljubljani, pa sem bila vedno preveč bogata, da bi dobila stanovanje. Tudi takrat, ko nas je 5 ljudi (in to 3 generacije) živelo v 1 sobi, "veliki" 17 m2, ki ni imela ne vode, ne ogrevanja. Potem sem pa odkorala na JSS MOL in... ah, to je pa že druga zgodba.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Neprofitna stanovanja LJ - imam nekaj vpr...
13.7.2009 23:22:33   
Majuska
Ja saj je res problem s temi stanovanji ... Na eni strani tisti, ki bi res rabili - po drugi stran pa poznam fanta, ki je imel več kot dovolj denarja in je vendarle dopis stanovanje preko razpisa user posted image

_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008


(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Neprofitna stanovanja LJ - imam nekaj vpr...
14.7.2009 3:44:28   
Kerensa*
Letos je še toliko večji problem pri pridobitvi stanovanja (in vsako leto bo težje), ker so lahko kandidirali vsi državljani EU. Na srečo se ta možnost (še) ne izkorišča masovno, saj nekemu Francozu niti pod razno ni v interesu, da zaprosi za najemniško stanovanje v Ljubljani, če pa tukaj nima ne družine, ne družbe, ne službe - zakaj bi potem tukaj živel v tujem stanovanju, če ga pa niti oddajati ne sme? Ampak če se pa ta Francoz odloči, da bo živel v Ljubljani (skupaj s svojimi npr. 5-imi otroci), potem ima pa na razpisu enake možnosti, kakor nek Slovenec, Ljubljančan, ki že 50 let živi v Ljubljani in ima tukaj vse našteto (družino, družbo in službo). To je minus za Ljubljančane, ampak istočasno imamo pa tudi mi možnost kandidirati na takšnih razpisih npr. v Parizu. O tem, s čim bi tam plačevali najemnino, če nimamo službe in ne znamo francosko, pa spet lahko debatiramo v nedogled.
Dejansko pa stanovanja dobivajo ljudje (poznam več primerov), ki jih ne potrebujejo nujno. Dober primer je družina, ki jo osebno poznam. Oče, star slabih 50 let, je prišel v Ljubljano med balkansko vojno. Ga razumem - razmere pri njih so bile nevzdržne in Ljubljana je bilo najbližje mesto, kjer je imel mir in možnost zaslužiti za preživetje družine. Zaposlil se je v gradbeništvu in po osamosvojitvi Slovenije tudi zaprosil za državljanstvo (katerega je dobil). Brez problema je seveda takrat smel v Ljubljano pripeljati tudi svojo ženo in 4 otroke (četrtega so pravzaprav naredili v Ljubljani). Državljanstvo so naknadno dobili tudi žena in vsi otroci, žena pa tudi službo kot čistilka. S pomočjo malega morja sorodnikov, raztresenih od Bosne do Švice, sta nabrala dovolj denarja za polog za nakup stanovanja, ostalo sta odplačevala z njegovim kreditom (SCT-jev zidar, državna služba za nedoločen čas). Potem pa sta očitno odkrila "skrivnosti socialne Slovenije" in sta se ločila. Stanovanje je "ostalo" ženi, pa tudi skrbništvo nad 4-imi otroci. Ko se ji je iztekla podogba o zaposlitvi, ji je niso podaljšali, ampak nje podaljšanje tudi ni bilo v interesu, iskanje druge službe pa tudi ne. Socialna podpora zanjo in za 4 otroke danes znaša cca. 500€, otroški dodatki tudi ne dosti manj. On, katerega uradna plača je netto cca. 700€, za 4 otroke plačuje preživnine skupaj 300€ - ampak to je tako ali tako "fake preživnina" - s svojega TRR nakaže na ženinega, denar pa ostane v istem žaklju. In pred nekaj leti, ko sta se ločila, je on "kar na lepem ostal brez strehe nad glavo" in je zaprosil za nujno bivalno enoto, katero je v dveh mesecih tudi dobil. Garsonjera, ki si jo je sicer delil še z enim sostanovalcem, ampak na prvem naslednjem razpisu so smatrali, da je "brez bivališča", dobil je lepo število dodatnih točk in gladko dobil svojo garsonjero kot samska oseba. Kdo danes živi v njej? Najstarejša hči (19 let), ki je noseča in njen fant. On pa seveda živi pri "bivši" ženi v 3-sobnem stanovanju, skupaj z najmlajšim sinom (starejša dva sta v dijaškem domu). In ker je najstarejšo, nosečo hčerko, prijavil pri sebi (z dovoljenjem JSS), sta dala letos vlogo za večje stanovanje (garsonjera namreč ni za 3 ljudi treh generacij, gospa je pa napisala izjavo, da se je hči prostovoljno odselila k očetu zaradi nesporazumov z njo, ona pa uradno tako ali tako ni več dolžna skrbeti zanjo, saj se ne šola več). Odgovor z JSS? Trenutno prostih primernih stanovanj ni, bosta pa dobila enega od 2-sobnih v Celovških dvorih.

