|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alergija na koščičasto sadje
28.7.2009 19:58:31   
sabi
pozdravljene!
Zanima me, ali je imela katera podoben primer pri otroku, kot mi in sicer stari smo 6 mesecev i smo pred dvemi meseci začeli uvajat GH in sicer z jabolki.Po parih minutah je začela dobivati na levi in desni strani senc rdeče glekce, ki so se začeli širit na veke, vendar je po parih minutah tudi izginilo.Potem smo nadaljevali s hruško naslednji dan-ienaka reakcija, tako tudi s korenčkom.Pravijo pa, da jabolko naj ne bi bil alergik.Ali je to res alergija na koščičasto sadej, kajti melone, luubenice, banane pa noče jesti in sladko zavrača, zelenjavo obožuje, vendar se pa kar trese ko ji dam jabučka ali pa hruško.Kaj pravite na to?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: alergija na koščičasto sadje
28.7.2009 21:30:05   
Volga
Da si začela prehitro uvajati in da ni čudno, da se mali pojavljajo reakcije, če ji daš danes jabolko, jutri hruško, potem spet nekaj tretjega. Predlagam ti, da si malo prebereš glede uvajanja goste hrane, seveda lahko tudi tukaj na forumu, malo pobrskaj, pa ti bo marsikaj jasno. 

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: alergija na koščičasto sadje
28.7.2009 23:19:03   
Najaa
Ne, to ni od prehitrega uvajanja, to je res alegija. Na koščičasto sadje. Če si opazila to reakcijo, je najbolje povedat pediatru in ta te napoti na testiranje. Ta alergija je lahko zelo nevarna, sploh če se je reakcija pokazala tako hitro.
Moj mož je hud alergik na koščičasto sadje in je po tem, ko je pojedel eno češnjo (nevede v zavitku) imel dihalno stisko. pri prvi hčerki sem zato počakala z uvajanjem jabolka do 6m, vendar če bi podedovala alergijo po njemu je vseeno ali mesec prej ali kasneje. Bistvo je, da uvajaš počasi, da res lahko ovržeš sum na alergijo.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: alergija na koščičasto sadje
29.7.2009 9:12:14   
liliana
Moja hči je imela isto......na zečetku po jabolku, korenčku....skratka po vsakemu sadju in zelenjavi......nazadnje je imela pri letu in pol ko je jedla neke smokije......

Jaz sem isto mislila, da je alergija in sem jo peljala k pediatrinji, ji tam dala za pojest jabolko, ker so fleki okrog očk in po sencah takoj nastali in po nekaj minutah so  izginili (nikoli niso trajali več kot pol ure).....in pediatrinja mi je rekla, da to ni alergija, ker pri alergijah fleki ne izginejo v manj kot eni uri ampak le neka občutljivost in da to sploh ni zaradi prehitrega uvajanja hrane......svetovala mi je, da naj ji kar vse dajem in da bo počasi izvenelo......in sem jo ubogala.....nekaj časa je še postajala rdeča pod očkami potem je pa počasi izvenelo.......

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?