Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: OBUPANA 29.7.2009 10:52:50
|
|
|
|
summer410
|
mislim, da če se ti vredu počutiš, to ne bi smelo vplivati na plod......si že bila na prvem pregledu?...če ti je tam g povedala, da je vse ok....potem to ne sme biti problem...jaz sem v 24 tednu in ker nimam težav normalno sexam, in mi je g rekla, da lahko koliko mi bo pač ugajalo.....
|
|
|
|
RE: OBUPANA 29.7.2009 10:52:52
|
|
|
|
rina22
|
Mislim, da ne bi smel biti problem. Saj si komaj v 10. tednu nosečnosti. Nevarneje je, ko začne trebušček rasti. Če te nič ne boli, je vse vredu, brez skrbi Da pa v bodoče ne boš zaskrbljena, pa malo prilagodita ta položaj
|
|
|
|
RE: OBUPANA 29.7.2009 10:53:42
|
|
|
|
summer410
|
aja....kot je predhodnica napisala....sam položaj boš morala pa prilagodit...čez nekaj časa:)
|
|
|
|
RE: OBUPANA 29.7.2009 11:07:47
|
|
|
|
romana24
|
Če te med samim odnosom ni nič bolelo nima bit kaj. Saj ko bo bušček dovolj velik tudi tvoj ne bo mogel kar ležati na tebi. Je pa otroček tok zaščiten v maternici da nima bit mu kaj, sploh ne v 10t. Če bi blo kaj od tega res potem proti koncu nosečnossti ne bi smela več sploh seksati da ne bi malega poškodovala. Predstavljaj si da ko boš v drugo noseča bo tudi tvoj prvi otroček plezal in skakal po tebi pa to ne vpliva nič na bebico. Tko da kar veselo naprej! Pa lepo nosečnost ti želim
|
|
|
|
RE: OBUPANA 29.7.2009 11:44:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Pušenjak je enkrat napisal, da je dojenček v trebuhu kot olupljena banana v zaprti plastenki napolnjeni z vodo ... lahko skačeš po njej kolikor hočeš, banani ne bo nič .
|
|
|
|
RE: OBUPANA 29.7.2009 12:23:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Najlepša hvala v sem za odgovore! Lep dan vam želim
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.