Je komentar potreben?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Neprofitna stanovanja LJ - imam nekaj vpr...
15.7.2009 13:58:13   
alamar
Ne vem, če je čisto tako, da se lahko prijavi kdorkoli iz EU. Nekje sem pred kratkim bral intervju z direktorico sklada in tam je pisalo, da so uvedli omejitev, da mora imeti prijavitelj bivališče prijavljeno v MOL. To je bilo za MOL, kako imajo druge občine pa ne vem.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Neprofitna stanovanja LJ - imam nekaj vpr...
15.7.2009 18:32:09   
Kerensa*
Ja, sevda je stalno bivališče v MOL pogoj (se opravičujem, ker sem pozabila omeniti), ampak kljub temu pa imaš lahko državljanstvo katerekoli države EU. Že res, da nek npr. Francoz, ki se je dan pred razpisom prijavil v MOL, dobi manj točk v rubriki "stalnost bivanja" al' kaj je že, ampak vse ostale dobi pa enako, kakor nek Ljubljančan, ki tukaj živi že 50 let. In če ima ta Francoz 3x slabše razmere, kot Ljubljačan (pa je npr. že Ljubljančan v pi*di), bo stanovanje dobil Francoz, ne Ljubljančan. V tem je catch.

(odgovor članu alamar)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Neprofitna stanovanja LJ - imam nekaj vpr...
15.7.2009 18:57:07   
Onasiss
kerensa-user posted image user posted image user posted image  za izčrapne odgovore.

Pa še jaz:
Če izpolnjuješ druge razpisane pogoje lahko vseeno dobiš toliko točk, da ti pripada neprofitno stanovanje tudi, če nimaš stalnega bivališča v MOL. Moje dva soseda sta imela stalno bivališče on v Celju, ona v Luciji, začasno na Viču. Ker sta izpolnjevala vse ostale pogoje sta dobila neprofitno stanovanje in s tem tudi stalno bivališče v Mol.

KERENSA-Ker imamo tak podoben primer tudi v našem stopnišči me zanima, ali so na prednostnem seznamu za večje stanovanje ali ga dobijo brez objave ampak v času razpisa????

No mi smo bili kandidati na 10. razpisu. Objava za stanovanja je bila v začetku maja, komisija nas je obiskala konec oktobra, prednostna lista pa je bila objavljena v začetku decembra. Stanovanje pa smo dobili maja naslednje leto. Pri nas je šlo kar hitro.


Drugače pa kar se razpisa za neprofitnih stanovanj in upravičencev tiče bi imela VELIKO za povedat, med drugim tudi to, da na tem razpisupoznam družino, ki je na A listi dobila stanovanje, vozijo pa se v avtu katerega vrednost presega 15.000 €, da o drugih stvareh ne govorim.user posted image

 

_____________________________

So what....

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Neprofitna stanovanja LJ - imam nekaj vpr...
15.7.2009 19:02:43   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: mlea
KERENSA-Ker imamo tak podoben primer tudi v našem stopnišči me zanima, ali so na prednostnem seznamu za večje stanovanje ali ga dobijo brez objave ampak v času razpisa????

Če so sodelovali na rednem razpisu, bodo seveda kandidati za večje stanovanje (kot ga imajo sedaj). Moj razmeroma dober kolega je z ženo in s tremi otroci dobil vrstno hišo (3-sobno ali 4-sobno, nisem ziher, ker nisem šla v zgornje nadstropje) v Tomačevem.
Če pa niso sodelovali na rednem razpisu, pa lahko tudi mimo njega, zaradi spremenjenih razmer (npr. povečanja števila ožjih družinskih članov ali drugih, katere so po zakonu dolžni preživljati), zaprosijo JSS za zamenjavo stanovanja za primerno oz. primernejše. Če je takšno stanovanje kje prosto in če v tistem trenutku ni nikogar, ki bi še od rednega razpisa čakal na stanovanje, potem jim bo JSS odobril zamenjavo. Ampak realno pa se na takšne menjave čaka dalj, kakor na stanovanje preko razpisa (ker je skoraj vedno nekje nekdo, ki stanovanja še od prejšnjega razpisa ni dobil, nov razpis je pa že zunaj).

vozijo pa se v avtu katerega vrednost presega 15.000 €

Simpl ko pasulj - saj avto ni napisan na njih. user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Neprofitna stanovanja LJ - imam nekaj vpr...
15.7.2009 19:02:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Je komentar potreben?


