Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

zamujal, pol pa dobim dodatno porcijo bolečin zraven ... in ker Roka še vedno dojim (sicer samo 1x na dan, ampak vseen), si upam vzet sam lekadol, kar mi pa itak ne pomaga, tko da pol rajš sploh nič ne vzamem ... v glavnem, upam, da bom jutr kej boljš, da se gremo mal potepat ...
oči
Ni pa deloval da mu je kaj neugodno. Vsi mi pravijo da so zobki glede na to, da ne kašlja, nima zamašenega nosa oziroma nima razen vročine nobenih drugih bolezenskih znakov. Pa upam da je res samo to. Bo pa očitno jutri že ok.
, tokrat v hribe (za 5 dni), gozd Martuljk, menda je tam lepo...
Potem mi ne preostane drugega, kot da ga pustim, da se resnično skoraj do konca iztroši, pol ga pa nosim, da zaspi, ali pa moram vsaj zraven njega ležat in ga skoraj držat, da spet ne začne rovarit okrog. Šele ko mi zaspi v naročju oz. na rami ali pa poleg mene, ga lahko v njegovo posteljico odložim. Če bi ga dala pa v posteljico budnega, je pa kot bi eno divjo, steklo opico v kletko zaprl!
enako velja za vso ostalo sadje - v nobenem primeru ga noče v roko vzet in grizt. ga povoha, pol pa ga na tla vrže... al pa samo poliže, pa je to to... tako jabolke še vedno kuham - npr. za pop. malco. če noče, pač noče, nič ne morem, sem že skroaj vse sprobala...