Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

je zamujala, test je bil pozitiven, skratka čez dva dni je sledila krvavitev....obisk bolnišnice kejr so ugotovili da je bil ss....hotela sem ti samo povedati da moraš vzeti to kot del narave, ne obremenjuj se, drugič bo uspelo. ne zapisuj si dnevov rojstva, življenje je tako kot si ga narediš in na stvari lahko gledaš iz različnih perspektiv. Lahko celo življenje živiš z mislijo kako si nesrečna ker se ti je to zgodilo...amapak sama veš kakšno bo tole življenje....polno žalosti......čimprej naprej in korajžo......
. Priznam, strah me je. Bo spet enako, bom ostala še brez desnega jajcevoda, kaj mi potem sploh še preostane (mislim, da umetna oploditev)... Vprašanja, dvomi... A še dobro, da mam fanta, ki me je z toplimi besedami pomiril.
bova še itak počakala. Zdaj je komaj en teden po operaciji...
. Ampak bomo videli kaj bo rekla narava -
otik po posegu?