Ne.

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Neprofitna stanovanja LJ - imam nekaj vpr...
15.7.2009 19:13:22   
Onasiss

Simpl ko pasulj - saj avto ni napisan na njih. user posted image

Ja, pa kaj drugega tudi ne. Saj preverja pa tako in tako noben. Ampak mene bojo pa prišli zaj.....ba....vat, ker sem si atrij ogradila, da mi mulc ne uide na cesto. user posted image

_____________________________

So what....

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Neprofitna stanovanja LJ - imam nekaj vpr...
15.7.2009 19:14:52   
Kerensa*
Preverjajo že, preverjajo, samo kaj, ko ne morejo preveriti. user posted image Kdo pa lahko prepreči teti, da ubogemu nečaku, ki nima svojega avta, posodi Mercedesa, da se z njim odpelje na "razgovor za službo"? user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Neprofitna stanovanja LJ - imam nekaj vpr...
15.7.2009 19:18:06   
Onasiss
Pri nas so se šele po 3. letih odločili, da pridejo mal v kontrolo, pa še to zaradi pritožb, ker ima sosed iz A liste boljši avto, ko vsi ostali.user posted image  Aja by the way, mi imamo pa soseda, k hodi v garsonjero na "vikend", kako pa je s plačevanjem tega praznega stanovanja pa itak noben ne ve.

_____________________________

So what....

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Neprofitna stanovanja LJ - imam nekaj vpr...
15.7.2009 19:20:52   
Kerensa*
Tudi od sodelavca hčerka je, ko je zanosila, postala "samostojna družina" in je dobila garsonjero na Poljanski ulici. Seveda ni dvoma - še vedno z otrokom vred živi pri očetu (ki čuva otroka, ko je ona v službi - da ne bi plačevala vrtca), garsonjero pa na črno oddaja (četudi jo dobijo in ji jo vzamejo, se ne bo kaj hudo veliko sekirala - zaenkrat kasira in to ji je bistvo, oče je pa tudi ne bo postavil na cesto).

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Neprofitna stanovanja LJ - imam nekaj vpr...
16.7.2009 12:28:31   
Poloncka
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

To, kar je bilo pred kratkim objavljeno, je samo prednostna lista, ne seznam prejemnikov.

Na prednostno listo najprej sledijo pritožbe (plus pritožbe na odgovore), kar pomeni najmanj 4 mesece. Po obeh končanih rokih za pritožbe se sestavi nova prednostna lista (zna biti, da je zadnjih 10% upravičencev drugih, kaj več pa že težko).
Na podlagi nove prednostne liste začne JSS MOL preverjati dejansko stanje upravičencev (kajti ob vlogi je bila samo dokumentacija, potem se pa odpravijo preverjat na teren). Njihov delovnik je 8-urni, s tem, da je treba odšteti uro zjutraj, da poberejo dokumentacijo v pisarni, uro vmes za malico in uro na koncu, da oddajo zapisnike, torej delajo po 5 ur dnevno. In v tem času preverijo dva do tri upravičence (različne lokacije bivanja). Letos, na cca. 150 upravičencev, bo preverjanje trajalo cca. dva meseca. To je torej že 6 mesecev.


