Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

)
fasal v petek angino, sem jo seveda tudi jaz in sem kljub temu vsak dan šla lepo v službo. V torek sem uspela do zdravnika, da sem dobila Ospen in sem sedaj že zdrava. V službi bila skoz. Moj mali Videk je fasal drisko (jaz še to poleg) in ima tako vneto ritko, da ne vem več s čem naj mažem, da bi mu jo pozdravila. Sprobala skoraj vse kreme na tržišču, pomagale en drek. Trenutno mažema s Lamprehtovo kremo, ki do sedaj najbolj pomaga in tudi driska je šla nazaj. Sem mu kupila dietno hrano Humano 9 in sedaj to pije zvečer na flaško. In Videk ima ta teden počitnice in z atijem uživata doma. Trenutno sta na parceli in prideta enkrat zvečer domov.
.
. obleko maš zlate barve, ne? mislim, da bi tako ena kot druga barva pasali. imata za
že kupljeno obleko? če ima kaj v rdečem, bi k celotni podobi bolj pasale rdeče kale, drugače pa bele. v vsakem primeru si izberi barvo, ki je tebi všeč. na dan D bi se naj drugi tebi prilagajali, ne ti drugim!