Tabali
|
šele zdele sem prebrala kaj se vse dogajalo JASNA DRŽI SE SMO S TABO IN TVOJO SONČICO , pa super, da gre na boljše jst sem pa dons tok živo sanjala da sem bila noseča, pravzaprav že čist pred porodom in da mi je kar v službi voda odtekla , pol pa nikakor nisem mogla priti do porodnišnice , full komično ker sem se kao sama pelala , pa ene štoparje pobirala (čeprav tega nikoli ne delam) , med temi je bil tudi en sodelavec od mojga , ki me je po tem končno spravil do porodnišnice , kaj je bilo pol pa ne vem, k sem mogla ustat sicer smo preživeli čudovit vikend, bili pri mojih, obiskali Danajino kumo, včeraj pa vse skupaj zaključili z air show-om u Varaždinu, bilo je super, Danaji najbolj všeč neki super duper bombnik ki prebija zvočne zidove (ne vem natančno kakšno letalo je to, neko švedsko, mene sicer najbolj spominja na une MIG-ove ), moj je velik tega posnel, na srečo, ker je Danaja še zvečer skoz hotla gledat izključno in samo "glasni avion" Kolumbo, jst sem za srečanje, sam mogoče v soboto dobimo ene obiske, tko da ti še javim JASNA ŠE ENKRAT , vse bo OK!!!!! DRŽI SE!!!
|