Preverjanja na terenu se opravijo pred izdajo prednostne liste in sicer se na terenu preveri še malo več kandidatov kot je tistih, ki bi samo po paprijih zasedli razpoložljiva stanovanja. Prednostna lista se tako sestavi iz točk po paprijih, preverjenih tudi na terenu. Na prednostno listo so možni ugovori.
Komisija oglede opravlja popoldne, po 15-i uri, torej po rednem delavniku, ogledi se opravljajo do neke kulturne ure (k paru brez otrok recimo tudi do 21.30-te ure, pri družinah z otroci prej. V kolikor je nekoga nemogoče dobiti popoldne, se ogled opravi dopoldne. Trojica iz komisije opravi lahko tudi 7-8 ogledov na dan, ali pa samo dva (nekje se zadrži 10 min, ni posebnosti, nekje je potrebno opravljati meritve, nekoga ni doma, pa se 2x vrnejo k njemu: ob 15-ih in ob 20-ih... Vse spise za oglede za tisti dan (s kandidati, ki stanujejo čimbolj blizu), s priravljenimi zapisniki in zemljevidi, da se vsak čimprej najde si komisija pripravi tekom dneva, se pravi do 15-e ure. Med ogledi pa si komisija ponavadi vzame pavzo za kavo in obisk WC-ja. In tako ogledi na dan res trajajo povprečno 5 ur, kot pravi tudi Kerensa, vendar je to nadurno delo. In letos je preverjanje več kot 345 prosilcev (za 237 za A listo in 108 za B listo) na terenu trajalo dober mesec dni.
l.p.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Neprofitna stanovanja LJ - imam nekaj vpr...
17.7.2009 15:03:32   
Alči
Dodala bi samo to, da kolikor jaz vem, se tudi po pritožbah ne spremeni stanje na listi tistih, ki so že dobili stanovanje. Tisti ki so ga že dobili, ga bojo obdržali, ne glede na pozitivno rešene pritožbe. Torej tusi če si na koncu tistih ki so ga dobili, da ne boš izgubil zato ker se je en pritožu pa te bo bo zdej izrinu. Kar se pa tiče na splošno, ja na žalost je v našiljubi domovini tako, da če si pošten pa poveš in pokažeš vse kar imaš,  si ga nja....uni, k pa lažejo pa gulfajo, pa kradejo, pa se z "mecoti" okol fijakajo, pa dobijo tik tak stvari od občine, države pa tko a ne. Zdej pa ne vem ,a smo mi smotani pa se ne znajdemo, k smo eni luleki, al so uni tok bl pokvarjeniuser posted image  Pa katero je bolj pravilno....

_____________________________

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

(odgovor članu Poloncka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Neprofitna stanovanja LJ - imam nekaj vpr...
12.8.2009 7:53:42   
Majuska
No evo,

očitno je bilo precej pritožb in ful klicanja ...

http://jssmol.si/razpisi/8_11_2008/obvestilo_prosilcem_10.8.2009.pdf


_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008


(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Neprofitna stanovanja LJ - imam nekaj vpr...
8.4.2010 22:58:39   
gagi86
ni res kaj trdite drugi pri neprofitnih stanovanju da ga dobi morš imeti čim več papirjev nap.da si v lj prijavljen več kot 20.let maš takoj 150toč.,če sta z partnarjem ai možem oba mlajša kot 30let-150pik in vsa dokazila o plačah in itd.a največ ti prinesejo potrdila od zdravnikov in če jih imaš si zihr v dokončni prednostni listi,kar se pa tiče kdaj stan.dobiti je pa odvisno od izvajalca ki gradi stan.,in ni res da ti dajo staro stan.dajo ti ga v primeru če rabiš nujno streho nad glavo in še to je treba jit osebno gor da se zmeniš!kerensa naslednič k boš kandiderala pa daj da si brez stan.in da se seliš iz prijatelja do prijatelja in če vas je pet pojdite vsi po zdrav.potrdila pa upam da ti bo potem uspelo pa srečno!če bi rabl kako pmoč pa piši

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Neprofitna stanovanja LJ - imam nekaj vpr...
8.4.2010 23:48:54   
Oceania

IZVIRNO SPOROČILO: gagi86

ni res kaj trdite drugi pri neprofitnih stanovanju da ga dobi morš imeti čim več papirjev nap.da si v lj prijavljen več kot 20.let maš takoj 150toč.,če sta z partnarjem ai možem oba mlajša kot 30let-150pik in vsa dokazila o plačah in itd.a največ ti prinesejo potrdila od zdravnikov in če jih imaš si zihr v dokončni prednostni listi,kar se pa tiče kdaj stan.dobiti je pa odvisno od izvajalca ki gradi stan.,in ni res da ti dajo staro stan.dajo ti ga v primeru če rabiš nujno streho nad glavo in še to je treba jit osebno gor da se zmeniš!kerensa naslednič k boš kandiderala pa daj da si brez stan.in da se seliš iz prijatelja do prijatelja in če vas je pet pojdite vsi po zdrav.potrdila pa upam da ti bo potem uspelo pa srečno!če bi rabl kako pmoč pa piši



In kaj ti napiše zdravnik? Povzetek kartoteke, izmišljene zdravstvene težave, mogoče še kaj? V zameno za kaj?




....

(odgovor članu gagi86)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?