|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kje kupiti dobro posteljico in jogi? 29.5.2005 17:43:29
|
|
|
|
Antigona
|
Pravijo, da je najbolje kupiti pri njih, ker je ceneje kot v baby centru. Tukaj je njihova internet stran: http://www.lip-poljcane.si/page.php?pl=0020# Sama je sicer še nisem kupila, se pa ravno odločam. Upam, da sem ti kaj pomagala... Lp, Antigona :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
|
Kje kupiti dobro posteljico in jogi? 29.5.2005 18:00:37
|
|
|
|
Annny
|
Oj, mi imamo Lipovo posteljivo- model Francesca v beli barvi. Meni je to najlepša njihova posteljica. Jogi sem prav tako vzela pri Lipu- kokosov in je zelo fajn, kompakten in trd. lp
|
|
|
|
|
Kje kupiti dobro posteljico in jogi? 29.5.2005 18:28:07
|
|
|
|
Jessy
|
Mi smo od Lip Poljčane kar v Mercatorju naročili.
|
|
|
|
|
Kje kupiti dobro posteljico in jogi? 29.5.2005 19:15:14
|
|
|
|
Annny
|
Lip lahko naročiš tudi preko Spletne trgovine Sonček.lp
|
|
|
|
|
Kje kupiti dobro posteljico in jogi? 30.5.2005 11:41:32
|
|
|
|
KLOJA
|
MI SMO JO KOPILI V ARIELU (LIP POLČANE), SUPER JE!
|
|
|
|
|
Kje kupiti dobro posteljico in jogi? 31.5.2005 11:50:16
|
|
|
|
povhek
|
Izkušnje sicer nimam priporočam ti da si ogledaš njihovo spletno stran ,kjer imaš vse mere ,modele ter cene.Prav v Lipu so dosti cenejše samo tja moraš.
|
|
|
|
|
Kje kupiti dobro posteljico in jogi? 31.5.2005 13:12:24
|
|
|
|
Mana
|
Annny! Smem vprašat koliko si plačala za oboje, ker v ceniku ne najdem od Francesce cene. Hvala in LP:rozica:
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Preprečevanje bolečin v križu v nos...Obremenjenost hrbtenice v križu je v nosečnosti iz meseca v mesec večja, zato je pogosta težava noseč stalno prisotna bo...
Nežno okrevanje po poroduNosečnost in porod močno vplivata na telo, zato je okrevanje ključno. Od uhajanja urina do poporodne čišče in nege dojk ...
Zadnje s foruma
Kdaj ste rodile prvorojencajagodka7Pri kolikih letih ste rodile prvega otroka?Pred 20 (
7%)

Med 20-25 (
27%)

26-29 (
31%)

30-35 (
26%)

Nad 35 (
8%)
Število vseh glasov: 312Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!