Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
) 
Preko kataloga pa jaz ne bi naročevala...
tako kot pri odraslih - enim paše eno, drugim drugo... starejša je od 2. tedna spala na trebuhu, kljub vsem "ustrahovanjem" glede smrti v zibki. To je bil pač edini položaj v katerem je (tudi ponoči) spala več kot 20 min. Glede ukrivljanja pa - opozori na posvetovalnici in verjetno bosta šla v razvojno ambulanto, kjer vama bodo pokazali ustrezne vaje in handling. Se baje poštima v par mesecih. Mimogrede, tudi Julija je imela en čas non stop glavico obrnjeno samo v levo. Potem sem jo na povijalni ob vsakem previjanju z igračko spodbujala, da je glavico obračala v desno in tam odložila igračko, da jo je gledala. Zdaj je že OK. Aja, spi pa na hrbtu - odložim jo na bok in založim, ampak ona se nekako obrača in drgne dokler ni na hrbtu...
Me tok jezijo tud te Hrvati, k majo tko navite cene. Drugo leto sigurno ne greva tja, sam letos pa skor mormo it tko, k je Hana še tok mejhna.
.