dajamaja
|
Lana, uživaj na dopustu! Čim manj slabosti, da boš lahko mal izkoristila dni. Po drugi strani, pa ti kar kozlaj, če to pomeni zdravo nosečnost . Mi smo se vrnili že v petek, pa je bila povezava tako slaba do danes, da se vam zdaj javljam. Bilo je kratko a sladko. Vreme čudovito, okolica prekrasna (Posočje) in prav vsi smo uživali. Sine itak, ker je šel zraven s svojim motorjem in po hribih. Večji pes je že plaval, ta mala je pa 3x tauhala Kaj pa kuža ve kaj je voda Midva sva pa uživala že ob tem ko vidiš toliko sreče okoli sebe. POjedla tudi Krucetove čarobne tabletke in zadj "ljujaju se kreveti, ti da di di dad dam" (Colonia). Kiwi, upam, da se plus še prikaže. Pri meni so bili večkrat taki pozni, plašni na začetku. Aqua, a ti se švercaš pr starinah? Te ni nič strah, da se boš prehitro nalezla? Pikica 36 kaj dogaja? A še kr Fata? Jaz se tudi nekaj silim z gospodinjskimi opravili. Moram mal šivat, pa se tko težko zraven spravim. Kruce, a ti si pa auto uspel sesut? Ja, zdaj pa res ni bil pravi čas. Upam, da bo čimmanj stroškov za popravilo. Bety, Mikla, kako počutje? Gigi, zdaj pa morava en dan določit, da se privlečem na pijačo v prestolnico. Te jutri dopoldna pokličem (med hribi je bil slab signal, kadar je bilo kaj časa za čvek). Zdaj pa šibam!
|